2009 Temmuz anneleri pazar buluşması

ay tuut tutu maşallah
annelerimzie allah nazardan saklasın.
kızlar vallahi değdim oldu ve bizim program iptal olmadı
üsteşk birde telefon çekmeyen bir eyre gittik sizi arayacaktım .arayamadım yani.
aslında aklım sizdeydi.
zuzuzmu arayıp bensiz eğlenebiliyor musun diye iç çekecektim ama olmadııııııı
fakat eğlendiğinize çok sevindim.
ne güzle inşallah hep beraber oluruz bir gün.
öpüyorum sizi.
hepinzide maşallah çok tatlısınız.muckkkkkkkkkkkkkk
 
Çok saolun kıslar çok güsel bir gündü inş yakın illerden gelebilen tüm arkadaşlar ile tekrar bir organizasyon yapmak isteriz sohbet çok güseldi zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile 4 e kadar oturmuşuz gelen ve gelemeyen herkese çok tşkkür ediyoruz :1hug:
 
ayyyyyyyyyy bu grupta çok güzelll hepinize meaşallahh:nazar:bebişlerede sizleride tanıdıgıma çok sevindim a.s.güzel anişlerrrrrrr
 
Kızlar harikasınız maşallah ya çok şeker çıkmışsınızz
8 kişilik bi buluşma olmuş baya kalabalıksınız aslındaaa kaydirigubbakcemile3
 
kızlar hepiniz çok şeker çıkmışınız...çok güzel bir şey bu ya ne güzel.keşke biz de katılabilseydik ama maalesef...ne güzel hamiş buluşması:CüvCüv:
 
ne iyi yapmışsınız arkadaşlar.. buluşma deyince bakmadan geçemedim.. 1 yıl sonra havalar ısınmaya başladığında bebişlerinizi de böyle gezdirirsiniz inş. sağlıklı doğumlar..:ecrin_bebek:
 
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum ya hepiniz birer harikasınız maşallah hem size hemde bebişlerinize harika olmuş buluşmanızzz hepinize annelik çoookı yakışmış allah nazardan korusun her birinizi çok tatlı bi manzara inşallah bende geleceğimmm o buluşmalarınıza bir gün hemde öyküyle beraber
 
karencim,demetcim ve swetcim inş sizlerlede görüşürüz çok merak ediyorum sizleri de
bende çok merak etim.aklım sizdeydi.
Dediğim gibi aramak istedim.bir baktım çekmiyor cep.malesef.
Geç saate kadar da piknikte olunca size ulaşmadım.
Ama kalbim siznleydi.


çok saolun kıslar çok güsel bir gündü inş yakın illerden gelebilen tüm arkadaşlar ile tekrar bir organizasyon yapmak isteriz sohbet çok güseldi zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile 4 e kadar oturmuşuz gelen ve gelemeyen herkese çok tşkkür ediyoruz :1hug:

biz de size teşekkür ederiz canım
 
herkes çok tatlı maşallah ilsucum seni merak ediyordum maşallah çok tatlısın.keşke 2 grup birarada olsaymış ozaman süper olurmuş.birdahakine birleşmeniz dileğiyle.
 
Çok saolun arkadaşlar gerçekten çok güsel bir gündü daha kalabalık olmayı bebeklerle bir araya gelmeyi hayal ediyorum ne güsel olucak kim bilir inş. seneye mayıs gibi yapabiliriz bebeklerde yaşlarına yakın olur çok zorlamazlar bizi:emir_bebek::ecrin_bebek:
 
kızlar sizlerde çok güzel ve çok şirin çıkmışsınız.inş bir dahaki sefere hepimiz bir arada olabiliriz. göbişlere 41 kere maşallah
 
güzel vakt geçirdiğiniz belli :lepi: siz güzel , e ortam da güzel daha ne olsun dimi :KK66:
seneyeki organizasyonda ben ve oğluşum da olmayı çok isteriz .. teeaaa izmirlerden gelces bak , kıymetinizi bilin yerimseniben
 
stardustcım sen gel bilmezmiyiz kıymetinizi ah inş. canım ya arascığımı görelim yağızla ne güsel anlaşırlar yan yana getiririz pusetleri kızçe beğeniriz paşalarımıza ahhh ahh gelsin o günler sağlıkla inş. canım:1hug:
 
herkes çok tatlı maşallah ilsucum seni merak ediyordum maşallah çok tatlısın.keşke 2 grup birarada olsaymış ozaman süper olurmuş.birdahakine birleşmeniz dileğiyle.

saol canımcım albümümde de vardı resimler aslında oradan da görebilirdin:1hug:
 
X