Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de günlük olarak bunu aldım kızlar
![]()
ama misafir için bi türlü karar veremiyorumfisfisfis
canım sen anladığım kadarıyla morlu syahlı şeyleri çok seviyorsun sırnaşık şey
yanlış değilsem birde nevresm takımı eklemiştin morlu siyahlı dimiii :uhm: o sendin dimi CADIARZU
evet canım aynen ölekaydirigubbakcemile3 nerdeyse evimin her tarafı mor siyah beyaz kırmızı olucak kaydirigubbakcemile3
ben de günlük olarak bunu aldım kızlar
![]()
ama misafir için bi türlü karar veremiyorumfisfisfis
burcucum cezve setin 3 parça di mi:uhm: önceden 4 parçaydı en büyük kullanışlı cezveyi setten çıkarmışlar sinir oldum ben![]()
cnm çok güzel gündelik için birebir
ama misafir için daha sade ve zarif almanı öneririm Şeniz
kızlar pillerin şarjı dolmamış cep teliyle çektim idare edin...
gerçi şimdi jumbonun stesini açıp cezvelere baktımda canım 3 lü yok... ordada gösterdiği 2 li setmiş... ben yanılmışım herhalde...
![]()
ben geldim bebelerim..
süper fotolar görüyorum gözlerim kamaştı..
cezve takımından ben de isterimÇok üzgünüm çoook
bu kampanya 1 seneden fazla devam ediyo canım ben de yeni aldım 2 ay falan oluyo. önceden 4 parçaydı çok eminim yeni değiştirmişler hatta işin garibi alırken kız bile 4 parça dedi sonra evde 3 parça gördüm![]()
şimdiiiiii sitesinde sütlük olarak yazandan mı alsam bi tane de diyorum bizim cezvelerle aynı model gibi duruyo çıkardıkları parça gibiCADIARZU
gülüm sende al bir tane takım olalım KK olarak... hihoyyyt
vallahi bende orda 3 lü gördüm 2 li geldi CADIARZU demek 2 li görelere 1 li gelecek :roflol:
yalnız dikkatimi çekti. yaza özel %25 kampanyası bitmiş. aldıklarımı şöyle bir normal fiyatlarından hesapladım 2000 i geçiyor... şimdide fırsat paketi diye bişiy var ama ben alırken kaşık çatalda da özel %25 vardı yerimseniben
hepini toplam kaça aldın:uhm:
laa yarınnn sabaha en gecccc resımlerıme bakınn msj atınnnn albumunde köyresmlerımı ekledımm sırf sızın ıcın ama yaranılmazkı sıze
kızlar günaydın beni özlediniz mi???
bakın canikolar buda gündelik yemek takımımm yanındada kaşık çatallarımı koydum. sonra günelik için kendim kahvaltı takımı düzdüm onunda fotosunu eklyorum kızlarr....
![]()