• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:nazar:16 kızımız 9 oğlumuz olmuş maşallah:nazar:

demett canım yeğenine allah sağlık uzun ömür versin inşallah ne güzell teyze olmak yaa ablama söylücem bende teyze olmak istiyorummm:)

günaydın herkese

bu sabah kötü kalktım neden bilmiyorum ufak efek ağrılarımda var keyifsizim yani :( umarım hepinz iyisinizdir.

günaydın herkese

bu sabah kötü kalktım neden bilmiyorum ufak efek ağrılarımda var keyifsizim yani :( umarım hepinz iyisinizdir.

canım bazen bana da oluyo sabah mahmurluğu kasıklarımda bazen kasılmalarım uzat ayaklarını dinlen canım. kendine dikkat et tabii bebişe de. güzel bi kahvaltı yap uzan bebişinle konuş biraz da bişeyciğin kalmaz.. :)

Kizlar herkese gunaydin. Hafta sonu giremedim internete. Gecmisi okudum simdi. Minik bebislerinin cinsiyetlerini ogrenen tum arkadaslari tebrik ederim.
Iyi haftalar herkese.

canım bazen bana da oluyo sabah mahmurluğu kasıklarımda bazen kasılmalarım uzat ayaklarını dinlen canım. kendine dikkat et tabii bebişe de. güzel bi kahvaltı yap uzan bebişinle konuş biraz da bişeyciğin kalmaz.. :)

teşekkür ederim canım işteyiz ama en azından ayaklarımı uzatabilirim şuan sakin burası nasıl olsa. tavsiyeni dinleyeceğim :D :CüvCüv:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

kizlar sırt agrisi olan var mi bu arada? dunden beri feci sirtim agriyor. oturmakta zorlaniyorum. basta cok cekmistim bu agrilari - gecti derken yine basladi :(

Selam kıslar bende geçmişi okudum geldim
Bizde cumartesi doktordaydık çok güseldi sağlıkla büyüyor bebişim ve doktorumuz cinsiyetimizi söyledi Oğluşumuz olucak bizimde çok mutlu oldum biz tahmin ediyorduk doktorumuz tezcillemiş oldu tatlışım oğluşum olucakmış sağlıcakla kucağıma almayınasip eder inş. mevlam herşey çok güseldi
14 Şubat için detalı usg rendevusu aldık detaylı bakılacakmış aynı hastanenin başka bir doktoru bakıcakmış detaylı usg ye daha sonra doktorum banada gelirsin konuşuruz dedi. çok güseldi doktorum göbek çıkmış bundan sonra daha çabuk büyeyecek dedi.
Kilo alımım normalmiş ben fazla diye düşünüyodum yaklaşık 4,5 kilo aldım
Süperdi ya bayıldım oğluma kalp atışları başka bir aleme götürüyor harika bir duygu bu sefer çok sakindi uzanmıştı öyle bir sürü usg çıktısı verdi doktor renklide verdi süperdi ya canım benim.
Bu arada tüm cinsiyet öğrenen anneleri teprik ediyorum kıslar sağlıcakla kucağınıza alın inş...

günaydın arkadaşlar 15 kız 9 erkeğimiz olmuş. bu sene kız senesi sanırım:dance: gelsin minik güzel kıjlarımız kaydirigubbakcemile3

gaydin58 tebrik ederim maşallah oğluşuna:nazar:

şimdi oğluşlarımız 10 tane oldu kızlar hala önde :) gerçekten kız senesi sanırım...

Selam kıslar bende geçmişi okudum geldim
Bizde cumartesi doktordaydık çok güseldi sağlıkla büyüyor bebişim ve doktorumuz cinsiyetimizi söyledi Oğluşumuz olucak bizimde çok mutlu oldum biz tahmin ediyorduk doktorumuz tezcillemiş oldu tatlışım oğluşum olucakmış sağlıcakla kucağıma almayınasip eder inş. mevlam herşey çok güseldi
14 Şubat için detalı usg rendevusu aldık detaylı bakılacakmış aynı hastanenin başka bir doktoru bakıcakmış detaylı usg ye daha sonra doktorum banada gelirsin konuşuruz dedi. çok güseldi doktorum göbek çıkmış bundan sonra daha çabuk büyeyecek dedi.
Kilo alımım normalmiş ben fazla diye düşünüyodum yaklaşık 4,5 kilo aldım
Süperdi ya bayıldım oğluma kalp atışları başka bir aleme götürüyor harika bir duygu bu sefer çok sakindi uzanmıştı öyle bir sürü usg çıktısı verdi doktor renklide verdi süperdi ya canım benim.
Bu arada tüm cinsiyet öğrenen anneleri teprik ediyorum kıslar sağlıcakla kucağınıza alın inş...

ne güzel cinsiyetini ve sağlıklı olduğunu öğrenmişsin.tebrikler.maşallah.

merhaba kızlar çok sevindim birnizin kızı birinizin oğlu olacak ne güzel Allah sağlıkla almayı nasip etsin biz henüz öğrenemedik cinsiyetini çok merak ediyoruz

Saolun kıslar çok tşkler Amin cümlemize inş. sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende testler tuttu sankim :):)

kızlar ben bşey sorucm yaşadıgım yer küçük bir yer ve renkli usg yok doktorum grip grmem konusunda bişey demedi ve ben çok girmek styorum yani izmire gidip girmek istiyorum acaba hangi haftada gitsem bi türlü karar veremedim şimdi 14+2 deym acaba 3lü tarama testn yaptırıptamı gdeym yoksa bu aralar gdeym mi????

kızlar bişisorcam kızlar mı daha hareketli oluyor erkekler mi acaba. Benim allahın izniyle kızım olacak .%70 dedi dr .ama iki kere kontrolde de kızım aman aman aşırı hareketli değil ellerini çırpıyordu bi onu gördüm .dr bile ense kalınlığını okadar kolay ölçtü ki uslu durduğu için :)

Back
X