Canım çok tebrik ederimdün doktora gittim. oğlum olacakmış.
Bademcim iyi yolculuklar canım bugun İzmir'e gidecektin .
sağol bademcim
hoşgeldin bu arada izmir e...
gözünaydın hayırlısıyla izmirine kavuştun
darısı bizim başımıza
ailenle bizim yerimizede hasret gider:1hug::1hug:
izmir güzell havalar da güzell yanii o kadar soğuk yok.. kendine dikkat et canım yine de bebişlerine de hava değişikliği beni hep kötü etkiler dikkatli ol canım..
Canim ya evet insan elinde buyuyen yegenlerini daha cok ozluyor. neyse canim, yakinda hatasini anlar umarim. sen de hic sag sol yuznden canini sikma. tadini cikar hamileliginin. o kadar yil beklemissin. allah insallah ikinciyi de tez zamanda nasip eder:)
herkese merhaba,
kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oyba gidecem natıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver
herkese merhaba,
kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oynatıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?