• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dün doktora gittim. oğlum olacakmış.
Canım çok tebrik ederim:nazar:
eyetkinerciğim seni de çok tebrik ediyorum..:nazar: :1hug:
Bademcim iyi yolculuklar canım bugun İzmir'e gidecektin .

Karşıyakadayım canım.Çokkkk mutluyum...Nefes aldığımı hissediyorum.Oh beee dedim gelince...:asigim:

Çağdaş büfede annemle karışık tost yeme isteğim vardı ama bu günün pazar olduğunu unuttum..Hafta içi bir zamana artık...Bir de muhtarlığın karşısındaki midyeciden bir torba midye alıp evde bir güzel afiyetle yedim..Aylardır bunun hayalini kuruyordum.kaydirigubbakcemile3

Baş ağrısına gelince benim de başım çok ağrıyor..benneyaptımki

Uçakta çok tedirgindim..Psikolojik galiba..Kulaklarım arasıra hafif uğuldar gibi oldu..Hele pegasus modelleri çok dar..Bir an evvel varsak diye dua ettim..Uzun boylu biri için daracık yerde oturmak zorunda kalmak resmen işkence gibi...

Ah ama burayı öyle özlemişim ki..7-8 ay oldu gelmeyeli.Ailemi de 6 aydır görmüyordum...Laptopumu da yanıma aldım..Sizlerden uzak kalmayacağım...a.s.

gözünaydın hayırlısıyla izmirine kavuştun
darısı bizim başımıza
ailenle bizim yerimizede hasret gider:1hug::1hug:

gözünaydın hayırlısıyla izmirine kavuştun
darısı bizim başımıza
ailenle bizim yerimizede hasret gider:1hug::1hug:

İnşallah ailesinden ayrı bütün arkadaşlarımın darısı başına diyorum..Şu 15 gün bana öyle iyi gelecek ki anlatamam...:asigim:

İzmirim,Karşıyakam...Şükürler olsun....:1rolleyes::Saruboceq:

Herhalde kilo almış olarak dönerim..Çünkü annem zayıf buldu beni....Besiye çekecek gibi konuşmalar yapıyor...kaydirigubbakcemile3

izmir güzell havalar da güzell yanii o kadar soğuk yok.. kendine dikkat et canım yine de bebişlerine de hava değişikliği beni hep kötü etkiler dikkatli ol canım..

izmir güzell havalar da güzell yanii o kadar soğuk yok.. kendine dikkat et canım yine de bebişlerine de hava değişikliği beni hep kötü etkiler dikkatli ol canım..

Ah canım,karlı buzlu Bolu dan sonra izmir havası bana bahar havası gibi geldi....:1rolleyes:Çok sakindi hava bu gün izmirde bence...

Canim ya evet insan elinde buyuyen yegenlerini daha cok ozluyor. neyse canim, yakinda hatasini anlar umarim. sen de hic sag sol yuznden canini sikma. tadini cikar hamileliginin. o kadar yil beklemissin. allah insallah ikinciyi de tez zamanda nasip eder:)

inş canım hayırlısıyla bebeğim bi gelsin ikinciyide düşünüyorum tabii allah nasip kısmet edersea.s.

herkese merhaba,

kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oynatıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver

veee hemen ertesi gün kendime bir tane hamile pantolonu (oh be dünya varmış dedim giydikten sonra) ve iki tane de tunik aldım (hamilelik şeklinde) birini şimdi bile giyebilirim spor bir kıyafet ama diğeri için daha vakit var,

arkadaşlar içim içime sığmıyor, benim kızım dünya tatlısı, prensesim, papatyam diye seviyorum durmadan, Allahım her isteyene ver ya Rabbim, kimselerin kucağını boş bırakma....

herkese merhaba,

kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oyba gidecem natıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver

allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşllah kızını
ayyy insan okurken bile tuaf oluyor
canım sen eyüp beye gittin değilmi kaç dakika muayene ediyor
bende çarşamba gidecem inşallah
merak ediyorum bakalım bize ne diyecek

aşina çok sevindim...benim daha cinsiyet belli değil hayırlısı neyse o olsun tabii...seninle ortak özelliklerimiz var yanılmıyorsam aynı doğum tarihlerimiz 21 temmuz ve ankaradayız...

herkese merhaba,

kızlar cuma günü doktora gittik, bebişimi gördüm, çok tatlıydı, kollarını oynatıyordu, ağzı burnu oluşmuştu, fındık gibi burnu var meleğimin, doktor çok iyi olduğunu söyledi, veeeeee cinsiyetini de söyledi bize, benim yavrum kızmış, bir kızım olacakmış Allahın izniyle, nasıl mutluyum anlatamam, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi bize, Rabbim nasıl bir mucizedir bu, Allahım sen tamamına erdir, yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip et, Onlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver

Canım ne güzel bir haber bu:1hug:

Maşallah kızına..:nazar: a.s.

aşina sağlıkla kucağına al inşallah kızını ne güzel kızlar çoğalıyor gitgide çarşamabada ben gideceğim inş söler doktorum gerçi iyi haberlerini alayımda öğrenmesemde olur

kızlar hayılrı olsun bebişlerinizin cinsiyetleri belli olmuş darısı bana inş.benim dr inatla söylemiyo yaaa

Back
X