2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrr bende geldımmm sonbahar gelını olcam ama sımdıden gelınlıge karar verdık haftaya pazar dıktırcez sızce cok mu erken ama modelı cok begendımmmmmm:dance:

kızlar bugün gelinliğimi teslim almaya gitcem hihoyyyt
umarım bi aksilik çıkmaz dün gece rüyamda gelinliğimi kaybettiklerini ve bulamadıklarını gördüm ay kabuss gibiydi iyice kafayı yedim şu düğün hazırlıklarında vallaa kaydirigubbakcemile3

ayyy cnm hayırlı olsun..bu arada kaça dıktırdın?nasıl bı model?

teşekkür ederim minilyacım sade sayılır dantel ağırlıklı bir model 1400 tü aslında pazarlıkla 1000 oldu :)

bence sen de modeli beğendiysen diktir şimdiden,bir de fikrininin değişeceğini düşünmüyorsan,en azından aradan ve de aklından çıkmış olur düğün yaklaştıkça o kadar çok şeyle uğraşıyorsun ki bazıları sırf aradan çıksın diye çok fazla özenemiyorsun bazı şeylere, o yüzden şimdi vakit varken her ayrıntısına dikkat ede ede diktirirsin gelinliğini ;)

teşekkür ederim minilyacım sade sayılır dantel ağırlıklı bir model 1400 tü aslında pazarlıkla 1000 oldu :)

bence sen de modeli beğendiysen diktir şimdiden,bir de fikrininin değişeceğini düşünmüyorsan,en azından aradan ve de aklından çıkmış olur düğün yaklaştıkça o kadar çok şeyle uğraşıyorsun ki bazıları sırf aradan çıksın diye çok fazla özenemiyorsun bazı şeylere, o yüzden şimdi vakit varken her ayrıntısına dikkat ede ede diktirirsin gelinliğini ;)

tsk cnmcım bızede begendıgımız model ıcın 2000 tl kıralık fıyatı verıldı en son 1400 dedıler bızde peşin deyınce en son 1250 tl ye ındıler 2009 sonbahar topıgınde modelı koydum ıstersen bak bı yorumlarını beklıorum buraya cnm okıss bırazdan kaldırcam modelımı herkes yaptırmasın hehe sırnaşık şey
ay bende ölede bı takıntı var sız bana bakmayın ıyı deılım cok begendım ya kıskanıorum sımdı napımmm huyum kurusun:roflol:

he unutmadan cnmcım fıkrımın degıscene ınanmıorum cunku modelı bzızat gıydıgım ıcın bıde hayran oldugum ıcın artı model suan masaustumde aksamda gece ıkıye kadar heyecandan yatamadım o kadar begendım yanı ayyyyy gıyıcegım gunu ıple cekıorum kızlaaarrrrr

kızz begenmene sevındım 1250 tl ıyı dımı fıyat olarak ayy bıde gıydım zaman görseydın ahh ahhh cok guzeldı valla bunu almazsam ıcımde kalırdı zaten sımdı ıcım rahat :)))

kızlaaaar ben geldim düğün için yer arıyoruz çok yoruldum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal pozisyonundayımtavsiyeniz var mı düğün için

geldim ben de işleri bitirip. Bi de öğlen gidip davetiye siparişimi iptal ettim, başka bir yerden sipariş verdim. Kadın deli etti beni ya!

ayy ne sıkıcı bugün yaaaaaaaaaaaaaa

geceyim canım neden iptal ettin siparişi kadın mı delirtti.
herkes deli ediyo bu aralar beni yaa stresten ban mı öyle geliyo acaba?????????

selllaammm ben geldimm gayet yorgun bi şekilde.dün evi yerleştirdik nihayet.bikaç eksiğim çıktı piyasaya.allahtan hep ufak tefek şeyler de fazla para harcamak zorunda kalmıcam.neysem çok güzel oldu evim :)) akşam iş çıkışı uğrayıp foto çelicem.sonra koyarım resimlerini buraya.haftasonu da cuma gecesi yani tekirdağa gidiyoruz.haftaya pazartesi ilk düğün.zaman geldi sayılır.ama bende tık yok hala.ne olcak böyle bilmiyorum.dün evi yerleştiriken de sanki bi tanıdığın evine yardıma gitmişim gibi geldi :((

Back
X