Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen------sag veya solda durma durumu
ipeğimu .............1.Temmuz..............Erkek....................Erkek..........................Erkek......................Erkek
derin....................1 Temmuz...............Erkek..................................................Erkek
Menekşeak..............1 Temmuz.............................................................................................................Erkek
HURREM_S.........2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek..........................Kiz
yeşimnur.............2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız.........................Kız
bebişimm :)) ....... 3 temmuz...............Erkek.................Kız...............................Erkek.............................................................sagda
Neslivicdan.........3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek
Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek.........................Kız
Nezomemo.........3 Temmuz...........................................................................................
Dilara80........................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek.........................Kiz.
gaydin..............4 Temmuz......................................Kız...............................Erkek...................................................................sağda
.
Nidya..............4 Temmuz......................................Kız...............................Kiz.........................Kiz
.
Gamze..............5 Temmuz...............Erkek..............................
.
Nurr34..................5 Temmuz..............Kiz..........................Kiz...............................Erkek.........................Kız
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek
Confuse.............7 Temmuz.............Erkek......................?..................................Kiz........................Erkek
Sibel07.............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız..........................Kız
portaka.orda.kal..8 Temmuz........Erkek............................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek.....................Erkek
Selsin................9Temmuz.............Kız.........................Erkek......................Erkek
Burberry...........10 Temmuz.............Erkek.....................................................Kız
Karen81.............11 Temmuz.........................................................................................................
Rosem..............12 Temmuz...............Erkek...............Erkek..............................Erkek...................................................Sagda
Cankız..............13 Temmuz...............Erkek.....................................................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek...............................Erkek
Zuzuuum.........15 Temmuz...............Kız........................................................Erkek.................................Erkek
akdas...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Erkek..........................Erkek........................Kız
Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız
Sibel25............16 Temmuz...............Kız........................................................Erkek
Babaylon..........16 Temmuz.............Erkek..........................................................................................Kız
Amatist74.........16 Temmuz............Erkek............................................................................................Erkek.
Burberry...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Kiz..........................
Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek.......................Kız
çiçeks...............17 Temmuz...............Kız.......................................................Kız
Hüzünyılı..................17 Temmuz....................Kız............................................................................Erkek
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
cgulistan...........18 Temmuz..............Erkek...................Erkek.........................Erkek.............................................................solda
annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız.............................Kiz................................Solda
Aşina....................21 Temmuz...........................................................................Kız.............................Kiz
Seraberk.............21 Temmuz.............Erkek.......................................................Kız
Bilge711...........21 Temmuz.............Erkek...................Erkek............................Kız
Seherrr................22 Temmuz...............................................................................
demett..............22 Temmuz.................Kız......................Kız..............................Kız................................Kiz......................................sağda
Adenzar...........23 Temmuz...............Erkek................................................Erkek
Nar.................23 Temmuz...............Erkek..................Erkek.........................Erkek
Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek
emusdmrl..........25 Temmuz........................................................Erkek..........................................................................................Sağ
ilsu..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız.......................Kız....................................Solda
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda
sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız
Grafiti...............26 Temmuz................................................................................................................................solda
Stardust............27 Temmuz...........................................................................Kız.......................................................................Solda
Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz................................................................sagda
Aytişş..............29 Temmuz.............................................................
Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek
badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek...............................biri sağda biri solda
Özleeeemm35........................................Erkek.................Erkek...........................Erkek
Nilayyy...............................................Kız........................................................Sagda.................................Erkek
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Come baby....................İkiz............................................................2 kız.................................................................Sağda
asinacim tebrikler.
Guncelledim ben sanirim son liste Akdas'in 953. sayfada guncelledigi idi. yanlissam soyleyin arkadaslar. arka sayfalardan bulmak zor oluyor bazen:)
15 kiz 9 erkek. hadi bakalim...
asinacim tebrikler.
Guncelledim ben sanirim son liste Akdas'in 953. sayfada guncelledigi idi. yanlissam soyleyin arkadaslar. arka sayfalardan bulmak zor oluyor bazen:)
15 kiz 9 erkek. hadi bakalim...
herkese merhaba,
kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oynatıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver
bebışlerın cınsıyetını ogrenen anneler alısverıse ne zaman başlamayı dusunuyorsunuzkaydirigubbakcemile3
hanimlar gunaydin, biraz once otururken sicak sicak bir akinti hissettim. oyle korktum ki hemen camasirima baktim, normal akintiymis. o his o kadar kotu ki. daha onceden o hissi yasadigim icin aklim cikiyor leke, kan vs olacak diye. Neyse doktora gitmeme az kaldi. 6+1 de gormustum en son 7 hafta oldu ya. el insaf. ya desin ki bana saglikli. gormesem de olur. o kadar merak ediyorum yani sagligini.
allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşllah kızını
ayyy insan okurken bile tuaf oluyor
canım sen eyüp beye gittin değilmi kaç dakika muayene ediyor
bende çarşamba gidecem inşallah
merak ediyorum bakalım bize ne diyecek
aşina çok sevindim...benim daha cinsiyet belli değil hayırlısı neyse o olsun tabii...seninle ortak özelliklerimiz var yanılmıyorsam aynı doğum tarihlerimiz 21 temmuz ve ankaradayız...
hanimlar gunaydin, biraz once otururken sicak sicak bir akinti hissettim. oyle korktum ki hemen camasirima baktim, normal akintiymis. o his o kadar kotu ki. daha onceden o hissi yasadigim icin aklim cikiyor leke, kan vs olacak diye. Neyse doktora gitmeme az kaldi. 6+1 de gormustum en son 7 hafta oldu ya. el insaf. ya desin ki bana saglikli. gormesem de olur. o kadar merak ediyorum yani sagligini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?