Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
işte uydurma kahvaltı setim :roflol: cokacimcoook
![]()
işte uydurma kahvaltı setim :roflol: cokacimcoook
benim kahvaltı setimde böyle uydurma :teytey:
Seninkinin renkleride çok hoş duruyor canım.Hele kalpli tabağa bayıldım a.s
canımmm o kalp tabaklar varyaaa becel yağ hediye verdiii :roflol: diğer küçükleride pazardan tanesi 1 ytl.. :roflol: şimdi takıma uygun diğer renekleri alacak annem. oldu bitti şakkıdı
benimkilerde öyle 1 ytl'lik 2 ytl'lik :roflol:
Ya zaten seramik olduğu için çok çabuk çatlama oluyormuş.Veya bi yere çarptığında ve kenarında hafif sıyrık olduğunda altından beyaz bi tabaka görünüyormuş.
Ama böyle renkli şeylerde hoşuma gittiği için fazla para vermeden göz zevkime göre bi kahvaltı takımı yaptım kendime.Hem ilerde çatlama falan olursa üzülmem.a.s
canım internetten bakip bulmam lazım yada eve gittiğimde fotosunu çeker eklerim müsait bi zamanda
yemek takımını alırken çok kararsız kaldım açıkcası
sizinkilerin üzerindeki figürler renklimi yoksa yaldızlı felan mı
ben tercih ederken çok zorlandım
canım bende kütahyadan alıcam misafir yemek takımımı. üstünde geometrik desen var. hem yaldızlı hem gümüşlü... çok modern bişiy. cep telimle çekmiştim fotosunu pek iyi çıkmamış ama genede ekliyim. alınca kendisinide eklerim daha iyi çekip yerimseniben
![]()
![]()
canım internetten bakip bulmam lazım yada eve gittiğimde fotosunu çeker eklerim müsait bi zamanda
yemek takımını alırken çok kararsız kaldım açıkcası
sizinkilerin üzerindeki figürler renklimi yoksa yaldızlı felan mı
ben tercih ederken çok zorlandım
baya ağır bi takım ama çok hoş duruyor.Tam misafirlik yerimseniben