• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

allah tan benim canım istemiyor aklıma bile gelmiyor bi de eşim içiyor onun kokusu bile beni deli ediyor mümkün olduğunca içirmiyorum ona da

kızlar bende tuzu kesemedim birde turşu yiyorum çok marketlerden alıp alıp.ben domates ve salatalığıda 3 haftadırn çok yiyordum kahvaltıda zeytinyağı döküp ama artık almıyorum hormonlu çünki

ayyyy bugün mevlüte gittim yanımdaki kadın sigara içmiş mahvoldum kaçamadımda çok tiksindim ne kadar kokulara karşı hassas olduk yaaaa

kız doğurursan tatlı derler dimi ben de aksine ekşi yiyorum aynen tuzu kesmedim aksine turşuya bayılıyorumm :)

Bütün Temmuz annelerine merhaba inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.Bende kilo konusunda tedirginim arkadaşlar 15 haftalık oldum ama henüz 1 kilo aldım sizce normal mi?

hiç bilmiyorum annecik beni dr um tartmadı bende hiç tartılmadım acaba kaç kilo aldım mutlaka tartılmam lazım yoksa hamileliğimde kaç kilo aldığımı bi,lemeyeceğim :)

Ah bu nefisler yok mu,duramıyorum napim.Aşırı yemiyorum zaten 2 kilo aldım şimdiye kadar doktor şubata kadar 2 kilo daha alabilirsin dedi.Hormonluların yanında ceviz fındık süt yoğurt peynirimi ihmal etmiyorum

doktoruna sordun mu kuzey denız. bence normal olabılır eger ılk baslardan mıde bulantın olup kılo verdıysen. bende bulantı falan olmadı tam tersı acayıp nı ıstah masallah

kızlar bende tuzu kesemedim birde turşu yiyorum çok marketlerden alıp alıp.ben domates ve salatalığıda 3 haftadırn çok yiyordum kahvaltıda zeytinyağı döküp ama artık almıyorum hormonlu çünki

domates salatalik ben de yiyorum kahvaltida. doktorum mevsiminde yemek gerekiyor ama cherry domates ya da hormonsuz - uzerinde ari resmi olanlari - al en azindan dedi.

doktoruna sordun mu kuzey denız. bence normal olabılır eger ılk baslardan mıde bulantın olup kılo verdıysen. bende bulantı falan olmadı tam tersı acayıp nı ıstah masallah

Yok canım hiç bulantım olmadı.Herşeyi yiyorum aslında,dr.normal herşey diyor ama ben alınan kiloları görünce bende mi problem diye stres yaptım.Belkide ancak alacağım bilemiyorum cevabın için teşekkürler.a.s.

evet benimde oğlum olacak ama ekşi yiyorum yani ben buna inanmıyorum :)

soda olarak üzerinde mineralli su yazanlarımı içiyorsunuz

Canim soda olanindan degil maden suyu yaznaindan alacaksin. soda zararli, maden suyu ise hamilelikte tavsiye ediliyor.

kız doğurursan tatlı derler dimi ben de aksine ekşi yiyorum aynen tuzu kesmedim aksine turşuya bayılıyorumm :)
canim gaydin yazmis ama genelde ya tatliyi gotur stliyi derler ama bu kesinlikle dogru degil. yani bunyeye gore degisiyor. kimi cok eksili yeyip erkek doguruyor, kimisi tersi. benim arkadasimin hep midesi bulandi, eksili seyler, gobegi yayvandi. oglu oldu. Kiiznda ise bunlarin hic biri olmamis. digeri ise dimdikti. daha 10. haftada top gibiydi gobegi, midesi bulanmadi oglu oldu ama su var bu dogru olabilir.

Midesi bulanan annelerin bebekleri sacli doguyor. buna gercekten dikkat ettim. kel dogan bebeklerin anneleri mide bulantisi yonunden sikintisi olmuyor.biz de kendimizde test ederiz artik. benim midee bulantim olmadi. keltosum geliyor:) :ecrin_bebek:

bayilirim kel bebeklere...

benim tek sikintim mide yanmalarim. daha ionce hic yanmadigi icin tarif de edemiyorum. boyle tas varmis gibi. veya sindirim problemi varmis, hep doluymus gibi. cok rahatsiz ediyor. eskiden de boyleydi de ben mi yeni farkina variyorum acaba diyorum. cunku daha cok vucudumu dinliyorum.

bir de bebegin hareketli olup olmamasi da bebekle alakali. dun bebegim buyuyor kosesinde mi emin degilim okudum. anne adayi sormus. kiz mi daha cok hareketlidir erkek mi diye. kimisi kiz demis kimisi erkek. yani onda da herhangi bir kural yok. bebege bagli.

Back
X