2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük o örtünün modeli sahra değil Salvia, ve alevcim fiyatını söyliycem ama önce bi otur yerine. Bi sakin ol. 950 ytl :1shok: Güzel ama bayağı pahalıymış cidden :çok üzgünüm:

Böcük o örtünün modeli sahra değil Salvia, ve alevcim fiyatını söyliycem ama önce bi otur yerine. Bi sakin ol. 950 ytl :1shok: Güzel ama bayağı pahalıymış cidden :çok üzgünüm:

Bende sahra sahra diye arıyorum öyle kaydirigubbakcemile3

Hakkat güzelmiş ama çok tuzlu...

Kızlar Home Sweet Home'a baktınız mı?
benim orada bir leoparlı hoşuma gittişakkıdıCADIARZU

Kızlar bence yatak örtüsüne çok para dökmeyin.
Zaten çalışanların zamanla yatak örtmeye bile zamanı olmuyor.Orta yollu bişey alın

yaf turuncum ,
ben de yatak örtüsünü ev yerleşirken alıcamşakkıdı
karar veremiyorum bir türlü..
evi yerleştiririm , mobilyalarım v.s. her şey belli olur , çıkarım çarşıya iki dakikada bir tane beğenir gelirim:1closedeyes::sm_cool:

Kızlar bence yatak örtüsüne çok para dökmeyin.
Zaten çalışanların zamanla yatak örtmeye bile zamanı olmuyor.Orta yollu bişey alın

ayy yaa bırı o modelı eklesınn kız bıde var yaa adam cok saftı bee ben onu keklerımmmmm cok kek duruyo bıseydenn anlamıyoo ben yatak ortuusnu deıl nevresımın fıyatını dedımm 150 dıye 950 den 150 cık ozmn yatak ortusunun fıyatıı cıkıyoo bıde adamda o modelın cok benzerı vardı ben onu katalogtan beğendım getrcek ayrıca resmın ustundekıde perde deılmış gecelık mı neymışş ben asıl ona saşrdımm adamda cahıl bılmıyoo en ıysı gelınce bakarım o ustundekı seyy nee

ayyy aynen canım. brilantın sitesine girdim tüm örtülere baktım ne sahra var ne 150 ytl :roflol:

ıyıkı bı yanlış yazdımmm yok aslında suc benım deıll yazı el yazısı çözemedımm sonra anladım caktrmayım dedım ama iş işten gecmıstı kaydirigubbakcemile3 tekrar dıom nevresım dahıl fıyatı 950 bıde yatağın ustunde bısey var onu cakamadım adamda ılla dıokı o elbısede hedıyesı laa dedımm alan ne etsın onu ınsna elbıse yapcana perde yaaprr :1shok:

ayy hala adam aklımda yaa cok kek gordum valla hatta bana dedıkıı perdeden anlar mısn (kendı bıseyden çakmıyo) calıs benımle dedı hııh ddım
bu arada burcu akşamkı ıs noldu kadın kaç ytl vercekk saa

marksandspencer_EvKoleksiyonu_EvKoleksiyonu_1218712708-1.jpg

bu cok hoşuma gıttı ama fıyatlarını anlamadımm

günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere :(

ıyıkı bı yanlış yazdımmm yok aslında suc benım deıll yazı el yazısı çözemedımm sonra anladım caktrmayım dedım ama iş işten gecmıstı kaydirigubbakcemile3 tekrar dıom nevresım dahıl fıyatı 950 bıde yatağın ustunde bısey var onu cakamadım adamda ılla dıokı o elbısede hedıyesı laa dedımm alan ne etsın onu ınsna elbıse yapcana perde yaaprr :1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dam hakikaten safmış yaniii:roflol::roflol::roflol:

örtü alana elbise bedavaaa ayy koptum burdaa....

Şeniz
günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere :(

geçmiş olsun tatlım.... varlığın yeter.arada böyle hissettir kendini bz idare ederiz... Şeniz

Tabak
Fiyatı : 14,00 YTL
Kase
Fiyatı : 13,00 YTL
Mug Takımı
Fiyatı : 45,00 YTL
Pasta Tabağı
Fiyatı : 17,00 YTL
Kuver Tabağı
Fiyatı : 13,00 YTL
Servis Tabağı
Fiyatı : 60,00 YTL

ayy hala adam aklımda yaa cok kek gordum valla hatta bana dedıkıı perdeden anlar mısn (kendı bıseyden çakmıyo) calıs benımle dedı hııh ddım
bu arada burcu akşamkı ıs noldu kadın kaç ytl vercekk saa

yawrumm konuştukkk 500 anlaştık pazartesi başlıyorum.. a.s allaha çok şükür gerginlik bitti ....a.s.

Çok geçmiş olsun canım :teselli:

Back
X