2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canım sorun bu işte,yani zayıflayamamın nedeni aç gezmen.Vücut daha çok yağ üretiyor:(
Sık sık az az yiyeceksin

ewt cnm haklısın ama hiç vaktim olmuo... sabah kalkıorum... 10.30da kahvaltı yapıorum, ondan sonra işe gidiorum akşama kdr 5dk boş waktim olmuoki yiyeyim:((((
böyle olunca aç aç geziniorum açlıktan bayılmak üzereyken eve geliorum:((((

felicityciğim bol şans işlerin yolunda gider inş yrn....

bu arada kızlar salonu tuttuk sadece hıh yaptıımız bi o iş var delikafadulden

1 saat ortadan kayboldum maşallahınız var yaniii tütütüüüü :oklava:

moralim bozuk benimmm senağlama kavga ettim yineeee senağlama

wayy bee mısracığım sayacına baktımda 1 ay 4 gün geçmiş senin düğününden nasıl çabuk akıyor vakit yaw... sanki daha geçen hfta evlenmişsin gibi... bizimde gelecek mi ki o günler off offf

kızlar mrb ben geldimm a.s.
geçmişi tam okuyamadım ama yarım yamalak baktığım kadarıylaa nice mutlu yıllara turuncu!!!
birde croiselle düğün yerlerini yazcaktım cnm haklısın unutmuşum
burda doğa, elit, flamingo fln var ama aklıma gelmiyo şu anda bunlardan başka havuz başı flnmı istiyosun fiyatı nasıl olmalı bunları bana özelden msj atarsan daha ii yardımcı olabilirim sana kaydirigubbakcemile5

bide bugünnnn gelinlik bakmaya gittik ama o kadar şaşkındımkii resim fln çekinmemişimmmm.... bütün arkadaşlarım kızdı bugün hepsini mrkta bıraktımm... :1ninca:
stefany(alyans)yaka dediklerinnden olduu önü full taş işlemeli altı da kabarık flnn...

eliciğim hiç bişey almadım:((((
o kadar rahat takılıyoruz ki... daha fotoğrafçıya gidipte nişsan fotolarını almadık o derece yani... sallamış duurmdayız adam arayıp duruo sürekli bitti alabilirsiniz diye hahahah:))))
boş boş geziyoruz sıkıldık... mobilya bakıyoruz iki hftadır hiç bişey beğenemedik... benimki para olduktan sonra son bir ayda alırız dio... beğenelim yeter dedik bizde:)))
beyaz eşyada model belirledik... o da sürekli değişio:)))
ama siemens veya bosch diodum ztn hep... buzdolabını boschta beğendik madem öyle hepsi bosch olsun dedik... onda modelimiz tamamdır... bi de tv ye karar werdik:)))
onun dışında hiç bir gelişme yok:)))
daha balayı var, ev tutulacak, mobilya alınacak, beyaz aşya alınacak, perde, halı, damatlık... ohooo var da var yaniii ama alıştık biz yumurta kapıya gelince yapıoz bakalım son ayı bekliorum hahahaha:))))

merak etme canım bizde oturuyoruz daha evimiz bile belli değill nese ama geç olsunda güç olmasın dimi amaa :sm_cool:

moralim bozuk benimmm senağlama kavga ettim yineeee senağlama

kiminle kavga ettin hayırdır...
aman topiğimizde de kavgasız gün geçmio...

bende dün kavga ettim... bugün pek konuşmadık kaç saattir aramıorum o da aramıo:(((((

hasta olacam da biras kaprisli ve gerginim...yasakkelime

haklısın daisyciğim ztn sıkıntıya girmeye gerek yok onu anladım... kısmet olduktan sonra hepsi pıtır pıtır oluo... son günlerde bunu yaşadım ve gördüm... aman halletmek istedikten sonra şansımız açık olduu sürece yaparız hııı bi de paramız olduu sürece hahahha:))))

kiminle kavga ettin hayırdır...
aman topiğimizde de kavgasız gün geçmio...

bende dün kavga ettim... bugün pek konuşmadık kaç saattir aramıorum o da aramıo:(((((

hasta olacam da biras kaprisli ve gerginim...yasakkelime

hem kavga ettik suratına bile bakmadım sinirden inceldiği yerden koparmış gelde delirmeeee
sonrada giderken gel öpim diyooo şeytan dedi çak 2 tanee Çok üzgünüm çoook

nastasia aramızda 1 gün varmış senle hihoyyyt

ewt yaa:)))
ikimizde aynı anda rahatlayacaz inş:)))))
bakalım daha gelinlik bakmaya falan da başlamadım ben... diktireyimmi hazırmı alayım karar da verremedim ayy ne kararsız bi insanım ya....
kaydirigubbakcemile

benim kayınvalide tam komedi canım..daha neler neler var..geçenlerde bişi oldu da aman oğlum dikkat et ıraka asker olarak göndermesinler seni dedi :roflol:

Bayanlan izninizle, nişanlım geliyor, yarın damatlık almaya gideceğiz..düğün yemeği yeri bakacağız, çok işim var..bana bol şans dileyin herşey yolunda tıkır tıkır gitsin..
hadi canım görüşürüz hoşçakalll:1hug: aramızda ki sırrıda unutmaa heeeekaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol:

benim kayınvalidemde film falan izlerken katil arkadan sinsice yaklaşınca falan bağırıyoo ayyyyyy arkanda arkanda diyee sanki adam onu duyup arkasına bakacakkk :roflol: :roflol: ilahi kaynana

benim hikayelerini anlatabileceğim bir kayın validem bilem yokkk :çok üzgünüm:senağlama

wayy bee mısracığım sayacına baktımda 1 ay 4 gün geçmiş senin düğününden nasıl çabuk akıyor vakit yaw... sanki daha geçen hfta evlenmişsin gibi... bizimde gelecek mi ki o günler off offf

aynen katılıyorum canım. sanki geen gün evlendiiii:1rolleyes:

hem kavga ettik suratına bile bakmadım sinirden inceldiği yerden koparmış gelde delirmeeee
sonrada giderken gel öpim diyooo şeytan dedi çak 2 tanee Çok üzgünüm çoook

aman salla cnm yaa...
biz bu aralar sürekli böle abuk sabuk tartışıoz baksan incir kabuğunu doldurmayacak şeyler ama işte kırılıo insan... bi de sanki şimdi ayrı bi alıngan oldum sanki ayrı farklı bişeyler olsun istiorum... hani artık sadece sewgilisi deilim ya hahahahadelikafadulden
alan almış satan satmış durumunda hissediorum kendimi... sanki artık eskisi kdr üzerime düşmüo mirmirmirmir

benim hikayelerini anlatabileceğim bir kayın validem bilem yokkk :çok üzgünüm:senağlama

neden noldu kaynanana :(((((

mutlu yıllar turuncucuğum doğum günün sanırım kaçırmışım :))))
bugün başka bi arkadaşımda doğum günüydü:))) duygusal balık...

haklısın daisyciğim ztn sıkıntıya girmeye gerek yok onu anladım... kısmet olduktan sonra hepsi pıtır pıtır oluo... son günlerde bunu yaşadım ve gördüm... aman halletmek istedikten sonra şansımız açık olduu sürece yaparız hııı bi de paramız olduu sürece hahahha:))))

evet canım hepsi olur yaa sıkıntıya girmeye hiç gerek yok :içelim:

bide gelinciklerden biri bugün beyaz eşya almış kimdi hatırlayamadım ama hayırlı olsun inşş :nazar:

Back
X