![]()
![]()
bu da var bu arada![]()
Canım öncekine göre bu daha güzel. Ne biliyim diğeri böyle alüminyum folyo ile kaplanmıs kaplar gibi duruyordu. Hani sufle kapları olur ya folyodan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
bu da var bu arada![]()
kızlar haberim var size az önce maısonette bana mesaj attı saten nevresim takımı 99 ytl imiş ve yanında pike takımı hediyesi varmış.Haberiniz olsun
maisonette ürünlerini internetten alabileceğimiz bi site var mı peki.Böyle kampanyalı olandan ?
Kızlar bide acaba saten nevresimler kullanışlı oluyomu ki ?
Benim 2 tane var şuan ama satenden hoşuma gidenlerde olmuyor değil.Kararsız kaldım
alevv sakın bısey alma yolarımm senı kız alcaz yaa bekle bı ay paar koy kenara valla ben pek bısey almam dıyom evlencek sennsın ne dıyeem
perle yahu zevklerımızde hıc uymuyoo ama bu daha guzel gıbı bencee tabıkı bu benım fıkrım şöle ınce gumus cızgılı zarf bısey alsan olmaz mıı sana resım aatam mı bıkac tane
bıde msn gelın laaa
ne msn i ya benim neden haberim yokkklava:
klava:
koy canım sevinirimma.s.
aman ne msn cnm kımm demış nıye demıss yok öle bısı demı laa yokyoko sen merak ıtmee :roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
böcük almıycam am içim gidiyor işte elimde değil.O kırmızıdan baktın mı sizin oralara hiç.Onu arıyorum ben
sen zengınsın bız fakır aynı msn buluşamayızz :roflol::roflol: ohh bee doğruları söledım en sonunda senıde sevmıyomm hıc zevkımız uymuyoo senlenn sonracımaa o evınıde cok beğendımm :dilcikar: kıskandımm cok paarmız olsa bızde otursakk ama nerdee :çok üzgünüm:
hooo demek öölee:1shok::1shok: o evi göstermez olaydım keşke hiç:çok üzgünüm: yalnış anlaşıldım heraldee:1no2: zevk konusuna gelince herkesin zevki bir olamaz ki:sm_confused:
neyse bunları şaka olarak algılıyorummm ben seni seviyorum nolcakkk:1hug:
var cnm bakırkoyde var bıde sne bakj bakemm carrefour esenlrde var mı sımdı perleye cvp yetstırıyomm da naniknanik
benı sızler var ettınız bende sevyomm senı nasılsa kuzene alcaktın benı demıı yerimseniben