2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ewt yaa artık kimse altın maltın takmıomuş bol bol para takıolarmış hahahha:))))

hoşbuldum aysuncum..olsun canı sağolsun fotoğrafçının biz de karşıyaka güvene gideriz hı? ;) bu arada hiç dertlenme ben bi anlatsam şükredersin haline :jeyyar:

ben yine de araştırmalara devam mı etsem, peki foto remzi nasıldır sence
:uhm:

amannıınnn kimsecikler altın takmıcak bize valla senağlama
neyse baksana takanda sahte takıyomuş zaten.para taksınlar daha iyi
ama ya sahte para takarlarsa :1shok:

hakkaten elif yaa, ben de korkuyorum valla, yalnız çok dikkatli izlicem takı törenini sahte takanı affetmem Çok üzgünüm çoook yada acaba takı töreni sırasında yanımızda kuyumcumu bulundursak bi yandan kontrol etse naniknanik

ay sen de kayınvalidem gibisin anlaşıldı..kızın biri yazın saçını kuruturken saçlarını vantilatöre kaptırmış oğlunu arıyor oğlum sakın yaklaşma vantilatöre diye..oğlunun kısa saçlı olduğunu belirtmeme gerek var mı? delikafadulden

şiiittttt dillendirip durmayyın artık burcuyla olan ilişkimi.biz herşeyi yerinde ve zamanında yaşama taraftarıyız demi burcucum?
burcu felicity gelmiş delikafadulden
hoşgeldin felicity :1hug:

evet hayatım sen nasıl diyorsan öyledir kaydirigubbakcemile5
ana felicty:1shok:

of o kadar olmuş mu ya çeyrek altın

felicty hoşgeldin iki gözümmŞeniz:icecream:

ay sen de kayınvalidem gibisin anlaşıldı..kızın biri yazın saçını kuruturken saçlarını vantilatöre kaptırmış oğlunu arıyor oğlum sakın yaklaşma vantilatöre diye..oğlunun kısa saçlı olduğunu belirtmeme gerek var mı? delikafadulden

işte bu tam komediymişşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aşkınızın tek şahidi geldi diye bu kadar şaşırmanıza gerek yok ki canım
söz kimseciklere bişi dimem ben :jeyyar:

Aysuncum, remziyle şöyle bi anım var..yazın ruhsatıma konulmak üzere fotoğraf çektirmeye gittim..güven kapandığı için mecburiyetten..adama söyledim ömür boyu duvarımda kalacak bu fotoğraf çok önemli diye, sonra fotoğrafları bi elime aldım bi de ne göreyim inci kolyem eğri..simetri takıntılısıyım da..her fotoğrafı gördüğümde o kolyeyi düzeltesim geliyor..adam bi fark edip söylememiş kolyeni düzelt diye sinir oldum velhasıl..

eliciğim hiç bişey almadım:((((
o kadar rahat takılıyoruz ki... daha fotoğrafçıya gidipte nişsan fotolarını almadık o derece yani... sallamış duurmdayız adam arayıp duruo sürekli bitti alabilirsiniz diye hahahah:))))
boş boş geziyoruz sıkıldık... mobilya bakıyoruz iki hftadır hiç bişey beğenemedik... benimki para olduktan sonra son bir ayda alırız dio... beğenelim yeter dedik bizde:)))
beyaz eşyada model belirledik... o da sürekli değişio:)))
ama siemens veya bosch diodum ztn hep... buzdolabını boschta beğendik madem öyle hepsi bosch olsun dedik... onda modelimiz tamamdır... bi de tv ye karar werdik:)))
onun dışında hiç bir gelişme yok:)))
daha balayı var, ev tutulacak, mobilya alınacak, beyaz aşya alınacak, perde, halı, damatlık... ohooo var da var yaniii ama alıştık biz yumurta kapıya gelince yapıoz bakalım son ayı bekliorum hahahaha:))))

işte bu tam komediymişşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim kayınvalide tam komedi canım..daha neler neler var..geçenlerde bişi oldu da aman oğlum dikkat et ıraka asker olarak göndermesinler seni dedi :roflol:

aşkınızın tek şahidi geldi diye bu kadar şaşırmanıza gerek yok ki canım
söz kimseciklere bişi dimem ben :jeyyar:

Aysuncum, remziyle şöyle bi anım var..yazın ruhsatıma konulmak üzere fotoğraf çektirmeye gittim..güven kapandığı için mecburiyetten..adama söyledim ömür boyu duvarımda kalacak bu fotoğraf çok önemli diye, sonra fotoğrafları bi elime aldım bi de ne göreyim inci kolyem eğri..simetri takıntılısıyım da..her fotoğrafı gördüğümde o kolyeyi düzeltesim geliyor..adam bi fark edip söylememiş kolyeni düzelt diye sinir oldum velhasıl..

:roflol: :roflol: kız allah iyiliğini versin :roflol:

Ben geri geldim,ütü yapmayı gözüm yemedi vallahi.Yarın sabah kociş uyuyorken yapayım yada ütü yapmayı çok sevdiği için o yapsın:)))))))))

benim kayınvalide tam komedi canım..daha neler neler var..geçenlerde bişi oldu da aman oğlum dikkat et ıraka asker olarak göndermesinler seni dedi :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dikkat edince göndermiyolarmıymış :roflol: :roflol:

heheheh damatlığın içinde benim aşkitom olsuuun hahahahha:)))))

bu arada kilo muhabbeti yapmışınız off off çok dertliyim bu konuda 64 kiloyum yaaa ve sadece sabah kahvaltısı akşam yemeği yemem rağmen bütün gün aç gezmeme rağmen gram veremiyorum ağlıyacam şimdiiiiii ühüühühühü

Canım sorun bu işte,yani zayıflayamamın nedeni aç gezmen.Vücut daha çok yağ üretiyor:(
Sık sık az az yiyeceksin

Bayanlan izninizle, nişanlım geliyor, yarın damatlık almaya gideceğiz..düğün yemeği yeri bakacağız, çok işim var..bana bol şans dileyin herşey yolunda tıkır tıkır gitsin..

ohhhooo geri gelio artık altın diolardı... bari düğünü yapsaydık altınları toplasaydıkta ondan sonra artsaydı hahahaha:))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dikkat edince göndermiyolarmıymış :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

benim kayınvalidemde film falan izlerken katil arkadan sinsice yaklaşınca falan bağırıyoo ayyyyyy arkanda arkanda diyee sanki adam onu duyup arkasına bakacakkk :roflol: :roflol: ilahi kaynana

yasmincim saat 19:20 itibariyle çeyrek altın alış 82.33, satış 88.95 ytl idi bak ben arttırmadım düşürdüm azıcık o da senin güzel hatrın için

Back
X