2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tabaklarına tencerene bayıldımm :1closedeyes: çatal kaşık takımı ıcnde baştan berı dedım gıbı ben onlarla yıyemem gelırken sana kendım getrcemm kendı çatalımı kaşığımı :dilcikar: sonracıma kutusunu bıle cekmışsın sevıncten ne ettığını bılmıyon senn :roflol: hepsını ı gunlerde kulan darısı basıma darısı basımaa kenıdmıde hıç unutmam araya sokarım :roflol: yanı ıste ölee daha koy yorum yapam(en guzel yorumuda ben yaparım hep ) kaydirigubbakcemile3

dsc08522jf1.jpg

işte uydurma kahvaltı setim :roflol: cokacimcoook

iki kere çıkmış kızlarr...

çok teşekkür ediyorum.... allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun...

piller bitmiş şarja taktım çezvelerle çay setide daha sonra eklerim...

benim kahvaltı setimde böyle uydurma :teytey:
Seninkinin renkleride çok hoş duruyor canım.Hele kalpli tabağa bayıldım a.s

canımmm o kalp tabaklar varyaaa becel yağ hediye verdiii :roflol: diğer küçükleride pazardan tanesi 1 ytl.. :roflol: şimdi takıma uygun diğer renekleri alacak annem. oldu bitti şakkıdı

canımmm o kalp tabaklar varyaaa becel yağ hediye verdiii :roflol: diğer küçükleride pazardan tanesi 1 ytl.. :roflol: şimdi takıma uygun diğer renekleri alacak annem. oldu bitti şakkıdı

benimkilerde öyle 1 ytl'lik 2 ytl'lik :roflol:
Ya zaten seramik olduğu için çok çabuk çatlama oluyormuş.Veya bi yere çarptığında ve kenarında hafif sıyrık olduğunda altından beyaz bi tabaka görünüyormuş.
Ama böyle renkli şeylerde hoşuma gittiği için fazla para vermeden göz zevkime göre bi kahvaltı takımı yaptım kendime.Hem ilerde çatlama falan olursa üzülmem.a.s

Ben geldim kızlar :)) işlerim yoğun olduğundan yazamıyorum fazla
bu gün kütahya porselenden yemek ve kahvaltı takımımı aldım nihayet
bi ara resmini eklerim kuzular :))

canım internetten bakip bulmam lazım yada eve gittiğimde fotosunu çeker eklerim müsait bi zamanda
yemek takımını alırken çok kararsız kaldım açıkcası
sizinkilerin üzerindeki figürler renklimi yoksa yaldızlı felan mı
ben tercih ederken çok zorlandım

benimkilerde öyle 1 ytl'lik 2 ytl'lik :roflol:
Ya zaten seramik olduğu için çok çabuk çatlama oluyormuş.Veya bi yere çarptığında ve kenarında hafif sıyrık olduğunda altından beyaz bi tabaka görünüyormuş.
Ama böyle renkli şeylerde hoşuma gittiği için fazla para vermeden göz zevkime göre bi kahvaltı takımı yaptım kendime.Hem ilerde çatlama falan olursa üzülmem.a.s

evet tatlımmm yaa ben tayinci adamla evlenicem kırılsa içim acımaz... yerimseniben :roflol:

Burcu özge kahvaltı takımın çok güselll
bende gündelik için almadım henüz
seninki gibi ciciş bişey alabilirim :))

canım internetten bakip bulmam lazım yada eve gittiğimde fotosunu çeker eklerim müsait bi zamanda

canım bende kütahyadan alıcam misafir yemek takımımı. üstünde geometrik desen var. hem yaldızlı hem gümüşlü... çok modern bişiy. cep telimle çekmiştim fotosunu pek iyi çıkmamış ama genede ekliyim. alınca kendisinide eklerim daha iyi çekip yerimseniben

dsc00256vr7.jpg

dsc00255kg8.jpg

Son düzenleme:
canım bende kütahyadan alıcam misafir yemek takımımı. üstünde geometrik desen var. hem yaldızlı hem gümüşlü... çok modern bişiy. cep telimle çekmiştim fotosunu pek iyi çıkmamış ama genede ekliyim. alınca kendisinide eklerim daha iyi çekip yerimseniben

dsc00256vr7.jpg

dsc00255kg8.jpg

baya ağır bi takım ama çok hoş duruyor.Tam misafirlik yerimseniben

Canım benim takımım yaldızlı..Böyle tabakların kenarlarından ince bir yaldız geçiyor.İçe doğruda krem rengi bi baskı var.Çok sade ama hoş..Resmi olsaydı eklerdim ama maalesef ....

baya ağır bi takım ama çok hoş duruyor.Tam misafirlik yerimseniben

canım bakma ağır durduğuna biraz ışıklarında etkisi vr. farkındaysan kayık tabaklarda daha beyaz çıkmış. teğeden çektiğim çok sarı gibi çıkmış. oysa oldukça spor bir takım ama ayrıca misafiri çinde oldukça zarif ve ağır... yerimseniben

Canım benimkiler de gümüş rengi arada simli çizgileri var sarmaşık gibi dallı bi şi hemde zarif :))
misafir için kullananacağımdan renkli figürlülerden almadım
ayrıca özgecim seninkiler de harika turuncu'nunda dediği gibi ağır tam özel günler için
güle güle kullan cnm en önemliside bu zaten...

Back
X