2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet kızlar ben de o konuda kararsızım ama sanırım ben kullanmıycam.Sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum.Doğal yollarla koruycaz artık

Yaw korkutmayın beniiiiiiiii kafamçokkarıştı

Hadi kızlaaarr herkes d.k.h. hakkında fikrini belirtsinn

günaydın herkese..
sohbet koyu bakıyorum da..
kızlar ben de d.k.h düşünüyorum..
ama evlenmeden 3-4 ay önce bir doktara giderimşakkıdı

şahsen ben asla kullanmazdımmm helede kızkenn aslaa nolca bellı deıll cunku belkıde bebek olmaz evlenınce yan etkısnı gormek ıstemezdımm ama sorunun anlamadım neden kullandın onu bıda yaz acım ya kafa basmıyoo

ne yan etkisi kıığ..
tam tersi d.k.h üremeya yardımcı bir ilaç:jeyyar:

şahsen ben asla kullanmazdımmm helede kızkenn aslaa nolca bellı deıll cunku belkıde bebek olmaz evlenınce yan etkısnı gormek ıstemezdımm ama sorunun anlamadım neden kullandın onu bıda yaz acım ya kafa basmıyoo

günaydın herkese..
sohbet koyu bakıyorum da..
kızlar ben de d.k.h düşünüyorum..
ama evlenmeden 3-4 ay önce bir doktara giderimşakkıdı

günaydın canım bu konuda ben çok karışığım ve kullanmıycam sanırım .2-3 yıl düşünmüyoruz çocuk çünkü 2-3 yıl kullanırsam bu bana daha uzun zaman apatlayabilir diye düşünüyorum

Kızım sen geldin msn ime :dilcikar: sen debelen :dilcikar:
Ben 2 tahmin yapıyorum. Biri dünkü nevresim takımı, diğeri de swarovski taşlı gondol :roflol:

zekana gurban olam yaa kımın arakadasıı kaydirigubbakcemile3
evt nevresımı netten ındremedım bı zahmet ındrsene brıllant sahra modelı yatak ortusunun nevresımı cokk şeker 150 ytl dedı bence cok normall ha gondolda 200 240 arası değişıyoo :1shok: gondol neymış cnmm almam kı yada alırımm bılmıyommm

Valla bilmiyorum burcum..Ben adet sancılarım için kullanıyorum.Maaşallah hiç sancı denen bişeyim kalmadı.Adet dönemi şişliğim,sivilcelerim hepside geçti.

Benim bir arkadaşım var.1 yıl d.k.h. kullandı ve bıraktıktan sonra hemen hamile kaldı.Annemde hap kullanıyormuştu kardeşimde.Hapı birgün unutunca hamile kalmış hemen.
Şimdi bide 2 ayrı arkadaşım daha var.Onlar korkudan hiç hap kullanmadılar.ikiside 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyor.kafamçokkarıştı
Rabbim dilediğine veriyor mantığıyla bakıyorum ben olaya..:sm_confused:

vallahi haklısın canımmm AllahImın bildiği bişiy var... a.s ama şu adet sancılarını diyince şöyle bir düşündüm. geçti demişsin... bence feci ağrılar çekiyorum senağlama kullansam işe yarar mı dersin canım? ayy o zaman bende kesin hapla korunurum... :sm_cool:

brıllanttın sıtesınden bırısı sahra model yatak ortusunu ındrsın yaa ben koyamadım resmıı krem rengı olcakk işte onu sordumm dunn sızde bakın hasta olceksınız

evt nevresımı netten ındremedım bı zahmet ındrsene brıllant sahra modelı yatak ortusunun nevresımı cokk şeker 150 ytl dedı bence cok normall ha gondolda 200 240 arası değişıyoo :1shok: gondol neymış cnmm almam kı yada alırımm bılmıyommm

böcük danası
gondolu napcan nanşakkıdı
kafana takıp gezicen mi evin ortasındakaydirigubbakcemile
merak etme lüzumlu bişeyse düğün hediyesi gelir zati..
para dökme boşuna:delphin:

Fıstıkım benim tek korkum çocuk....
Hapın bana hiç bir yan etkisi olmadı.Aksine çok faydasını gördüm ve görüyorum.Hiç kiloda almadım ben.Şimdi beni düşündüren hap kullanan kişilerin hamile kalmalarının daha zor olduğu.Doktorumla konuştum bu konuyu ama kulaktan duyma sözlere inanma dedi bana.:sm_confused:

Turuncucum senin düğün ne zaman
yakında sanırsam
hap kullanmaya başladın mı?

hay allahım ya ben albümün altına dah aönce hiç yorum yazmadım bu konuda cahilim ben kızlar ya :1no2: hiç aklıma gelmedi konuya yazdım ben de

kısa gununn karı denır bunaa :1closedeyes: bugun yıne benden bışey öğrendınız hadı bakemm -tatlicadiarzu- ıyıkı varım benn yaa sevyom kendımı :dilcikar:

Kız bak bu sefer begendim bende yerimseniben Çok şık duruyor. Eğer fiyatı da o kadarsa cidden çok ucuzmuş :1shok:

vallahi haklısın canımmm AllahImın bildiği bişiy var... a.s ama şu adet sancılarını diyince şöyle bir düşündüm. geçti demişsin... bence feci ağrılar çekiyorum senağlama kullansam işe yarar mı dersin canım? ayy o zaman bende kesin hapla korunurum... :sm_cool:

Burcum ben sancıdan kıvranıyordum resmen.Adet başlamadan önce ağrı kesicilerimi hazırlardım.Adette ilk 3 gün günde en az 3-4 ağrı kesici alıyordum rahatlamak için.Ya öyle bi sancım oluyordu ki artık belden aşağısı sancıdan uyuşuyordu.
Dayanamayınca Kadın doğum dr.na gittim.Ultrason falan yapıldı.Kan değerlerim ölcüldü ve d.k.h verildi.İnan bana 1 yıldır sancının S'ini bile çekmiyorum.Bunca zaman boşuna sancı çekmişim diyorum.Boşuna vucuda ağrı kesici depolamışım.
Yine ağrı çekmek istemediğim için bırakamıyorum şimdi hapı.Çok kararsız kaldım.:sm_confused:

kısa gununn karı denır bunaa :1closedeyes: bugun yıne benden bışey öğrendınız hadı bakemm -tatlicadiarzu- ıyıkı varım benn yaa sevyom kendımı :dilcikar:

biz de seni seviyoruz canım benim bu arada ben nevresimi değil de o sahra yatak örtüsünün ne kadar olduğunu merak ettim şimdi.Çünkü süperr dehşet bişey

Yine ağrı çekmek istemediğim için bırakamıyorum şimdi hapı.Çok kararsız kaldım.:sm_confused:

bence bırakma artık turuncum..
nasıl olsa düğüne 2 ay kala yine başlıycaksın , şunun şurasında ne kadar kaldı kişakkıdı
yine de doktoruna bir sor tabi..

Burcum ben sancıdan kıvranıyordum resmen.Adet başlamadan önce ağrı kesicilerimi hazırlardım.Adette ilk 3 gün günde en az 3-4 ağrı kesici alıyordum rahatlamak için.Ya öyle bi sancım oluyordu ki artık belden aşağısı sancıdan uyuşuyordu.
Dayanamayınca Kadın doğum dr.na gittim.Ultrason falan yapıldı.Kan değerlerim ölcüldü ve d.k.h verildi.İnan bana 1 yıldır sancının S'ini bile çekmiyorum.Bunca zaman boşuna sancı çekmişim diyorum.Boşuna vucuda ağrı kesici depolamışım.

o zaman bence bırakma tatlım a.s bir taşla iki kuş vurmuş olursun. hem korunmuş hemde ağrılarından kurtulmuş olursun. ayrıca araştırmalarıma göre doğum kontrol hapları rahim kanserinide önlüyormuş yerimseniben bende ciddi anlamda düşünmeye başladım bu hap olayını... a.s.

kızlar d.k.h. hakında çok safsata bilgilerle dolduruyorlar kafamızı..
üreme açısından hiçbir yan etkisi yokÇok üzgünüm çoook

böcük danası
gondolu napcan nanşakkıdı
kafana takıp gezicen mi evin ortasındakaydirigubbakcemile
merak etme lüzumlu bişeyse düğün hediyesi gelir zati..
para dökme boşuna:delphin:
[/B]

Back
X