Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum aysuncum..olsun canı sağolsun fotoğrafçının biz de karşıyaka güvene gideriz hı?bu arada hiç dertlenme ben bi anlatsam şükredersin haline :jeyyar:
amannıınnn kimsecikler altın takmıcak bize valla senağlama
neyse baksana takanda sahte takıyomuş zaten.para taksınlar daha iyi
ama ya sahte para takarlarsa :1shok:
şiiittttt dillendirip durmayyın artık burcuyla olan ilişkimi.biz herşeyi yerinde ve zamanında yaşama taraftarıyız demi burcucum?
burcu felicity gelmiş delikafadulden
hoşgeldin felicity :1hug:
of o kadar olmuş mu ya çeyrek altın
ay sen de kayınvalidem gibisin anlaşıldı..kızın biri yazın saçını kuruturken saçlarını vantilatöre kaptırmış oğlunu arıyor oğlum sakın yaklaşma vantilatöre diye..oğlunun kısa saçlı olduğunu belirtmeme gerek var mı? delikafadulden
işte bu tam komediymişşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aşkınızın tek şahidi geldi diye bu kadar şaşırmanıza gerek yok ki canım
söz kimseciklere bişi dimem ben :jeyyar:
Aysuncum, remziyle şöyle bi anım var..yazın ruhsatıma konulmak üzere fotoğraf çektirmeye gittim..güven kapandığı için mecburiyetten..adama söyledim ömür boyu duvarımda kalacak bu fotoğraf çok önemli diye, sonra fotoğrafları bi elime aldım bi de ne göreyim inci kolyem eğri..simetri takıntılısıyım da..her fotoğrafı gördüğümde o kolyeyi düzeltesim geliyor..adam bi fark edip söylememiş kolyeni düzelt diye sinir oldum velhasıl..
benim kayınvalide tam komedi canım..daha neler neler var..geçenlerde bişi oldu da aman oğlum dikkat et ıraka asker olarak göndermesinler seni dedi :roflol:
Çeyrek altın 90 tl oldu canlarım :)))))))
heheheh damatlığın içinde benim aşkitom olsuuun hahahahha:)))))
bu arada kilo muhabbeti yapmışınız off off çok dertliyim bu konuda 64 kiloyum yaaa ve sadece sabah kahvaltısı akşam yemeği yemem rağmen bütün gün aç gezmeme rağmen gram veremiyorum ağlıyacam şimdiiiiii ühüühühühü
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dikkat edince göndermiyolarmıymış :roflol: :roflol: