Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese
bu sabah kötü kalktım neden bilmiyorum ufak efek ağrılarımda var keyifsizim yaniumarım hepinz iyisinizdir.
canım bazen bana da oluyo sabah mahmurluğu kasıklarımda bazen kasılmalarım uzat ayaklarını dinlen canım. kendine dikkat et tabii bebişe de. güzel bi kahvaltı yap uzan bebişinle konuş biraz da bişeyciğin kalmaz.. :)
Selam kıslar bende geçmişi okudum geldim
Bizde cumartesi doktordaydık çok güseldi sağlıkla büyüyor bebişim ve doktorumuz cinsiyetimizi söyledi Oğluşumuz olucak bizimde çok mutlu oldum biz tahmin ediyorduk doktorumuz tezcillemiş oldu tatlışım oğluşum olucakmış sağlıcakla kucağıma almayınasip eder inş. mevlam herşey çok güseldi
14 Şubat için detalı usg rendevusu aldık detaylı bakılacakmış aynı hastanenin başka bir doktoru bakıcakmış detaylı usg ye daha sonra doktorum banada gelirsin konuşuruz dedi. çok güseldi doktorum göbek çıkmış bundan sonra daha çabuk büyeyecek dedi.
Kilo alımım normalmiş ben fazla diye düşünüyodum yaklaşık 4,5 kilo aldım
Süperdi ya bayıldım oğluma kalp atışları başka bir aleme götürüyor harika bir duygu bu sefer çok sakindi uzanmıştı öyle bir sürü usg çıktısı verdi doktor renklide verdi süperdi ya canım benim.
Bu arada tüm cinsiyet öğrenen anneleri teprik ediyorum kıslar sağlıcakla kucağınıza alın inş...