• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDI:nazar::nazar::nazar::nazar:TABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar....:nazar::nazar::nazar::nazar: Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......

Senin adına cok sevindim Akdaş :1hug: Darısı yarın 12 de benim basıma...

EYETKİNER--- ZUZUM-- BABAYLON sağolun kızlar. allah hepimizinkini kucaklarımıza almayı nasip etsin....

zuzuuuum darısı başına. inşallah gösterir canım.

canım bence gösterecek seninki de bu defa....

bu arada benim bebiş artık tam günüyle eş. 14 + 2 yani....

E senin tahmini doğum tarihin 16 temmuz mu oluyo ben mi yanlıs hesaplıyorum acaba. Ama ikili testte de regl dönemlerim inanılmaz düzenli oldugu icin bugun itibariyle bende 14+2 yim ama tahmini dogum tarihim 15 temmuz. Farketmez gerci su zamanki kosullara gore boyle ama sadece merak ettim CADIARZU

E senin tahmini doğum tarihin 16 temmuz mu oluyo ben mi yanlıs hesaplıyorum acaba. Ama ikili testte de regl dönemlerim inanılmaz düzenli oldugu icin bugun itibariyle bende 14+2 yim ama tahmini dogum tarihim 15 temmuz. Farketmez gerci su zamanki kosullara gore boyle ama sadece merak ettim CADIARZU

akdas, zuzuuum - hemen hemen ayni tarihlerde dogum yapacaz galiba :)

canım sanırım bunu bebeğin gelişimine göre söylüyorlar. ilk gittiğimde benim 15 temmuzdu. şimdi 12-13 temmuz oldukk.. bakıcaz benim sat ım 6 ekim...

EYETKİNER--- ZUZUM-- BABAYLON sağolun kızlar. allah hepimizinkini kucaklarımıza almayı nasip etsin....

zuzuuuum darısı başına. inşallah gösterir canım.

Amin cnm zaten hemen hemen aynı gunlerde farklı yerlerde alcas insallah. Ne kadar degisik bi duygu olur heralde aklımıza kesin gelices birbirimizin tabe doğumu yaptıktan sonra o ilk heyecanımız bi gecsin. Amaaaannn agzımdan bal damlıyo:dance:

bebeğin gelişimine göre ultrasyon cihazı otomatik çıkartıyor
benimki 26 temmuz normalde 18 temmuzda doğum tarihim çıktı en son ultrasyonda .
sezeryan düşündüğüm için 10 temmuzda falan alınır bebişim sanirsam

KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDI:nazar::nazar::nazar::nazar:TABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar....:nazar::nazar::nazar::nazar: Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......

oleyyyyyyyyyyy kız bebişler çoğalıyor ne güzel kızıma bir arkadaş daha geldi demek çok sevindim çok
allah hayırlısını versin bitanem....:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim sat 9 ekim. tüp bebek birde başta önde gidiyordu 8 temmuz diyordu dr. çünkü benim tarnsfer erken oldu. çabuk gelişti yumurtalar. bugün 15 temmuz dedi.... ama ilkk hesaplamada ben 16 temmuz diye yazdım daha ççok değişir herhalde. sağlıklı olsunlarda.......

Demet'in gönderdiği şiirleri okuyunca,bende eşimin hamile olduğumu öğrendiğinde yazdığı şiiri sizlerle paylaşmak istedim...Kız evlat hasretini eşim benimle tanışmadan önce yazmaya başladığı ''Doğmamış Kızıma Mektuplar' 1,2,3 ile hep dile getirmiş.Hamile olduğumu öğrendiğinde 4'ü yazdı.O zaman da kız olacağını düşünüyordu.Bizim oğlumuz olacak öğrendik,darısı hasretle istediği kız evlada...Biz oğlumuzu sevgiyle ve heyecanla bekliyoruz.Sağlıkla gelsin...

Doğmamış Kızıma Mektuplar (4)

Bugün ilk kez öğrendim
bir nokta kadarcık
mucize varlığını
ve bugün ilk kez
varlığınla fark ettim
kendi varlığımı
ve var olmanın mükemmel ağırlığını
ve doğmamış kızım canım yavrum
senin sayende anladım
inanmanın anlamını.

Çünkü inanınca ne çok
anlıyor ki insan
her acının bir sonucu var
sabrın geç gelen mükafatı
mutluluğa açılan her kapının
anladım çileyle açıldığını
katlanmakmış oysa her acıya
bir de en güzeli canım kızım
en güzeli aşığız ya hepimiz aynı varlığa

Sevgili doğmamış kızım canım yavrum
sen gösterdin bu gün bana
aynalarda göremediğim nedenimi
hoş geldin zorluklara hoş geldin
akıntıya düşmüş kuru bir dal misali
sürüklenen hayatımıza

Mucizeymiş oysa sevmek
Nasıl da silip attın nasıl da sen
Annen nasıl mutlu bilsen daha şimdiden
Nasıl da silip attın nasıl da sen
Tüm kaygıları, korkuları, telaşları içimizden
Tedirginlikleri, yenilgileri, nefretlerimizi
Gönlümüzün kapanmış tüm kapılarını açtın
Henüz bir nokta kadar minicik
mini minnacık varlığınla içimizi
sevgili doğmamış kızım hoşgeldin yavrum
şimdiden hoş geldin hayatımıza
sen yeniden doğurdun bizi.

01 Kasım 2008

bebeğin gelişimine göre ultrasyon cihazı otomatik çıkartıyor
benimki 26 temmuz normalde 18 temmuzda doğum tarihim çıktı en son ultrasyonda .
sezeryan düşündüğüm için 10 temmuzda falan alınır bebişim sanirsam

Benim cok ilginc bi sekilde en basından beri 15 temmuz cıkıyo. İlk ayımda da oyleydi. İkili test icin gittigim zamanda oyleydi. Cok garip bak simdi sen diyince idrak ettim. Bakalım gerci dogum yontemime gorede farklılık gosterir ama...

Gözünaydın canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:

ilsu benim de 11 temmuz istiyorum bebişimi....
11 temmuz bizim hem nişan hem de nikah tarihimiz çünkü

süper olur tatlım ya , 3 önemli gün aynı gün olacak
sezeryan olacaksın sonuçta bebeğinde gelişimi tamamlandığı için o haftalarda doğum yaparsın Allahın izniyle

Back
X