2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sen öle dıyosann yıtırr bacımm :1closedeyes: varmı senın beğendın model koyda bakemm ben genelde days ın colurs takılıyomm bıde sarev guzell once koca bulamda alcam hepsınden :roflol:

bacı bende aday olmadığı için bakmıyorum öyle şeylere arada aldığım ufak tefek çeyizler çok marka pahalı şeyler alamam keseme uygun şeyler alıyorum

Son düzenleme:
bunlar pahalı deıldrkıı cnm 60 70 cok muu
once koca sart oldu bıze
ama ben sımdıden alıyomm sözluykende almıstım hatta sabah bı saten nevresım gordumm onu sorcam akşama kac ytl bıde savorozkı mıdrı ne zıkımdır o taslarla suslu gondol takımı vardıı onu sorcamm

Kızlar nevresimlere onay gelmeyince almamaya karar verdimmm :teytey:

Duyurulur:Turkuaz ve turuncu(yavrazi veya mavili de olabilir) nevresim takımları aranıyor.Bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim

kızlar bu nasıl
elisaMv2.jpg

turuncu canım hala günler kesin değil ama biz bu haftasonu düğün salonunu tutucaz %80 tabi.Gidememe ihtimalimiz de var.Ama 03 mayıstan vazgeçtik.Zaten cumartesi akşamı yapmaya karar veridk düğünümüzü pazar değil de cumartesi akşam olucak.23 Mayıs ya da 30 mayıs olacak 30 mayıs tarihinde üniversiteden arkadaşımın sınavı varmış.Sırdaşım o benim ya kardeş gibiyiz o tekirdağda nişanımı ona göre ayarladım gelemdi düğünümü de ayarlıycam umarım gelir.

böcük o maviyi beğenmediydim ben

alevcim senin gönderdiğinin markası ne ?

kızlar nevresim ararken buda gözüme çarptı.Sizce nasıl bu

eaksev15mazrfnvct.jpg

bunlar pahalı deıldrkıı cnm 60 70 cok muu
once koca sart oldu bıze
ama ben sımdıden alıyomm sözluykende almıstım hatta sabah bı saten nevresım gordumm onu sorcam akşama kac ytl bıde savorozkı mıdrı ne zıkımdır o taslarla suslu gondol takımı vardıı onu sorcamm
60-70 e lafım yok bacı :1hug:
ama benimki çok geçmeyecek o anlamda şeyettim yane ( nevresim için bu sözüm)

kahve-turkuaz-imaj.jpg

leplepımm ben bunu 180 aldımm taksıtlee orgu batanıyelı nasıl hemde sence cok mu pahalı

ppppppfffffffffffffffff acıktım ben yaa oruç olmadığım halde akşama kadara aç ve susuz dolaşmak ne kötü

Back
X