2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüğüm albümüne baktım canım çok beğenmiştim resmini önceden de ben de saçlarımı kestirdim ama boyalar tamamen gitsin diye çok kestirdim.Daha yeni yeni alışıyorum.Çok kısa da değil boynum kapanıyor omuzlarıma doğru ama benim saçım belimdeydi....Neyse düğüne kadar sağlıklı uzasın diye yaptım uzar artık

böcüğüm albümüne baktım canım çok beğenmiştim resmini önceden de ben de saçlarımı kestirdim ama boyalar tamamen gitsin diye çok kestirdim.Daha yeni yeni alışıyorum.Çok kısa da değil boynum kapanıyor omuzlarıma doğru ama benim saçım belimdeydi....Neyse düğüne kadar sağlıklı uzasın diye yaptım uzar artık

düğünün ne zaman alevecim ?

günaydıınn arkadaşlarra.s.a.s.a.s.

gunaydin4ps0cz5.gif

gunaydin4ps0cz5.1ce114bab2.jpg

günaydın canım .seni her burda gördüğümde burhaniyeye olan hasretim artıyor.Orayı gerçekten çok sevdimkaydirigubbakcemile4

Günaydın kızlaaarr...

Böcük resimlere bayıldııııımmmm.Keşke imkanımız olsada sizin köye ziyarete gelebilsek.Maaşallah karpuz ,kavun,fasülye,patlıcan,biber.......Ne kadar lezzetli olur var ya şimdi o..
Resimlerdede çok güzel çıkmışın canım...Rabbim yüzünün güzelliği gibi bi baht nasip eyler inşaallah..

Son düzenleme:
şekerler size güsel , akıcı ve keyifli muabbetler ve paylaşımlar
işlerim yoğun olduğundan çıkmak zorundayım
öptüm her birinisi gelin adayları :))

canım perle mart ayında evlenecek yani öyle düşünüyordu perle

heh evet evet perleydi sanırımm doğru söylüyorsun tatlımm yerimseniben
Günaydın kızlaaarr...

Böcük resimlere bayıldııııımmmm.Keşke imkanımız olsada sizin köye ziyarete gelebilsek.Maaşallah karpuz ,kavun,fasülye,patlıcan,biber.......Ne kadar lezzetli olur var ya şimdi o..
Resimlerdede çok güzel çıkmışın canım...Rabbim yüzünün güzelliği gibi bi baht nasip eyler inşaallah..

turumcum günaydın canım... Şeniz

Back
X