2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben de günlük olarak bunu aldım kızlar

showpicturepp2.jpg

ama misafir için bi türlü karar veremiyorumfisfisfis

ben de günlük olarak bunu aldım kızlar

showpicturepp2.jpg

ama misafir için bi türlü karar veremiyorumfisfisfis

canım sen anladığım kadarıyla morlu syahlı şeyleri çok seviyorsun sırnaşık şey
yanlış değilsem birde nevresm takımı eklemiştin morlu siyahlı dimiii :uhm: o sendin dimi CADIARZU

canım sen anladığım kadarıyla morlu syahlı şeyleri çok seviyorsun sırnaşık şey
yanlış değilsem birde nevresm takımı eklemiştin morlu siyahlı dimiii :uhm: o sendin dimi CADIARZU

evet canım aynen ölekaydirigubbakcemile3 nerdeyse evimin her tarafı mor siyah beyaz kırmızı olucak kaydirigubbakcemile3

burcu7 cok guzelmış
elısaa benımkıde aynı anlattığpın gıbı gumuss cızgılı aynı benım gıbı zarıf yoksa aynı mı sarmasık

burcucum cezve setin 3 parça di mi:uhm: önceden 4 parçaydı en büyük kullanışlı cezveyi setten çıkarmışlar sinir oldum ben:kızgın:

kızlar pillerin şarjı dolmamış cep teliyle çektim idare edin...
gerçi şimdi jumbonun stesini açıp cezvelere baktımda canım 3 lü yok... ordada gösterdiği 2 li setmiş... ben yanılmışım herhalde...
dsc00260ue3.jpg

cnm çok güzel gündelik için birebir:nazar:
ama misafir için daha sade ve zarif almanı öneririm Şeniz

teşekkür ederim canım ben de öle düşünüyorum bernardoda beğendim bitane en kısa zamanda fotosunu bulup eklicem ben de.. burcucum o da siyahlı kaydirigubbakcemile3

ben geldim bebelerim..
süper fotolar görüyorum gözlerim kamaştı..
cezve takımından ben de isterimÇok üzgünüm çoook

kızlar pillerin şarjı dolmamış cep teliyle çektim idare edin...
gerçi şimdi jumbonun stesini açıp cezvelere baktımda canım 3 lü yok... ordada gösterdiği 2 li setmiş... ben yanılmışım herhalde...
dsc00260ue3.jpg

bu kampanya 1 seneden fazla devam ediyo canım ben de yeni aldım 2 ay falan oluyo. önceden 4 parçaydı çok eminim yeni değiştirmişler hatta işin garibi alırken kız bile 4 parça dedi sonra evde 3 parça gördüm:kızgın:
şimdiiiiii sitesinde sütlük olarak yazandan mı alsam bi tane de diyorum bizim cezvelerle aynı model gibi duruyo çıkardıkları parça gibiCADIARZU

ben geldim bebelerim..
süper fotolar görüyorum gözlerim kamaştı..
cezve takımından ben de isterimÇok üzgünüm çoook

gülüm sende al bir tane takım olalım KK olarak... hihoyyyt

bu kampanya 1 seneden fazla devam ediyo canım ben de yeni aldım 2 ay falan oluyo. önceden 4 parçaydı çok eminim yeni değiştirmişler hatta işin garibi alırken kız bile 4 parça dedi sonra evde 3 parça gördüm:kızgın:
şimdiiiiii sitesinde sütlük olarak yazandan mı alsam bi tane de diyorum bizim cezvelerle aynı model gibi duruyo çıkardıkları parça gibiCADIARZU

vallahi bende orda 3 lü gördüm 2 li geldi CADIARZU demek 2 li görelere 1 li gelecek :roflol:
yalnız dikkatimi çekti. yaza özel %25 kampanyası bitmiş. aldıklarımı şöyle bir normal fiyatlarından hesapladım 2000 i geçiyor... şimdide fırsat paketi diye bişiy var ama ben alırken kaşık çatalda da özel %25 vardı yerimseniben

gülüm sende al bir tane takım olalım KK olarak... hihoyyyt

vallahi bende orda 3 lü gördüm 2 li geldi CADIARZU demek 2 li görelere 1 li gelecek :roflol:
yalnız dikkatimi çekti. yaza özel %25 kampanyası bitmiş. aldıklarımı şöyle bir normal fiyatlarından hesapladım 2000 i geçiyor... şimdide fırsat paketi diye bişiy var ama ben alırken kaşık çatalda da özel %25 vardı yerimseniben

hepini toplam kaça aldın:uhm:

laa yarınnn sabaha en gecccc resımlerıme bakınn msj atınnnn albumunde köyresmlerımı ekledımm sırf sızın ıcın ama yaranılmazkı sıze

Back
X