hehe hewesli ben onun yaşındayken aman ewlilikte ne ohh bekarlık sultanlık hayatımı yaşarım diodum
hoş zmn zmn hala öle diorum yaa neyseeeee.
bocuk?yanlış mı gordum?sen 21 yasında mısın?eger oyleyse dur kızım daha ne evlenmesi delirdin mi sen? :)))))))) bu ne heves..
ben geldiiimm merhaba kızlar
burcunun nişanlısı da geldi heralde bişey yazmadığına göre ay negüzell:1rolleyes:
bu arada düğün tarihimiz kesinleşti kızlar.. 7 mart:asigim::asigim:hihoyyythihoyyytQUOTE]
evett canlarımmm aniden aşkım gelince kapatmak zorunda kaldım akşamda gece 12 ye kadar birlikteydk. o burda olduğu sürece sanırım eskisi kadar sık gelemem. pazartesi nikah başvurusunda bulunucaz çok heycanlıyım :sm_cool:
perlecimm hayırlı olsun tarih inşş... uğur getirsin size.. çok mutlu olun emi. Şeniz
kızlar mızmızın düğünü oluo şimdi...
hiçte korktuğu gibi olmadı inş hep böyle güsel olur...
çünkü ankarada hava harikaaaa....
gorunuslerı harıka ona bısey demedım cnm zaten suan gozumde olan tek sey altın :jeyyar: altın altın maynadım mı nee :roflol:
al al anacım beım daha zamanın var bende 3 4 tane bılesık alım sonra ceyıs alcem zaten cok seyım kalmadı camasr mak bulasık mak fırın ve yatak odam kaldı pahalı ve buyuk daha bısey yok yakupla evlenırsemde zaten 1 2 yıl aılesyle yasarım ama bı yı ııcnde evlenırsek yok daha uzun surersekı ozmn ben coktan ceyısımı yapmıs olurum ev alcakk zaten duırumu var :1closedeyes:
kızım delimisin ailesiymi yaşayacaksın saçmalama yawww hangi çağda yaşıoz... sakın le bişeyi kabul etme çok yıpranırsın...
ama senin böle güsel şey hissetmene çok sevindim inş hep böyle olur... ben hep şuna inanırım insan doru insanı bulmadan önce mutlaka hatalı bi ilişkisi olur...ki doru insanı seçebilsin onu anlayabilsin ve gereken değeri göstersin...
bende altın istiorum ama bilezik falan deil, şimdi takmak için bileklik inci set veya altın setler ama annem aldırmıo saçmalama olurmu öle şey alacaksan burma al diosenağlama ama takmamki ben onu yaaaa....
bitane bileklik beğendim 465ytlye indiler onu istiorum işteee banane yaa şeytan dio git al gel...öle göster annene bişey yapamasın kaydirigubbakcemile3
kız tarafı kıza kaç tane bilezik takar kızlar... erkeğe altın mı takılır bi de ben öle bişey duymuştum sanki. baba 1 anne 1 kıza bilezik... erkeğe büyük altın bi tane dorumudur? bi de saat...
gunaydın kızlarr sonunda geldım kavustummmmmm topıgeee:)guzel bı bayramdı :))))
guzel olur tabe nısanlın var daha nolsunanlat ne ettın
bu arda o yemek takımlarına yakından baktım cnm ben beğnmedım kasıkları falan cok basıt geldı ama sen bılırsın 140ytl :1closedeyes:
guzel olur tabe nısanlın var daha nolsunanlat ne ettın
bu arda o yemek takımlarına yakından baktım cnm ben beğnmedım kasıkları falan cok basıt geldı ama sen bılırsın 140ytl :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?