2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bocuk?yanlış mı gordum?sen 21 yasında mısın?eger oyleyse dur kızım daha ne evlenmesi delirdin mi sen? :)))))))) bu ne heves..

hehe hewesli ben onun yaşındayken aman ewlilikte ne ohh bekarlık sultanlık hayatımı yaşarım diodum
hoş zmn zmn hala öle diorum yaa neyseeeee.

ben gidiorum kızlar hftaya cumaya kdr bidaha gelemem büyük ihtimal beni özleyin çünkü ben sizi çook özleyeceğim öptüm

tşk ederim burcucuğum bende çoook öptüm sizi çok özleyeceğim
hoşçakalın...

hehe hewesli ben onun yaşındayken aman ewlilikte ne ohh bekarlık sultanlık hayatımı yaşarım diodum
hoş zmn zmn hala öle diorum yaa neyseeeee.

cnm ben ceysten hevesımı aldım evlılıkse onumuzdekı 2 3 yok gıbı ama hersey kısmet bılemıyom :jeyyar: 21 yasındyım ya bazen dıomkı evde mı kaldım nee :roflol: tabıkı deıl ama ask ınsanı nezmn bulur bılınmıyo onun ıcın yorum yok
altın konusuna gelınce benım suan 3 kelepcem ve bı kalın bıleklığım var zaten ayrıca 3tanede burma yapcem annen cok haklı para eden onlar cnm bıde 22 24 ayar benımkıleer bunlar para edıyo bayramdan sonra alcam 850ytl olmuş bılesık hayrlısı
benım annem babm 1er tane takcak 4 tanede kardesım var onlarda takar amca dayı falan eğer yakuplan evlenırsem enaz 30 bılesık olcak orası kesın :roflol:

bocuk?yanlış mı gordum?sen 21 yasında mısın?eger oyleyse dur kızım daha ne evlenmesi delirdin mi sen? :)))))))) bu ne heves..

yok anam doğru duydun bı kac aysonrda 22 olcam :çok üzgünüm: keske hep bole kalsam evlılık ıcınse hersey kısmet buna cok ınanıyom zaten sözlumle ayrılmasam düğüne cok az kalmıstı ama dedımya sen nezmn ne olcağını kestıremıyon pek kader bırden oluvverıyo onemlı olan hayrlısı olsun kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar.ben geldim.tatil boyunca nişanlım ve ailesi burdaydı.çok yoğun geçti.uğrayamadım.neler oluyor bakalım

heyecanlı olman normal tabi hayırlısı olsun canım

canım hayatında birsinin olmasına mutlu olmana cok sevindim
ama bosluktasın diye sakın acele edip hata yapma. ailesiyle beraber yasama fikri cok zor bir karar herkes bunu yapamaz bende yapamam mesela. yasın daha ufak biraz daha bekle kendi evinde evliliginin güzel günlerini yaşa derim.

bende bileklik cok seviyorum. gecen gün sordum gene 1000 ytl gibi tuttu. ama benim annemde 14 ayar birsey almam diyor. 22 ayar alacak illa. bizde nişanda annem kelepçe takmıştı. dügündede geniş istedigim gibi bilezik almayı planlıyor. biz nişanda saat taktıgımız icinde büyük altında nişanlıma alınacak

günaydın kızlar mız mız evli şu an dün he aklımdaydı,istanbula yağmur yağdı ay dedim ankara'da da yağıyorsa diye ama yukarıda okudum Ankara'da hava güzelmiş umarım herşey dilediği gibi olmuştur mız mız mızımın

gunaydn kaydirigubbakcemile2
yaww okadr iş cokkık nefes alcak vaktım yok daha kahvaltı edemedım buromu temzıledım sıldım falan sımdıde dosyayalarla boğusuyom allahtan fatura gunu deıl ve sırtımda bı ağrıkı varkı 9 gun yattım bı haltım yoktu laa
mız mızım ıns hersey gonlune gore olmustr ayy cok merak edıym yaa resımler gelse bıan once kaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlarr sonunda geldım kavustummmmmm topıgeee:)guzel bı bayramdı :))))

guzel olur tabe nısanlın var daha nolsun anlat ne ettın
bu arda o yemek takımlarına yakından baktım cnm ben beğnmedım kasıkları falan cok basıt geldı ama sen bılırsın 140ytl :1closedeyes:

bu arda o yemek takımlarına yakından baktım cnm ben beğnmedım kasıkları falan cok basıt geldı ama sen bılırsın 140ytl :1closedeyes:

vallahı nısanlımla guzeldı hersey :)
kaynanam kazak bıde canta almıstı bana gözleme yapmıs:)
nısanlımla alısverıs yaptık etek ceket ayakkbı cabta aldık akrabalara bayrama gttık gezdık dolastık gzueldı bayagıŞeniz

O fiyata porselen mi bekliyordun böcük :dilcikar: Valla zevk meselesi işte. Sonuçta günlük kullanılacak. Ben verdim siparişimi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…