2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

işte her dr herkese iyi gelmiyor fehmi kuzu eşimin teyzesinin kızına asla çocuğun olmaz senin demiş kız 2.3 ay sonra hamile kalmış şimdi 2 tane kocaman bi kızı bir oğlu var.allaha emanet izmiremi gitsem diyede çok düşünmüştüm

Canım ya ben mi hesabı şaşırıyorum. Ben 3 aylık hamileyim.Temmuz sonu kısmetse anne olucam .Sen 4 haftalık hamileyim diyorsun ama Temmuzda anne olucam diyorsun benim hesabım mı yanlış yoksa 4+2 4 hafta değil de 4 ay mı?

14+2 demek yani 3buçuk ayı geçtim demek benmmuhtemel dogum tarihm 17 temmuz

gaydin58 tebrikler sağlıkla ucağına almayı nasip etsin oğluşunu. bende senin gibi 4,5 kilo aldım. buradaki arkadaşların hiç almadıklarını duyunca eyvah ben fil gibi olacaım diyordum ama doktroum normal diyo. birde sende duymak içimi rahatlattı doğrusu. :CüvCüv:gamyoncuiremsu

Saol amatist normalmiş canım benim boyum 170 ama ben eksik kilo ile hamile kaldım ondan kilo almam normal zaten 4,5 kilo çokda değilmiş ama maşallah benim yememde kuvvetli iştah yerinde yani :)
Doktoruma fazlamı aldım dedim hayır normal şuanda fazla bişiy yok iyisin dedi rahatım o yüzden sizde rahat olun kıslar :) Yemeye devam :):)

kızlar merhabalar,
kilo konusuna çok takılmamak gerekiyor sanırım. herkesin bünyesiyle alakalı bi durum çünkü biraz.
önemli olan bebek gelişimi ve sağlığı.bunlar iyi olduktan sonra ha 30 kilo ile doğum yapmışsın ha 3-5 kilo vermiş olarak doğum yapmışsın. ki böyleleri de varmış. yani kilo vererek bile doğum yapanlar.
kilo nerde önemli tabiki geri vermede:)
inş hepimiz kolay veririz.

slm hanımlar ben yeni geldim bende temmuz ennesiyim sanırım 8 temmuzda bebeğimi kucağıma alıcağım allahın izniyle çok heycanlım:CüvCüv:

Ben kızıma hamileyken 21 kilo almıştım normalde 57 kiloydum boyumda 1.71 doğumla sadece 7 kilo verdim ama sonradan 5 ayda hepsini verdim hatta 56 kilo kaldım 5 ay sonra inşallah bundada öyle olur çok acaip iştahım açık yatana kadar yiyorum yaaa

bende 5 kio aldım ama doktorum fazla dikkat et dedi :bbo:

merhaba bende aranıza katıldım sanırım temmuz sonu gibi bebeğimiz olacak... bu bizim ikinci ama heyecan dorukta neden bilmem...

gulcee hoşgeldin aramıza allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)

bende 5 kio aldım ama doktorum fazla dikkat et dedi :bbo:

aynen banada dikkat et diyor. zaten tiroidlerim çalışmıyor bu yüzden kilo almaya çok meyilliğim zaten fazla kilo ile hamile kaldım ama bir iki gün kaçırsam hoop 1 kilo atıyor. valla canım sıkılmıyor desem yalan olur. haplar şuan bebek için normalde fazla alınan tiroid hapları zayıflatır ama benimkini oğluşum götürüyor :) o iyi olsunda ben şişko olayım napalım

west ve gülcee hosgeldinis. Benimde cok yakın bi arkadasımın ismi Gülcee bu arada:) Gaydın seninde gözün aydın... Umarım bebegin içinde senin içinde hersey gönlünden geçtiği gibi sonuclanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…