Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım olabilir belki ama ben gittim gördüm fehmi kuzunun çok az hastası vardı.muhlis beye aşırı ilgi var.her gittiğimde dolup taşıyor tabii bilemiyorum yinede banamesela iğne verdi kanı sulandırmak için düşük yapmıyayım diye derginin ismini yazarmısın merak ettimde[/QUOTE]
adı körfez ses sayı:8
ocak 2009 sayısı
sayfa:38
Canım ya ben mi hesabı şaşırıyorum. Ben 3 aylık hamileyim.Temmuz sonu kısmetse anne olucam .Sen 4 haftalık hamileyim diyorsun ama Temmuzda anne olucam diyorsun benim hesabım mı yanlış yoksa 4+2 4 hafta değil de 4 ay mı?
Selam kıslar bende geçmişi okudum geldim
Bizde cumartesi doktordaydık çok güseldi sağlıkla büyüyor bebişim ve doktorumuz cinsiyetimizi söyledi Oğluşumuz olucak bizimde çok mutlu oldum biz tahmin ediyorduk doktorumuz tezcillemiş oldu tatlışım oğluşum olucakmış sağlıcakla kucağıma almayınasip eder inş. mevlam herşey çok güseldi
14 Şubat için detalı usg rendevusu aldık detaylı bakılacakmış aynı hastanenin başka bir doktoru bakıcakmış detaylı usg ye daha sonra doktorum banada gelirsin konuşuruz dedi. çok güseldi doktorum göbek çıkmış bundan sonra daha çabuk büyeyecek dedi.
Kilo alımım normalmiş ben fazla diye düşünüyodum yaklaşık 4,5 kilo aldım
Süperdi ya bayıldım oğluma kalp atışları başka bir aleme götürüyor harika bir duygu bu sefer çok sakindi uzanmıştı öyle bir sürü usg çıktısı verdi doktor renklide verdi süperdi ya canım benim.
Bu arada tüm cinsiyet öğrenen anneleri teprik ediyorum kıslar sağlıcakla kucağınıza alın inş...
hadi hayırlısı allah kucagına almak nasip etsin canımslm hanımlar ben yeni geldim bende temmuz ennesiyim sanırım 8 temmuzda bebeğimi kucağıma alıcağım allahın izniyle çok heycanlım:CüvCüv:
gaydin58 tebrikler sağlıkla ucağına almayı nasip etsin oğluşunu. bende senin gibi 4,5 kilo aldım. buradaki arkadaşların hiç almadıklarını duyunca eyvah ben fil gibi olacaım diyordum ama doktroum normal diyo. birde sende duymak içimi rahatlattı doğrusu.:CüvCüv:gamyoncuiremsu
slm hanımlar ben yeni geldim bende temmuz ennesiyim sanırım 8 temmuzda bebeğimi kucağıma alıcağım allahın izniyle çok heycanlım:CüvCüv:
slm hanımlar ben yeni geldim bende temmuz ennesiyim sanırım 8 temmuzda bebeğimi kucağıma alıcağım allahın izniyle çok heycanlım:CüvCüv:
bende 5 kio aldım ama doktorum fazla dikkat et dedi :bbo:
merhaba bende aranıza katıldım sanırım temmuz sonu gibi bebeğimiz olacak... bu bizim ikinci ama heyecan dorukta neden bilmem...