- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
ne guluyonuz bee o hava atmadan bıde ben atamm zaten eve bı pc alsammm butun aldıklarımı cekıp koycamm 1 ytl tuzluk bıle olsaa(ne gorgusuzum ben yaa) :roflol: sositososito
at bakalım havanı :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guluyonuz bee o hava atmadan bıde ben atamm zaten eve bı pc alsammm butun aldıklarımı cekıp koycamm 1 ytl tuzluk bıle olsaa(ne gorgusuzum ben yaa) :roflol: sositososito
Bende özlerim ama olsuuun.Sonuçta çeyiz alışverişin için para kazanacaksın.
Bak sen bizim 1 ayda alacağımız maaş için günde sadece 3,5 saat çalışacaksın.Ben bu maaş için günde en az 8 saat çalışıyorum.kafamçokkarıştı
Tekrar hayırlı olsun güzelim
burcum ben de öğleden sonra gelebilicem..
malum adli tatil bitti..duruşmalarım gani gani..
çok özliycem sizi çooookkk:çok üzgünüm:
bu arada beni çeyizevinden aradılar şimdi..
jua bornozumu kargoya vermişler..
ayrıca yanında 6 adet havlu hediyesi varmış yaşasın yaşasın..
havluların markası jua değil kanımca..
bir de bir alana ikincisi bedava nevresim takımları var
50 ile 79 ytl arasında fiyatlar
ben bakıcam bir kaç desencokacimcoook
sıkıldımmmm napammm....
ana bu takımdan almak ıstesemm 6 kışılıkkk 972 yetela cıkkk yapıyoo gıdemde PERLE almadan hemen alamm
Bende özlerim ama olsuuun.Sonuçta çeyiz alışverişin için para kazanacaksın.
Bak sen bizim 1 ayda alacağımız maaş için günde sadece 3,5 saat çalışacaksın.Ben bu maaş için günde en az 8 saat çalışıyorum.kafamçokkarıştı
Tekrar hayırlı olsun güzelim
kovulursan yada evlenırsen bana haber ett ben gıdem senın yerınne sırnaşık şey
perle ıcın yazdımı okudn mu loo aman gormesınnn sengözlerimebaksanab
ay görmem mi anacımmm koptuğum andır.... :roflol: bende havadisleri nişanlılma anlatıyordumda yazamadım gaciler... beni özelyecek yüreklerinizden öperim mucuk mucukkk Şeniz
günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere![]()
boşver perleeonemlı deıll alcan mı sen bu takımı kac ytl once sen onu dee
alma guzel deıll zaten baska all kutahya porselene baktın mıı
bu arada ben 600 aldımm kahvaltı takımı hedıyelıı 42 parca