• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

şu prensesin keyfine bakın teyzeleri

resim720up3.jpg

w640.png

oy canım ne tatlı cıkmısss :asigim: allah nazardan korusun

rosemcim sanada gecmiş olsun canım şimdiye kadar yan etkisi en az olan ağrı kesici parol canım bütün dr lar parolu öneriyor rahatlıkla içebilirsin diyebiliyorum ben

rosemcim sanada gecmiş olsun canım şimdiye kadar yan etkisi en az olan ağrı kesici parol canım bütün dr lar parolu öneriyor rahatlıkla içebilirsin diyebiliyorum ben

tesekkurler canım.
benım doktorumda onermıstı ama yınede ınsan tedırgın oluyor ıste.kaydirigubbakcemile
ıcım bırazcık rahatladı sagolasın.

rozemim yazcaktım sana hamilelikte en güvenle kullanılan antibiyotik..bende 1 kutu kullandım bitanem allah korusun meleklerimizi bence kullanman daha faydalı olacaktır...güvenle kullan ağrı kesici geçici bir çözüm olur..hergün almak zorunda kalırsın daha çok içemek zorundasın..ama antibiyotik kalıcı çözüm en azından doğuma kadar idare eder seni bitanem

rozemim yazcaktım sana hamilelikte en güvenle kullanılan antibiyotik..bende 1 kutu kullandım bitanem allah korusun meleklerimizi bence kullanman daha faydalı olacaktır...güvenle kullan ağrı kesici geçici bir çözüm olur..hergün almak zorunda kalırsın daha çok içemek zorundasın..ama antibiyotik kalıcı çözüm en azından doğuma kadar idare eder seni bitanem

evet canım kullanman daha yararına olur senin:teselli:

melekcim hayırlı olsun canım bebişin iyiymiş maşallah parmaklarınımı saydınız yerim ben onu..
kız dedin dedin istediğin oldu hayırlısı olsun gülüm...

ipek,demet,ilsu,melek,dilara,selsin,akdaş canlarım çok teşekkürler tebrikinize.
beyaz melekcim kesinleşmesne sevindim kızının hayırlı olsun.
ilsucum ben 3 lü test yapmıyacağım demiştim ya dr sadece AFP diye bir test istedi.baş kısmıyla ilgili galiba biraz araştırayım bari netten.

nilaycım nasılsın benim cinsiyeti bi tahmin etsene sen bana hamilemisin diye sorduğunda ben hamileymişim haberim yoktu içime doğdu demiştin

canım sen boyle yazınca gercekten cok ıcım ferahladı.Şeniz
ılac kullanmak zorunda kalmak gercekten ınsanı cok tedırgın yapıyor.

evet canım kullanman daha yararına olur senin:teselli:

canm ılgın ıcın cok tesekkur ederım.
dedıgın gıbı kullansam daha ıyı olucak sanırım.kaydirigubbakcemile

canım sen boyle yazınca gercekten cok ıcım ferahladı.Şeniz
ılac kullanmak zorunda kalmak gercekten ınsanı cok tedırgın yapıyor.

canm ılgın ıcın cok tesekkur ederım.
dedıgın gıbı kullansam daha ıyı olucak sanırım.kaydirigubbakcemile

canım bende idrar yolu iltihabı için antibiyotik kullandım şimdi de buscopan yutuyorum ağrım oldukça kum döküyorum :çok üzgünüm: hem bebeğin ilaçlardan etkilenme zamanı ilk 3 ay daha fazla biliyosun :1rolleyes:

bademcim çok tatlı ya oğluşun eşim radyoloji teknikeri mr falan çekiyor.bebişinin pipisini hemen gördü::)) İYİYKİ YAPMIŞSINIZ.

Bu kez müzik ekledim..İşte aşklarımdan biri......:asigim: :nazar:

Aşkım

Bademcim valla oyle manyak oldum ki,. actim. sirin bir bebek, hareket ediyor oynuyor, gayet hos bir muzik. cok da uyumlu ama nedense gozyaslarimi tutamadim.Deli diyorum kendime ama o kadar duygulandim ki. Annelik nasil bir duygu ya. taa ilk basindan son nefesimize kadar artik onu dusunuyoruz.

canim yavrukuslarin da insallah hayirli, efendi, guzel, aklibasinda birer evlat olurlar.

merhaba arkadaslar
dun bızde 3lu testımızı yapıp kan verdık cok sukur ultrasyonda sonuclarımız ıyı cıktı kan sonuclarımızıda haftaya persembe oğrenıcez.onumuzdekı 20. haftada ayrıntılı ultrasona gırıcez.cınsıyet konusunda yıne bılgı alamadık..meraktan cıldırmak uzereyım..ne kadar guzel herkes yavas yavas cınsıyetlerı oğrenıyo..oğrenmeyenlerın sayısı baya azalmıs..bunlardan bırıde ben olmakla bırlıkte ınsallah en kısa zamanda oğrenırız..yanlıs hatırlamıyorsam cınsıyetlerı oğrenen nar sıbel rosem badem gamze :) cgulıstan tebrık edıyorum arkaslar..
derın ve beyaz melek arkaslarada gecmıs olsun dıyorum..
birtanem dun gecmsı okuyamadım henuz gordum mesajını.
ınslallah kan degerlerın cok ıyı cıkar canım.

bu arada dun gecmısı okuyup,tesekkur mesajı yazamamıstım.
akdas,kıbele,nilay,demet hepınıze cok tesekkur ederım.
saglıcakla gelır ınsallah bebıslerımız.

canım bende idrar yolu iltihabı için antibiyotik kullandım şimdi de buscopan yutuyorum ağrım oldukça kum döküyorum :çok üzgünüm: hem bebeğin ilaçlardan etkilenme zamanı ilk 3 ay daha fazla biliyosun :1rolleyes:
haklısın canım mecbur kalınca yutmak zorundayız.
zaten doktorum ıltıhapın bebege daha cok zarar verebılcegını soyledı.
hamılelıgın verdıgı tedırgınlık bırazda sanırım bendekı.kaydirigubbakcemile

Gamzecim, C gulistancim ogluslarinizi tebrik ederim. gercekten Allah saglicakla tamamina erdirmenizi ve kucaginiza almanizi nasip etsin.

Beyaz Melekcim hadi sonunda istedigin oldu. Kzi mi erkek mi derken Allah gonlune gore vermis prensesini. Artik almaya baslarsin ufaktan minnosa birseyler:)

HEmen listeyi guncelleyelim.

Back
X