2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gurcan06 az kalmış seninkide, 16.haftaya gidiğinde dr lar söylemeye yanaşıyorlar.Bende bu hafta inş ögrenicem.Önemli olan saglıklı olmaları ..

arkadaşlar sema hastanesinin doğum ücretlerini bilen var mı , yalnız ssk lılar için ? normal-epidural-sezaryan?

kızlar bu hastane ve doğum ücretleri topiğini başka başlıkta ama temmuz anne adayları kategorisinde açtım. Bilgisi olan arkadaşlardan katılım rica ediyorum...teşekkürler..:=)

asina tebrik ederim gözünüz aydın hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah...darısı bizim basımıza İNŞALLAAAAAAAH..yerimseniben

hanimlar gunaydin, biraz once otururken sicak sicak bir akinti hissettim. oyle korktum ki hemen camasirima baktim, normal akintiymis. o his o kadar kotu ki. daha onceden o hissi yasadigim icin aklim cikiyor leke, kan vs olacak diye. Neyse doktora gitmeme az kaldi. 6+1 de gormustum en son 7 hafta oldu ya. el insaf. ya desin ki bana saglikli. gormesem de olur. o kadar merak ediyorum yani sagligini.

günaydın arkadaşlar...

umarım bugün dün ki kadar durgun olmazyız bomba gibi başlayalım pzt sabahına....

aşina canım ; tebrik ederim bebişinin cinsiyeti belli olmuş maşallah kızına

listemizi yenileyelim uzun zamandır göremiyorum bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olmuş :)

asinacim tebrikler.
Guncelledim ben sanirim son liste Akdas'in 953. sayfada guncelledigi idi. yanlissam soyleyin arkadaslar. arka sayfalardan bulmak zor oluyor bazen:)

15 kiz 9 erkek. hadi bakalim...

doğru canım 17 ocakda güncellemişim en son. biraz önce buldum.....

16 kız-- 9 erkek olmuş maşallahhh

canım tebrik ederim. allah hepimizi tamamına erdirir inşallah canım.

bebışlerın cınsıyetını ogrenen anneler alısverıse ne zaman başlamayı dusunuyorsunuzkaydirigubbakcemile3

valla canım ben henüz erken diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi hoş birşeyler görürsem kendimi durduramayabilirim. :))

canım ne zaman gideceksin dr a? valla iyi dayanıyorsun gerçi oralarda öyle değil mi? ben en fazla 3 hafta dayanmışımdır :)) son zamanlarda haftada bir gittim yani. artık 3 lü test için giderim inşallah

herkese günaydın arkadaşlar.iyi haftalar.cumadan beri giremedim.oku oku bitmedi valla.cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.kaç kişi kaldı cinsiyet öğrenemeyen

Herkese günaydın... Umarım cok güzellll bi hafta olur tüm anne adayları ve mini mini bebekleri için...

Hala formumdan birşey kaybetmedim. Mutluluktan kanatlanıp uçucam nerdeyse. Pazartesi sendromumu dahi unuttum :dance: Bi sürü de tebrik ve teşekkürüm var... Akdas,grafiti,rosem,bebişimmm, dilara 80,eyetkiner cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Dilara 80, nilay,aşina ve burcusener sizleri de tebrik ederim. Güzel bebişlerinizle güzel gunleriniz olur umarımmm :1hug: Comebaby senin mailinden de cok etkilendim. Cok cok gecmiş olsun. Umarım hamilelik döneminde cektigin bu sıkıntılar sana kucak dolusu mutluluk olarak geri döner a.s.

Cok mutluyum kebelek giyim kebelekkkk :sm_cool:

canım önce beni aldı içeri 5 dk kadar bebişin ölçülerini aldı, sonra eşimi içeri aldı, toplam muayene 20 dk kadar sürüyor, git tatlım içim rahatladı benim de, bir de yattığım yerin karşısına bir plazma koymuş duvara, sen de bebeğini kocaman ekranda izleyebiliyorsun, harikaydı, hamileliğimin yeni farkına vardım desem yeridir, hiç böyle hissetmemiştim kendimi...

aşina çok sevindim...benim daha cinsiyet belli değil hayırlısı neyse o olsun tabii...seninle ortak özelliklerimiz var yanılmıyorsam aynı doğum tarihlerimiz 21 temmuz ve ankaradayız...

aaaa evet canım ya, 21 temmuz ve hemşehriyiz ne güzel, nasıl gidiyor hamişlik? nerede takiplerini yaptırıyorsun?

günaydınlarrrrrrrr çok mutluyum bebeğimi görmeye az bir zamanım kaldı çarşamba 12 15 randevum saatleri sayıyorum artık eeee 1 ay oldu artık hakkım değilmi.inş iyi haberlerle dönerim meleğim çok çok iyidir

herkeze kocamannn günaydın
haftasonu cumartesi pazar annemdeydim sizleri merak ettim...
geçmişi okudum..cinsiyeti belli olanları tebrik ederim...
gününüz iyi ve sağlıklı geçsin....
bende bu gün öğlenden sonra izin aldım kızlar...
arkadaşım doğum yapacak oraya gideceğim...
saat 12 gibi çıkarım muhtemelen...

ayyyyyy kibele canım yaa ben 1 aydır görmüyorum deliriyorum sağlıklımı bebeğim büyüdümü acaba diye kafayı yiyeceğim senin 1.5 ayolmuş evet insan sağlıklı olduğunu bilse bu kadar merak etmiyecek zaten allaha emanet diyorum artık.

Günaydın kızlarr cumadan beri giremiyordum, cumartesi sabah teyze oldum, kızkardeşimin oğluşu doğdukaydirigubbakcemile5 Bende hastanede kaldım onunla.

Ayy bir görseniz dünyanın en güzel şeyi yaaaa Herşeyiyle ben ilgilendim, korkuyordum unutmuş olabilirim diye ama inanın bir bebekle ilgilenmek harika birşey yaa...

Rabbim kendi bebeklerimizi de kucaklarımıza alabilmeyi nasib etsin inşallah hepimize:Saruboceq:

Geçmişi okuyamadım çünki vaktim yok daha sonra inşallah...

Bebişleri belli olan arkadaşları tebrik ediyorum gözleri aydın,

Dr a gidecek olanlar da iyi haberlerle dönerler inşallah..

Şimdilik bu kadar teyzesinin bitanesi eve çıktı onun yanına gidiyorum,
hepinizi öpüyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…