2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bende özlerim ama olsuuun.Sonuçta çeyiz alışverişin için para kazanacaksın.
Bak sen bizim 1 ayda alacağımız maaş için günde sadece 3,5 saat çalışacaksın.Ben bu maaş için günde en az 8 saat çalışıyorum.kafamçokkarıştı

Tekrar hayırlı olsun güzelim

burcum ben de öğleden sonra gelebilicem..
malum adli tatil bitti..duruşmalarım gani gani..
çok özliycem sizi çooookkk:çok üzgünüm:
bu arada beni çeyizevinden aradılar şimdi..
jua bornozumu kargoya vermişler..
ayrıca yanında 6 adet havlu hediyesi varmış yaşasın yaşasın..
havluların markası jua değil kanımca..
bir de bir alana ikincisi bedava nevresim takımları var
50 ile 79 ytl arasında fiyatlar
ben bakıcam bir kaç desencokacimcoook

teşekkür ederim fıstıklarım. inş hakkımda hayırlısı olur. bu benim stajlarım hariç ilk iş deneyimim olacak. gerçi bölümümle bir ilgisi yok. ama para kazanmak artık pekte bölüme bakmıyor işin aslı...

ana bu takımdan almak ıstesemm 6 kışılıkkk 972 yetela cıkkk yapıyoo gıdemde PERLE almadan hemen alamm

al canım güzelmiş ama renkler renkler bana uymuyooo:dilcikar::dilcikar:

işte kızlar bernardo da beğendiğim yemek takımı ama kararsızım fikirlerinizi bekliyorumma.s

fotoraf0022pt8.jpg

Bende özlerim ama olsuuun.Sonuçta çeyiz alışverişin için para kazanacaksın.
Bak sen bizim 1 ayda alacağımız maaş için günde sadece 3,5 saat çalışacaksın.Ben bu maaş için günde en az 8 saat çalışıyorum.kafamçokkarıştı

Tekrar hayırlı olsun güzelim

kovulursan yada evlenırsen bana haber ett ben gıdem senın yerınne sırnaşık şey
perle ıcın yazdımı okudn mu loo aman gormesınnn sengözlerimebaksanab

ay görmem mi anacımmm koptuğum andır.... :roflol: bende havadisleri nişanlılma anlatıyordumda yazamadım gaciler... beni özelyecek yüreklerinizden öperim mucuk mucukkk Şeniz

ben beğenmedım yaa nedense cok koyu renklerr var dıye kanımca pek sevmem koyu renklerı
BJK DEKI SIYAH RENK HARIC ONA ÖLUYOMM

Perle cim takım güzel ama pek bana göre değil yaa.
nebileyim o büyük tabaktaki siyah kenar pek hoş durmuyor gibi.Tabi senin hoşuna gittiyse sorun yok yerimseniben

günaydın kızlarrr ne bu sabah sabah kaynatmışşınız.ben malum ramazan işler durgun oruçluyum geç geliyorum iş yerine bide bilirmisiniz bilmem akdeniz ateşi hastasıyım ataklarım tuttu yani burdayım ama sadece okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum muhabbetlere :(

canım benim çok geçmiş olsun :1hug:

boşver perleeonemlı deıll alcan mı sen bu takımı kac ytl once sen onu dee

imkanlarımı zorlayıp almayı düşünüyorumm düşünüyodumm :uhm: 12 kişilik 1000 ytl ama siz beğenmeyince kararsız kaldım yinee:çok üzgünüm: sonunda yemek takımsız kalıcam bak görüceksinizzsenağlamasenağlama

alma guzel deıll zaten baska all kutahya porselene baktın mıı
bu arada ben 600 aldımm kahvaltı takımı hedıyelıı 42 parca

alma guzel deıll zaten baska all kutahya porselene baktın mıı
bu arada ben 600 aldımm kahvaltı takımı hedıyelıı 42 parca

baktımm canım bakmam mı 1 senedir alamadım yemek takımıkafamçokkarıştı dur tekrar bakayımmkaydirigubbakcemile5 ne istediğimi bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bende geldim ama işim var cv hazırlıyorum.
dua edin kızlar hayırlısı ise bu iş olsun. mesajlarınızı okuyamadım ama buraya ugramadanda gecemiyorum arkadaslar.size iyi sohbetler görüsürüz

kızlar haberim var size az önce maısonette bana mesaj attı saten nevresim takımı 99 ytl imiş ve yanında pike takımı hediyesi varmış.Haberiniz olsun

Back
X