2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ızrmırhayal hoşgeldınn cnm gecmıs olsun burdada hasta olan olana ben o hastalığı bılmem nasıl bıskı oo
bıde kızlarr arka sayfaya koydum takımın fıyatı nee ya hepsı tek tek satılmıyoo demı

günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere :(

canım çok geçmiş olsun..
Benim iş arkadaşımdada akdeniz ateşi var(fmf) Atak geçirdiği zaman ne kadar kötü olduğunu biliyorum.Allah yardımcın olsun güzelim

Belli bir sayı belirtilmediğine göre tane fiyatı sanırım :1shok:

:1shok: :1shok: :1shok: kız ozmn bı servıs tabağı 60 ytl ıse bu takımdann 12 kısılıkk fıyat nerdeyse başlık parası kadarr adam bunu alcana bı karı daha alır bee :roflol:

yani kızlar bundan sonra sabahları burda olamayacağımmmsenağlama

özleyecekmsiniz benii???

ancak saat yarımda gelebilicem :1hug:

evet böcük onlar tane fiyatı ...
porlanddaki gibi. o markada da böyle. her tabak tane fiyatı. ben bir tane sordurdum 400 ytl ye geliyordu. gündelik için sormuştum fazla geldi bana. ama misafirlik kadarda ağır değildi vaz geçtim. bu hangi marka????

marksandspencer_EvKoleksiyonu_EvKoleksiyonu_1218712708-1.jpg

bu cok hoşuma gıttı ama fıyatlarını anlamadımm

canım harika bir takım bu:lepi:

günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere :(

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendineŞeniz

özleyecekmsiniz benii???

ozlemem kanımcaa :dilcikar: :dilcikar:
ya ben senın ısten bışi anlamadımm kactan kaca kadr onun yanında olcaksınn
bıde evlerınden net varsa cocuğa sureklı odev ver o uğraşsın sen bızle sohbet ettt :roflol: :roflol:

ana bu takımdan almak ıstesemm 6 kışılıkkk 972 yetela cıkkk yapıyoo gıdemde PERLE almadan hemen alamm

bıde evlerınden net varsa cocuğa sureklı odev ver o uğraşsın sen bızle sohbet ettt :roflol: :roflol:

ilahi böcükkk
Yaptın yine yapacağını :roflol:

özleyecekmsiniz benii???

Ayy özliycez tabiii senağlama ama para kazanıp kendine çeyiz alacaksın bu nedenle özlemeye dayanacagız. Ne demişler aç acınhalinden anlar. çeyiz düzen de çeyiz düzeninkinden anlar yerimseniben

evet böcük onlar tane fiyatı ...
porlanddaki gibi. o markada da böyle. her tabak tane fiyatı. ben bir tane sordurdum 400 ytl ye geliyordu. gündelik için sormuştum fazla geldi bana. ama misafirlik kadarda ağır değildi vaz geçtim. bu hangi marka????

Bende özlerim ama olsuuun.Sonuçta çeyiz alışverişin için para kazanacaksın.
Bak sen bizim 1 ayda alacağımız maaş için günde sadece 3,5 saat çalışacaksın.Ben bu maaş için günde en az 8 saat çalışıyorum.kafamçokkarıştı

Tekrar hayırlı olsun güzelim

burcum ben de öğleden sonra gelebilicem..
malum adli tatil bitti..duruşmalarım gani gani..
çok özliycem sizi çooookkk:çok üzgünüm:
bu arada beni çeyizevinden aradılar şimdi..
jua bornozumu kargoya vermişler..
ayrıca yanında 6 adet havlu hediyesi varmış yaşasın yaşasın..
havluların markası jua değil kanımca..
bir de bir alana ikincisi bedava nevresim takımları var
50 ile 79 ytl arasında fiyatlar
ben bakıcam bir kaç desencokacimcoook

canım saat 8:30 da gdicem 12:15 de servise bindiricem....
bu zaman zarfında işte ödevlerini yaptırıp o gün işleyeceğ konulara biraz değinicem... a.s iş bunda ibaret. 4 saat bile değil yani...

burcum ben de öğleden sonra gelebilicem..
malum adli tatil bitti..duruşmalarım gani gani..
çok özliycem sizi çooookkk:çok üzgünüm:
bu arada beni çeyizevinden aradılar şimdi..
jua bornozumu kargoya vermişler..
ayrıca yanında 6 adet havlu hediyesi varmış yaşasın yaşasın..
havluların markası jua değil kanımca..
bir de bir alana ikincisi bedava nevresim takımları var
50 ile 79 ytl arasında fiyatlar
ben bakıcam bir kaç desencokacimcoook

ohh meydan baa kalıyy sositososito sositososito
kaça aldınn bornazuu cok beğenıyomm bende alam sen all nasıl bısı ıyı mı bıze deee ona goree ayy ben sızı kullanıom mu ne once alın sız kullanın ben ıyı olmazsa almam nede olsa sız once evlenceksınızz kaydirigubbakcemile

canım saat 8:30 da gdicem 12:15 de servise bindiricem....
bu zaman zarfında işte ödevlerini yaptırıp o gün işleyeceğ konulara biraz değinicem... a.s iş bunda ibaret. 4 saat bile değil yani...

kovulursan yada evlenırsen bana haber ett ben gıdem senın yerınne sırnaşık şey
perle ıcın yazdımı okudn mu loo aman gormesınnn sengözlerimebaksanab

Back
X