• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

akdascım tebrikler canım darısıda biz öğrenememişlerin başına inşl.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Akdaş cım tebrik ederim,ne güzel kızın olcak seninde.Gittikçe çoğalıyo sanırım kızlar.Bizde çatlamadan bi öğrenseydik hayırlısıyla.:1closedeyes:

Teşekkür ederim canım. evet öğrenenler yazdıkça merak artıyor değil mi?

merhaba arkadaslar
masallah hepimize hersey yolunda gıdıyo :))ne güzell
gulcan hosgeldın canım aramıza
akdas,demet,beyaz melek sızlerı tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah gonlünüze gore vermıs.cok sevındım.darısı bızlerın basına :))

bende inş TUANA koyacağım.
çok güzel canım maşallah....
doğumlarını sezeryanla yapacak olan annelere bir tavsiyem var, burç gerçekten kişiliği çok etkiliyor ve tabiki yükselen burç da...

Bebeğinizin doğum gününü ve saatini araştırarak seçin bence :emir_bebek:

ben aslan burcu olsun istiyorum yaa, şimdilik 22 temmuz görünüyo sat a göre ama benim kesin sezeryan olacak ki daha önce alınır kesin..
aslan burcu 23 temmuzda başlıyor biraz sıksam dişimi olarmı acaba aslan -tatlicadiarzu-

benim yengeç olacak ve ben çok istiyordum yengeç olmasını....
az önce pisikoloğumla konuşuyordum telefonda o da yengeç burcu bebekler anneye çok düşkün olurlar dedi..en beğendiği burçlardan biriymiş yengeç:asigim:

Sezaryende de gobek kalıyor kuculmuyor dıyorlar. ben de ondan korkuyorum

valla o kişiye göre değişiyor ben 11 sene önce hemde 20 kg alarak doğum yaptım sezeryanla, ama zamanla verdim göbek falanda kalmadı..Sadece çok zayıftım tam kıvamına geldim-tatlicadiarzu-

Korkmayın bencekaydirigubbakcemile5

evet kızlar yengeç burcu hem erkek hem kızları ailelerine ve evlerine çok düşkün olurlarmış .

merhaba arkadaslar
akdas,demet,beyaz melek sızlerı tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah gonlünüze gore vermıs.cok sevındım.darısı bızlerın basına :))

sağol canım. darısı başına inşallah.

benim çok yakın ark 58 kg ile hamile kaldı .10 kg aldı hamileliğinde .ve sezeryan oldu .şuan göbeği yok ve 53 kg düştü .emzirirken çok kilo veriliyormuş .
normal doğum yapanlarda da dikkat etmediği sürece çoğu kişinin göbeği kalmıştır . kesinlikle kişinin yemesiyle alakalı diye düşünüyorum.

çok güzel canım maşallah....

benim yengeç olacak ve ben çok istiyordum yengeç olmasını....
az önce pisikoloğumla konuşuyordum telefonda o da yengeç burcu bebekler anneye çok düşkün olurlar dedi..en beğendiği burçlardan biriymiş yengeç:asigim:

benim oğluşumda yengeç canım hemde nasıl düşkün bana anlatamam sana, düşün dün dediki anne beni de yut :roflol:
Ama yengeçler çok fazla temiz kalpli oluyorlar ve hemen herkese inanıyorlar, çok sömürülüyorlar.. Aslan da karakter daha bi güçlü ve özgüven çok fazla.. O yüzden bebişim aslan olsun istiyordum ama bu gidişle zor mecburi yengeç olacak:ecrin_bebek:
Ama ben ne yapıcamsositososito doğum saatine göre yükselenini ayarlamaya çalışıcam inşallahkaydirigubbakcemile5

Sezaryende de gobek kalıyor kuculmuyor dıyorlar. ben de ondan korkuyorum

canım sezeryanla alakası pek yok kişinin biraz genetik durumuna bağlı.. bebek yerine kiloları sen aldıysan yani çoğunlukla ve karın bölgesinde yağlar hareketsizlikten sebep toplandıysa göbek muhtemelen kalıyor..mesela benim ilk doğumum sezeryanle oldu daha doğumdan çıktım karnım pörsümüş gibi oldu boşaldı aşağı sarktı öyle olursa işte o göbek kalmaz 2 aya kadar toparlanır ve benim hiç kalmadı oğlum 5 aylıkken ben 46 kiloydum 34 beden kıyafetler giyordum be karnım dümdüzdü hatta kısken bile o kadar düz olmadı.. ama tanıdığım bir kaç kişide var sezeryandan çıktıkları zaman sanki hiç doğum yapmamış gibiydiler bebek hala karnında sanki şiş ve sert onların göbekleri kaldı hatta görümcem doğum yapalı bir yıl olucak şubatta kendisi çok zayıf göbeği hala şiş.. bu biraz kişiden kişiye değişiyor..

merhaba arkadaslar

çok teşekkürler canım aminnnn darısı hepinize sağlıkla inşallahhhh:nazar::1hug::nazar:

Kızlar...Bakırköy Kadın Doğum Hastenesi hakkında bişey bileniniz var mı?Bugün eşime bir arkadaşı oranın birçok özel hastaneden iyi olduğunu söylemişte...Ben doktorumdan memnunun ve değiştirmek istemiyorum ama eşim'' KK ya bir sor dedi'' Ben de size bi sorayım dedim...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. aslında inan kız erkek farketmiyo... aslında hep erkekmiş gibi geliyodu ama PRENSES miş canım. ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI CANIM.

tebrik ederim.sanmıyorum değişeceğini.kızlar çoğalıyor.

14.haftadan sonra değişme ihtimali zor.........
11-12. Haftalarda hata payı yüksek ama 14. Haftada yanılma payı % 2 gibi

Back
X