Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnn burcu cnm benımm Şeniz
diğer kızlarr sıze bugunn bişi yokk :mymeka: tek resımlerıme bakan ve yorum yapan bu topıcte burcu cıktıı guran olam sana bacımm benım yaa evt o karpuz rahmetlı olduu kaydirigubbakcemile2 ayy cok guzel seyler yazmışın yazmayanlar utansınn ama nerdee :1closedeyes:
albumdekı resımlerıme bakmayan sahışlara hıtabennn
haa bu arada bakmış olablrısz ama nedne fotoların altına bısşi yazmadınız
elısaaa cok saol bebem bızde senı sevyozz
turuncum bu hap meselesi bende çok düşündürüyor...
hem akla çok yatkın ama gel görki hakkında söylenenlerde insanı korkutuyor... napcaz bilmiyorum.gerçi bizim daha var ama genede kafama takılıyor bu mevzu....
neysee barısalımm barıı sıcell kuşum sende msn debelen durr hahaha
sıze haberım varr ama azcık meraklanın sızce nee haberıı ıyı bı haber
uğurböcüğü kız ben yorum yaptım sana bu konuya yazdım yorumumu hatta burcudan sonra ben yazdıma ma sen nedense yorumlarımızı cbell de yazdı turuncu da yazdı
Alevcim resimlerin altına yorum yapmadığımıza kızmış böcük hanım :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hay allahım ya ben albümün altına dah aönce hiç yorum yazmadım bu konuda cahilim ben kızlar ya :1no2: hiç aklıma gelmedi konuya yazdım ben de
turuncu yavru kuşum o zaman doktora inanmak daha doğru bence. baksana sende yan etkide yapmamış. benim kardeşim adet düzensizliğinden ötürü içti bir kaç ay. çok zayın olmasın arağmen onda kilo yaptı. ona bakarsan bıraktıktan hemen sonraki ay hamile kaldım diyenlerde var... bilmiyorum vallahi kafam çok karışık. sanırım bende 2 ay kala bir doktora başvurucam....