2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın fıstıklaaar a.s.
Böcüküm fotoların çok güzel, valla benim de oralarda olasım geldi birden. Dalından taze taze kopart ye yerimseniben

gunaydınnn burcu cnm benımm Şeniz
diğer kızlarr sıze bugunn bişi yokk :mymeka: tek resımlerıme bakan ve yorum yapan bu topıcte burcu cıktıı guran olam sana bacımm benım yaa evt o karpuz rahmetlı olduu kaydirigubbakcemile2 ayy cok guzel seyler yazmışın yazmayanlar utansınn ama nerdee :1closedeyes:

albumdekı resımlerıme bakmayan sahışlara hıtabennn

ayy heyecan yaptım şimdi ilk ben gidicem diye:1rolleyes:
böcüğüm ben de baktım fotolarına sen çok güzelsin çok güzell fotoğraflarrkaydirigubbakcemile5

Nasılsınızz kızlaaarrrr ?

Nasıl gidiyor ramazan...?Ben daha başlıyamadım oruç tutmaya yaabenneyaptımki.Hiç bişey anlamadım daha ramazandan..

Kızlar bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum.Doktorum vermişti adet sancılarım için.Bu aralar bırakmak istiyorum ama nasıl olsa bünyem alıştı.Evlendikten sonrada kullanacağım diye bırakmıyorum.
Bazı kulaktan duyma şeyler benide korkutmuyor değil ama acaba çevreye mi inanmalı yoksa doktorlara mı bilemedim.Siz nr düşünüyorsunuz ?

haa bu arada bakmış olablrısz ama nedne fotoların altına bısşi yazmadınız
elısaaa cok saol bebem bızde senı sevyozz

gunaydınnn burcu cnm benımm Şeniz
diğer kızlarr sıze bugunn bişi yokk :mymeka: tek resımlerıme bakan ve yorum yapan bu topıcte burcu cıktıı guran olam sana bacımm benım yaa evt o karpuz rahmetlı olduu kaydirigubbakcemile2 ayy cok guzel seyler yazmışın yazmayanlar utansınn ama nerdee :1closedeyes:

albumdekı resımlerıme bakmayan sahışlara hıtabennn

Ben baktım ve yorum yaptımmmmm :mymeka:
Alevde yaptı
Cbelde yaptı
Elisada yaptı
Sen yoksa bizim yorumlarımızı görmemezliktenmi geliyon hııı :dilcikar :oklava:
:

turuncum bu hap meselesi bende çok düşündürüyor...

hem akla çok yatkın ama gel görki hakkında söylenenlerde insanı korkutuyor... napcaz bilmiyorum.gerçi bizim daha var ama genede kafama takılıyor bu mevzu....

turuncum bu hap meselesi bende çok düşündürüyor...

hem akla çok yatkın ama gel görki hakkında söylenenlerde insanı korkutuyor... napcaz bilmiyorum.gerçi bizim daha var ama genede kafama takılıyor bu mevzu....

Fıstıkım benim tek korkum çocuk....
Hapın bana hiç bir yan etkisi olmadı.Aksine çok faydasını gördüm ve görüyorum.Hiç kiloda almadım ben.Şimdi beni düşündüren hap kullanan kişilerin hamile kalmalarının daha zor olduğu.Doktorumla konuştum bu konuyu ama kulaktan duyma sözlere inanma dedi bana.:sm_confused:

neysee barısalımm barıı sıcell kuşum sende msn debelen durr hahaha
sıze haberım varr ama azcık meraklanın sızce nee haberıı ıyı bı haber

Hadi barışalım Şeniz
Ne haberi bu böcükk ?...Çantayı mı aldırdın yoksa birine lülülülülülü (şaka şaka)
Merak ettim bak şimdi CADIARZU

Kızım sen geldin msn ime :dilcikar: sen debelen :dilcikar:
Ben 2 tahmin yapıyorum. Biri dünkü nevresim takımı, diğeri de swarovski taşlı gondol :roflol:

uğurböcüğü kız ben yorum yaptım sana bu konuya yazdım yorumumu hatta burcudan sonra ben yazdıma ma sen nedense yorumlarımızı cbell de yazdı turuncu da yazdı

turuncu yavru kuşum o zaman doktora inanmak daha doğru bence. baksana sende yan etkide yapmamış. benim kardeşim adet düzensizliğinden ötürü içti bir kaç ay. çok zayın olmasın arağmen onda kilo yaptı. ona bakarsan bıraktıktan hemen sonraki ay hamile kaldım diyenlerde var... bilmiyorum vallahi kafam çok karışık. sanırım bende 2 ay kala bir doktora başvurucam....

uğurböcüğü kız ben yorum yaptım sana bu konuya yazdım yorumumu hatta burcudan sonra ben yazdıma ma sen nedense yorumlarımızı cbell de yazdı turuncu da yazdı

Alevcim resimlerin altına yorum yapmadığımıza kızmış böcük hanım :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hay allahım ya ben albümün altına dah aönce hiç yorum yazmadım bu konuda cahilim ben kızlar ya :1no2: hiç aklıma gelmedi konuya yazdım ben de

al bendende o kadar.İlk defa albume bakıyoz.Ne bilek altına yorum yazıldığını :roflol:

turuncu yavru kuşum o zaman doktora inanmak daha doğru bence. baksana sende yan etkide yapmamış. benim kardeşim adet düzensizliğinden ötürü içti bir kaç ay. çok zayın olmasın arağmen onda kilo yaptı. ona bakarsan bıraktıktan hemen sonraki ay hamile kaldım diyenlerde var... bilmiyorum vallahi kafam çok karışık. sanırım bende 2 ay kala bir doktora başvurucam....

Valla bilmiyorum burcum..Ben adet sancılarım için kullanıyorum.Maaşallah hiç sancı denen bişeyim kalmadı.Adet dönemi şişliğim,sivilcelerim hepside geçti.

Benim bir arkadaşım var.1 yıl d.k.h. kullandı ve bıraktıktan sonra hemen hamile kaldı.Annemde hap kullanıyormuştu kardeşimde.Hapı birgün unutunca hamile kalmış hemen.
Şimdi bide 2 ayrı arkadaşım daha var.Onlar korkudan hiç hap kullanmadılar.ikiside 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyor.kafamçokkarıştı
Rabbim dilediğine veriyor mantığıyla bakıyorum ben olaya..:sm_confused:

evet kızlar ben de o konuda kararsızım ama sanırım ben kullanmıycam.Sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum.Doğal yollarla koruycaz artık

Back
X