Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Come baby....................İkiz............................................................2 kız.................................................................Sağda
Sweethome ve Gaydin icin guncelledim. Tebrikler arkadaslar erkek sayimiz yaklasiyor kizlara..
15 kiz 11 erkek.hadi bakalim. bence bu liste daha cok degisir.
beni korkuttunuz kızlar..ben işyerinde malesef öglen güvendiğim bir yerden fast food yemek zorunda kalıyorum ama ayran içiyorum hep..ve aldığım kilo toplamda 3.3 ..sabah kahvaltı yapıyorum ve akşam sebze yemekleri yiyorum.bu fast food un tam olarak zararı ne..karbonhidrat yuklemesi mi? yoksa katkılar mı?
Ya ben tatlı yedim ya severek yedim hemde hiç bişiyden midem bulanmadı bi tek kıyma kokusu accık rahatsız etti o kadar ama dolma felan yedim gene :) turşuda yedim ama dediğin gibi yiğidom olucak benimde :)
canım benim midemden boğazıma doğru yanıyorum. reflü gibi ilk başlarda sanırım reflü oldum diyordum. aynen onun gibi bişey yiyemiyorum soda rahatlatıyor ama beni... senin nasıl canım ?
ya bende arada fast food yiyorum canım ya yani canım istiyo napıyım ama tabi çok yararlı bişiy değil karbonhidratta olabilir diğer besinlerde çok yararlı değil sanki
hanimlar anne adayalrinin yaptigi en buyuk hata bence kilosuna dikkat etmemek. amaaann nasil olsa veririm dusuncesi ile alinip veriliyor kilolar. kimisi veriyor ama kimisi veremiyor. kimisi veriyor ama 3-5 kilosu kaliyor. etrafimda bu sekilde cok insan var. dikkat etmek lazim biraz diye dusunuyorum. annelerimiz hep sisman. klasik anadolu kadini ve hepsi ah kiziiimm ben evlendigimde inceciktim 3 cocuktan sonra bu hale geldim falan.
3 tane komsum ayni anda hamile akldilar. ikisi yedi de yedi ki hicbiri cahil insanlar degil iyi meslekleri var, son gune kadar calistilar da... biri dikkat etti. simdi o ikisi halen balik etli. veremediler o kilolari verseler bile sekilsiz verdiler. yani gobek popo halen kaldi. diyetisyen vs pek ise yaramadi. diger dikkat eden balerin gibi. cocugu da saglikli dogdu. daha ne olsun ki...
Valla ben de dikkat etmeye calisiyorum. normal sinirlarda almaya calisiyorum. bakalim ne kadar basaracagiz...
Ya ben tatlı yedim ya severek yedim hemde hiç bişiyden midem bulanmadı bi tek kıyma kokusu accık rahatsız etti o kadar ama dolma felan yedim gene :) turşuda yedim ama dediğin gibi yiğidom olucak benimde :)
Canim ayneeen bu kadr mi benzerlik olur. hem tatli hem eksi seviyorum ikisini de severek yiyorum tek kiyma beni kotu yapiyor. ben de dolmada vs yerim de salt kiymali birsey olunca kiyma tadi direkt agzima gelince kotu oluyorum.
ben tatlısız çikolotasız yaşayamazdım ama şimdi hiç yiyemiyorum ekşili tuzlu şeyleri seviyorum et tavuk balık bunlarıda yiyemiyorum ki aşırı iştahlı biriydim hep derdim hamile kalsam heralde 30 kilo alırım diye
beni korkuttunuz kızlar..ben işyerinde malesef öglen güvendiğim bir yerden fast food yemek zorunda kalıyorum ama ayran içiyorum hep..ve aldığım kilo toplamda 3.3 ..sabah kahvaltı yapıyorum ve akşam sebze yemekleri yiyorum.bu fast food un tam olarak zararı ne..karbonhidrat yuklemesi mi? yoksa katkılar mı?
canim fast foodun zarari bence hem karbonhisrat yuklemesi hem de zararli yaglar. benceee... oglenleri yaninda salata goturmeyi denesene. en azindan salata ile yersin. vitaminini almis olursun.
ben kis salatasi yapiyorum koca bir tabak. bayiliyorum. bundan vitaminli bir sey olabilir mi? marul, kirmizi lahana, havuc, sogan, dereotu, maydonoz, hatta domates de koyuyorum. guzelce zeytinyagi, nar eksisi, limon, biraz sirke, tuz...
Çok tşkler canım çok geçmiş olsun ya bende hamileliğimin başarında olmuştum ıhlamur kuşburnu tarçın bal elma hepsini kaynat iç hayatım çay niyetine günlük kullanabiliyosun beni rahatlatmıştı Birde kesinlikle terlemen lazım onunda çok faydasını görceksin canımcım Çok geçmiş olsunnna.s.
Kibele oğluşun olucak bak senin bende senin gibi rüyamda lokma tatlısı gördüm tatlı yiyorum ve severek yiyorum canımcım
Allah sağlıkla hayırlısı ile cinsiyetini öğrenmeni nasip etsin mutlaka söyle emi merak edicem :)
Salata çok yararlı mevsiminde yenen herşey çok yararlı
düşünün rusyada en fazla beyaz lahana ve patattes yenirmiş mevsim sebzesi bunlar olduğu için çok severlermiş çok fazla mevsim dışına çıkmamaya çalışın ben muzu bile kestim görümcem yeme dedi mevsim meyvesi değil dedi ithalde ben pek fazla alma taraftarı değilim zaten
aman nilayyy bende gribtim.c.tresi pazar o kadar kötü oldum ki.
hiç kafamı kaldıramadım.
ama çok şükür geçti biraz.işe gelince eğüer öyle olsaydım çok kötü olacaktı.portakal.kivi mucizeleri çok iyi geldi bir de uyumak.elbette.çok geçmiş olsun.