• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya bende katkılı yememeye çalışıyorum mevsim sebze meyvesi yemeye çalışıyorum ama bugün salatalık istiyorum yicem :) küçük olanlardan alcam napım bişiy olmaz Allahın izniyle inş.
Ben sana başka bişiy söyliyim annecik normal sade yoğurda bal veya reçel katabilirsin meyveli olur meyve bile katabilirsin tatilde çok yerdim:) süper oluyo

aslında haklısın gaydin58 hazır olanlara göre daha sağlıklı olur ben akşmaları sadece soda içiyorum :) mideme iyi gelen tek şey

Bence kendini test et her akşam farklı bişiyler ye hangisi rahatsız etmiyorsa onu yiyebilirsin bende sade yoğurdu çok zor yutuyorum pek aram yoktur ama bal katarım meyve veya reçel süper oluyo yemeğe doymuyosun yararlı diye çözüm yolları buluyorum kendimce :):)

bende 4,5 kilo aldım.doktor bana activia verdi.günde bir iki tane yiyebilirsin hiç bir zararı yok dedi.ayrıca birde mide hazımsızlığı içinde milupanın rezene çayını verdi.oda mideye iyi gelyor

Burda dikkatimi çekti,bütün arkadaşlar yediklerine çok dikkat ediyolar sanırım.Ben hiç dikkat etmiyorum galiba ya,canım ne isterse yiyorum.Genelde hergün yediğim şey salatalık mesela hormonlu,mevsimi değil ama canım istiyor özellikle geceleri tuzlayıp yiyorum buz gibi.Mide yanması çok oluyo bende akşamları dondurma bile yiyorum geçsin diye ama nafile :( .Yani kaçındığım pek bişey yok açıkçası umarım zararını görmem sonradan şimdi endişeye düştüm ya

ben de 4 kılo 3.5 aylıgım. umarım cok almam sımdıden bu kadar aldıysam. meyveli yogudu bu aksam deneyim. evde cok guzel kayısı recelı vardı ve yapımı :) deneyım bakalım nasıl olacak

Burda dikkatimi çekti,bütün arkadaşlar yediklerine çok dikkat ediyolar sanırım.Ben hiç dikkat etmiyorum galiba ya,canım ne isterse yiyorum.Genelde hergün yediğim şey salatalık mesela hormonlu,mevsimi değil ama canım istiyor özellikle geceleri tuzlayıp yiyorum buz gibi.Mide yanması çok oluyo bende akşamları dondurma bile yiyorum geçsin diye ama nafile :( .Yani kaçındığım pek bişey yok açıkçası umarım zararını görmem sonradan şimdi endişeye düştüm ya

Çicek cok tuzlu yeme ıstersen. Hamılelıkde sonraları odem yapıyormus

ben kaç kilo aldığımı bilmiyorum walla :)
ben de dikkat etmiyorum pek yediklerime sadece çok kahve içerdim içmiyorum sigara aslaaa:)

Back
X