Bende elniselerimi aldim iste. Kina icin elbisem,bindalli, gelinlik, kina icin tepsi, cerezlik,kinasi filan iste vede cegizlik alisverisi ;=)))) Sabah 9'da cikip aksam dokuzda eve variyorduk. Her gün. He bide nikah yüzükleri, sonra pirlantami sectim ;=))) Sonra nikah basvurusunu filan hallettik.... ;=)))
Demek ki beni özlememissiniz :çok üzgünüm:
Cok yorulduk ama, ki simdi hastayim :çok üzgünüm: Ha bide davetiyeler, sonra benim askima takacagim hediyeyi sectik, ay cok yoruldum ama...ama herseyim hazir sayilir, sadece dügün müzigini, süslemeyi ve nikah fidanini halletmemiz gerekiyor, he bide kameraci, ama numarali verdi dügün mekani elimize, bi telefon ile halledebiliriz yani... COk HEYCANLANIYORUM ARTIK....oooo masallah, sen hepsini halletmisin :) güzel telaslar ama dimi :)
ayyy ağlama hemen çok özledik şekerimm
fotoğraf yollasana kıyafetleri falann
canım ekle resimleri sen alıntı yapanı naparım ben biliyo msunklava:
Cok yorulduk ama, ki simdi hastayim :çok üzgünüm: Ha bide davetiyeler, sonra benim askima takacagim hediyeyi sectik, ay cok yoruldum ama...ama herseyim hazir sayilir, sadece dügün müzigini, süslemeyi ve nikah fidanini halletmemiz gerekiyor, he bide kameraci, ama numarali verdi dügün mekani elimize, bi telefon ile halledebiliriz yani... COk HEYCANLANIYORUM ARTIK....
yolunmuş tavuk gibi yapar kaydirigubbakcemile3
yolunmuş tavuk gibi yapar kaydirigubbakcemile3
yaparım vallaaaklava: klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi alistiniz su oklavalara hee :)hihoyyythihoyyyt
Dügüne daha 3 ay var canim, ama ben her zaman istanbula gidemiyorum ;=)) O yüzden hepsini halletmek zorunda kaldik, iki haftadadüğüne ne kadar zaman var??
MHm Nikah sekeri yerine fidan verilebilir canim ;=)nikah fidanlari ne kiz? :uhm: eee zaman yaklastikca artik heycan cogalir :)
gecmis olsun
Tamam canim, bir yere ben mail atmistim, fidan fiyatlari 70 kurusa geliyordu. Nereye kayit etdiysem maili, bulmam lazim ilk önce. Sonra sizide haberdar ederim canikom.fidan işini halledince bizede haber ver çünkü bzde öyle yapmayı düşünüyoruzzz
Sagol canim. Hele yüzüklere nisanlim ve ben bayildik, hic baska kuyumcuya gitmedik.jtosik canım elbisende yüzüğünde çook güzell bayıldımm:)))
Canim diger renkleride vardi. Ben Bakirköyde aldim. Istersen magazanin ismini veririm.ayyy çok hoş bi elbiseee aynısının kırmızılısından istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy çok hoş bi elbiseee aynısının kırmızılısından istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?