• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım erkek çocuk daha hareketli sanki ben son 1 haftadır felan hissediyodum bişiyler ben doktoruma sormadan o bana kıpırtıları hissediyomusun dokunup kaçar dedi aynende öyle oluyodu bende genelde usglerde kıpır kıpırdı elleri hiç durmuyodu hep elleri başın iki tarafında demekki öyle rahat ediyor diyoruz bi bo son gidişimde sakindi bide 4 tane çikolata yedim banamısın demedi yani:)

kızlar bişisorcam kızlar mı daha hareketli oluyor erkekler mi acaba. Benim allahın izniyle kızım olacak .%70 dedi dr .ama iki kere kontrolde de kızım aman aman aşırı hareketli değil ellerini çırpıyordu bi onu gördüm .dr bile ense kalınlığını okadar kolay ölçtü ki uslu durduğu için :)

valla canım erkekler cok hareketlı olur ılk oglum acayıp hareketlıydı
ama bu okadar uslukı anlatamam
hatta doktoruma bıle dedım bu erkege degıl kıza benzıyo dıye
doktorumda ben sana zaten kesın erkek demedım henuz bellı degıl dedı
bakalım hayırlısı neyse o olsun saglıklı olsunlarda:1hug:

Son düzenleme:
Gaydın tebrik ederim maşallah oğluşuna...sağlıkla gelsin paşan...
Ben çıkıyorum kızlar bebişlerinize çok iyi bakın...

kızlar ben bşey sorucm yaşadıgım yer küçük bir yer ve renkli usg yok doktorum grip grmem konusunda bişey demedi ve ben çok girmek styorum yani izmire gidip girmek istiyorum acaba hangi haftada gitsem bi türlü karar veremedim şimdi 14+2 deym acaba 3lü tarama testn yaptırıptamı gdeym yoksa bu aralar gdeym mi????

canım hemşeriyiz galiba ben ayvalıkta otıuruyorum sen

Sanırım erkek bebekler daha önce hissettiriyo kendini kızıma hamileyken ilk hareketini hissettiğimde 5 ayı bitmek üzereydi. Ama bu hamileliğimde 3,5 ayında kıpraşmaya başladı yavruşum benimm

meraba..

aşina çokteşekkür ederim
bende bebişimi çarşamba göreceğim inşallah
cinsiyetinide öğreneceğim
içime hep ilk çoçuğumun erkek olacağı doğuyor
inşallah sağlıklıdır
önemli olan bu
:Saruboceq:

kızlar biraz kötüyüm dünden beri halsizlik var artık baya oldu cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımız çoğaldı tebrik ediyorum güzel annelerimiza.s.a.s.a.s.a.s. geçmişi bile okuyomuyorum ekrana bakınca bile kötü oluyorum...

kızlar biz geldikkkkkkk, dokotra gitmiştik
kızım diye sevdim ,miniğimi ya hep şu anda erkek olma ihtimali çok yüksek.
gelecek ay keisn söyelrim dedi.
ama şu an en fazla biizm söyleyeceğimiz ,%99 durçama o yüzde bir pay bile size
20. haftayaı bekletir.
en sağlıklısı o.
şu an bütün bebekler erkek gibi görünür.o yüzden ,kendinizi şartlamayın dedi.
hatta bayağı uğraştı.şimdilkik erkek dedi.
ay kız erkek farkerder mi yavrucuğum sağlıklı olsun da yerim onu ben yerim.
hem kan verdik.yarın 3.lü tarama sonucnu alacağız inşallh.
iyi çıksın rabbim ne olur güzel çıksın allahım ne olur ..............

kızlar bide kansızlık hakkında bilgisi olan varsa sevinirim sanırım bende var halsizlik bide uyku düzenim yok 24 saat içinde 5 yada 4 saatlik uykuyla geziyorum daralma oluyo sanırım kan haplarımı kullanma vakti geldi...

yserez ben muhlis beye geliyorum edremite hakikatten çok başarılı bir dr şimdilik çok memnunum sen kime gidiyorsun

kızlar biz geldikkkkkkk, dokotra gitmiştik
kızım diye sevdim ,miniğimi ya hep şu anda erkek olma ihtimali çok yüksek.
gelecek ay keisn söyelrim dedi.
ama şu an en fazla biizm söyleyeceğimiz ,%99 durçama o yüzde bir pay bile size
20. haftayaı bekletir.
en sağlıklısı o.
şu an bütün bebekler erkek gibi görünür.o yüzden ,kendinizi şartlamayın dedi.
hatta bayağı uğraştı.şimdilkik erkek dedi.
ay kız erkek farkerder mi yavrucuğum sağlıklı olsun da yerim onu ben yerim.
hem kan verdik.yarın 3.lü tarama sonucnu alacağız inşallh.
iyi çıksın rabbim ne olur güzel çıksın allahım ne olur ..............

Tatlım nasıl olur yaww senin bebişin 16 haftalık olmuş bütün bebekler aynı gözükürmü hiç ben bebişimi çok net gördüm şu an cinsiyetleri tamamen oluşmuş durumda

yserez ben muhlis beye geliyorum edremite hakikatten çok başarılı bir dr şimdilik çok memnunum sen kime gidiyorsun

canımçn karartmış gb olmıyayım ben fehm kuzuya gdiyorum geçen lerde br dergde yan körfez dergsnde muhls bey doğumyaptırırken bebeğin 2 kolunuda kırmş istersen dergnn adını bde haftasını yazym yan çok korktum ben ondan

Sweetcim aslında şimdi görmesi gerekirdi
bebeğin poziyonu mu uygun değildi acaba
birde şuan için değil 11-12. Haftalarda kızla erkek birbirine benzermiş

canım olabilir belki ama ben gittim gördüm fehmi kuzunun çok az hastası vardı.muhlis beye aşırı ilgi var.her gittiğimde dolup taşıyor tabii bilemiyorum yinede banamesela iğne verdi kanı sulandırmak için düşük yapmıyayım diye derginin ismini yazarmısın merak ettimde

Arkadaşlarım çok tşkkür ederim tebrikleriniz için çok mutlu oldum oğluşumu görünce.
kıslar her zaman değişme ihitimali tabi olabilir 9 ay erkek deyip kız doğan bebekler çevremizde bir sürü o yüzden bi olasılık hep kalıyo köşede
Ama 16. haftada söylemelerinin sebebini cinsiyetin en belirgin olduğu hafta imiş. yani 16. hafta söylediklerinde o cinsiyet diye kabul etmeliyiz.
Benim doktorum kesinlikle önceki haftalarda bişiy söylemedi 17 ocakta söylicem dedi tam 16+0 dık ve bana bu hafta erkek dedi Yüzde kaç diye sordum yüzdesi yok baya baya erkek dedi:):) bizde gösterdi usg çıktımızda var + koymuş :)
Yani 16. hafta cinsiyet için önemli bir haftadır.

Back
X