2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaa nastasıa ya cok kzdı galıba ole dedım ıcın ama zevk cnm bılıyon bende ılkbasta cok hosuma gtmıstı ayrıca porlandta o fıyata porselen cok ama gule gule kullanın ben gunlukte olsa alcam seylerın cokcok hosuma gıderek olmasına dıkkat edıyomm sımdık sız benı dovceksınız susuyam ben
zehra masalah ahh ahh nedne bnım nısanlım yok dıyorum bazen bee

Merhaba kızlaarr

9 günlük tatilin ardından tekrar aranızdayım...

Geçmişi okumadım ama aramıza yeni katılanlar varsa hoşgeldin diyorum..

meraba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum iki gün oldu
tatlım yendi çok mutluyum inşallah bu yazda düğün olacak ALLAH izin verirse

meraba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum iki gün oldu
tatlım yendi çok mutluyum inşallah bu yazda düğün olacak ALLAH izin verirse

canım hoşgeldin aramıza yerimseniben

Gazianteptesin herhalde ?
Bende Antepe gelin gideceğim :teytey:

canım hoşgeldin aramıza yerimseniben

Gazianteptesin herhalde ?
Bende Antepe gelin gideceğim :teytey:

hoşbulduk canım:asigim:
evet antepliyim canım şuan babamın işi dolayısıyle
diyarbakırdayız ama evlenirsem antepde oturacağım bende inşallah..
demek antepe gelin gidiyon ne güzel ya çok sevindim:1hug:
merkezde mi oturacaksın inşallah...

ya ugur boceği bak dun de aynısını dedin nastasia almıs bu takımı sen bu kızın aldığı kullanacağı takıma "basit" kelimesini kullanıyosun.sence biraz ayıp olmuyor mu?ki daha bir suru begenip sipariş edecek insan var.beğenmedim ben dersin olur biter ama bence kotu,basit demen cok saygısızca..........arkasından diyosunki porland mı dedin kutahya mı dedin ben onları alcam diyosun.yani yasına veriyorum bu durumunu ve seni daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

ayrıca basit dediğin takım porselen,ben bayıldım walla

canım yanlış söyledim aslında :)
Ben nişanlımın işi dolayısıyla Osmaniyeye yerleşeceğim ama kayınvalidemler G.antepte.Yani anteplilere gelin gitmiş olacağım anlıyacağın a.s

kızlar ben bunu gelinlik için çok begendim..

Canım çok şık bir set bence. Bende böyle sarkan bir set istiyorum gelinlik üstüne çok da güzel olur. Set fiyatları hakkında çok bilgim olmamasına rağmen fiyatı da uygun gibi geldi bana (sitesinden baktım da :jeyyar: )

cok harıka gercekten kac ytl laa dıyıverın hele
ama benım annem hayatta almaz bızımkıler ılla 22 24 ayar sarı altın olcekk satınca allah korusun ogunlere getrmesın allahta para eder dıye ama ben nışanımda beyaz altın düğünmdekı setımde sarı altınıstıyom kısmet

canım yanlış söyledim aslında :)
Ben nişanlımın işi dolayısıyla Osmaniyeye yerleşeceğim ama kayınvalidemler G.antepte.Yani anteplilere gelin gitmiş olacağım anlıyacağın a.s

anladım canım iyi yakın yine
gördünmü antepi sen canım güzeldir
gidersin artık evlenince....

günaydın kızlar nasılsınız ?
ben biraz keyifsizim dün doktora gitmiştim polikistik over teşhisi koydu
bu arada aşkım beyaz eşyalarımızı aldı :)) yüzümü güldürdü dün çok moralim bozuktu
herkese mutlu günler..

hayrlı olsun bıtanem ıns hemencık gecer hastalığında moralını yuksek tut bebem uzulme

anladım canım iyi yakın yine
gördünmü antepi sen canım güzeldir
gidersin artık evlenince....

Canım gittim antepe ama merkeze inmedim hiç.
Kayınvalidemler merkeze uzak oturuyorlar.Bi daha gitmemde merkeze inip gezmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

Canım gittim antepe ama merkeze inmedim hiç.
Kayınvalidemler merkeze uzak oturuyorlar.Bi daha gitmemde merkeze inip gezmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

laa nerdesınız yaa hıc msj atmaz oldunuz sız bee :dilcikar: sıbel örtmen hanım burcu perle havalndınız laa sız kusum sıze :dilcikar:
aşık oldum dıomm yaa bee neden sormazsnız

Böcük herkesin işi gücü var.
Senin kadar foruma vakit ayıramıyoruz -tatlicadiarzu-
Hem sen her hafta birine aşık oldum diyon.Hızına yetişemiyoz napalım laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…