2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademmmmm süper olmuş klibii çok ağladım çok duygulandımmmmmmmmm
içim nasıl oldu bilemezsin bizimle paylaştığın için teşekkürler

Çok sağol canım. Ben de annem de izlerken ağladık..Haftaya dr öbürünün de görüntüsünü verirse onu da ekleyeceğim...:asigim: :asigim:
Müzikle uyumlu olmuş mu ?

Çok sağol canım. Ben de annem de izlerken ağladık..Haftaya dr öbürünün de görüntüsünü verirse onu da ekleyeceğim...:asigim: :asigim:
Müzikle uyumlu olmuş mu ?

CANIM YA GERÇEKTEN ÇOK UYUMLU VE ÇOOOOOOK TATLI OLMUŞ ÇOK BEĞENDİMMM SÜPER OLMUŞhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın iyi pazarlar hanımlarr.....

maşallah akşamın hatta gecenin geç saatine kadar oturuyorsunuz walla ben dayanamıyorum en fazla 11 e kadar oturabiliyorum çok uykum geliyor... :)) ama sabahta erken kalkıyorum.. işler çok yoğun bugün de çalışıyorumm. umarım hepiniz iyisinizdir..

Melekcim sonunda ÖYKÜ bebek geliyor yani aramıza anneler hissedermiş hep kız diyordun .Kontrolunde güzel geçmiş .Artık alırsın cicileri kesinleşti ya

Sibelcim benim dr umda AFP testini istiyormuş kandan alınarak yapılıyomuş .ama ben kararsızım acıkcası

günaydın canım
bende erkenden yatıyorum oturamıyorum geçe kadar

herkeze günaydın...
evet ilsucum çok şükür kızım gelecek allahın izniyle.......
bu bir mucize olsa gerek uyuyamadım heycandan bütün gece

AFP TESTİ: 16-20 haftalar arsında yapılır. AFP bebek tarafından yapılan bir proteindir. Bunu büyük kısmı fetüsün kanında ve amnıos sıvısında bulunur. Az miktarda plasentayı geçerek anne kanına ulaşır. Bu maddenin anne kanında yüksek seviyede olması nöral tüp defektini, düşük olması ise down sendromunu düşündürür.

kızlarrr hani üzerinde bebek baskısı olan hamişler için tişörtler var biliyorsunuzdur.. ben onlardan almak istiyorum ama bulamadım sizin bi fikriniz var mıı?? nerden bulabilirimm... net e baktım ama kafama göre bulamadımm...

beyaz melek tebrikler canım öykü hanım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.allah gönlüne göre verdi.

benim bildiğimo tshırtler ebru maternıty de var canım bir bak istersen sitesine.pantolon alırken orada görmüştüm.

basıc tişörtler bölümünde baby on board isimli tişörtler var sadece canım ben baktım ebru ya... ama daha böyle karnının üzerinde baskılı espirili tişörtler görmüştüm şimdi bulamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…