• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende 16 . haftada gideceğim 3 lü teste 14 şubatta hemde sevgililer gününde sevgilimi göreceğim (oğluşum)kaydirigubbakcemile3

çok güzel bi gün çok özel olacak eminim :) süpermiş walla bende beklesem mi dicem ama o zamana kadar sanırım geç kalmış olurum...

slm hanımlar bende şubatın 15de gidicem 3lüteste 3.hamileliğim ama daha önce böyle testler yoktu yaptıran varmı nasıl oluyo?:CüvCüv:

ben bu siteye yeni girdim benim birilerinle konuşmaya ihtiyacım var bende temmuz annesiyim acaba benimle konuşucak kimse varmı?

ben bu siteye yeni girdim benim birilerinle konuşmaya ihtiyacım var bende temmuz annesiyim acaba benimle konuşucak kimse varmı?

aslında herkes burada ama sanırım herkes geçmişe bakıyor haftasonu boştu... konuşalım canım ben varımmm... kaç haftalıksın ?

nilayyy geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve vitamin al kendine ve bebişine dikkat et canım..

aman nilayyy bende gribtim.c.tresi pazar o kadar kötü oldum ki.
hiç kafamı kaldıramadım.
ama çok şükür geçti biraz.işe gelince eğüer öyle olsaydım çok kötü olacaktı.portakal.kivi mucizeleri çok iyi geldi bir de uyumak.elbette.çok geçmiş olsun.

14 kişi var ama maşallah kimseden ses çıkmıyo hanımlarrrrr???

slm kızlar ya işler çok yoğun pek giremiyorum.bi müddet böyle olacak galiba..
umarım herkes iyidir.cinsiyetini öğrenen anişler tebrikler darısı bize.. yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyo ve işimin başına dönüyorum maaleseff:1no2: kendinize iyi bakın:1hug:

Back
X