2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar benimkisi papyon takmak istemiyor
askeriyede görevli garsonlarda papyon giyorda sengözlerimebaksanab
damadı karıştırırlar diye korkuyor heral....:roflol::roflol::roflol:

:roflol: aman burcucum riskli iş bence, hem yaşlıların gözü bozuk oluyor karıştırıp garson muamelesi yapabilirler hem de sen o heyecandan garsonun birini koluna takabilirsin :roflol:

ahaa harikaaa:sm_cool:

canım hayırlı olsunnn:içelim: insan ne kada rhafifliyor değil mi???:1hug:

buldum hepsini okudum.... affettin mi beni

aferrriiimm şimdi sana kocaman bi aferim öpücüğü geliyor Şeniz Şeniz Şeniz
daha fazla öpmeyeyim sonra yanlış anlıyorlar delikafadulden

kızlar benimkisi papyon takmak istemiyor
askeriyede görevli garsonlarda papyon giyorda sengözlerimebaksanab
damadı karıştırırlar diye korkuyor heral....:roflol::roflol::roflol:

çok şık kravatlar var cnm damatlar için ondan alın ben daha çok beğeniyorum onları:))))

bu arada damatlık beyaz eşya olayında benle kafa buluonuzdelikafadulden
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:roflol: aman burcucum riskli iş bence, hem yaşlıların gözü bozuk oluyor karıştırıp garson muamelesi yapabilirler hem de sen o heyecandan garsonun birini koluna takabilirsin :roflol:

bencede canım :roflol: amanlazım değil kravat taksın:roflol:

aferrriiimm şimdi sana kocaman bi aferim öpücüğü geliyor Şeniz Şeniz Şeniz
daha fazla öpmeyeyim sonra yanlış anlıyorlar delikafadulden

haklısın :roflol:
aramızda ki ilişkinin seviyesini korumalıyız ex aşkım

heheheh damatlığın içinde benim aşkitom olsuuun hahahahha:)))))

bu arada kilo muhabbeti yapmışınız off off çok dertliyim bu konuda 64 kiloyum yaaa ve sadece sabah kahvaltısı akşam yemeği yemem rağmen bütün gün aç gezmeme rağmen gram veremiyorum ağlıyacam şimdiiiiii ühüühühühü

hoşbuldum aysuncum..olsun canı sağolsun fotoğrafçının biz de karşıyaka güvene gideriz hı? bu arada hiç dertlenme ben bi anlatsam şükredersin haline :jeyyar:

NERDDEEEE keşke öyle olsaydı bacım.hemen 3 tane alırdım valla :teytey:

3 tane mi :1shok: allah gözünü doyursun 3 tane bunlardan, bir tane caner var zaten, e siz ne kadar inkar etsenizde burcuözge var kaydirigubbakcemile3(kızlar nişanlılarınız takip etmiyordur burayı inşallah kaydirigubbakcemile3 ) harem mi kurcan kız kendine yoksa naniknanik

çok şık kravatlar var cnm damatlar için ondan alın ben daha çok beğeniyorum onları:))))

bu arada damatlık beyaz eşya olayında benle kafa buluonuzdelikafadulden
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canımsın yaa.valla burcuözgeyle geyik yapmıştık ta bi ara,ben damatlık bakmaya gidecektim ama daha buzdolabı almamıştım.burcu da napcan buzdolabını evde boş boş duracak damatlık al önce tabi demişti.bende ikisi bi arada üretim yapan bi yer var diye bi geyik başlatmıştım.olay o yani kaydirigubbakcemile3

şiiittttt dillendirip durmayyın artık burcuyla olan ilişkimi.biz herşeyi yerinde ve zamanında yaşama taraftarıyız demi burcucum?
burcu felicity gelmiş delikafadulden
hoşgeldin felicity :1hug:

hemen bakalım anam..
evet şu an itibariyle çeyrek altın alış fiyatı 83.50 ytl :jeyyar:

amannıınnn kimsecikler altın takmıcak bize valla senağlama
neyse baksana takanda sahte takıyomuş zaten.para taksınlar daha iyi
ama ya sahte para takarlarsa :1shok:

fazla paranoya iyi değildir elif, hele düğün öncesi mazallah..-tatlicadiarzu-

bende saf saf neymiş o diorum hahahah:)))))
öyle alıştımki farklı konseptlere heralde espirili bi buzdolabı dedim hahahah:)))

bu arada çeyrek 85tl olmuştu geçen hftaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…