2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben yoksa bıle getırtırıım alev msn nedn kapalı sneın be
elısaa hocgeldınn ohoo kaynadı taştı bıle

ayy ben bı dene alcam işte o bahsettım var yaa pahalı deıl demı 150 ytl adamı ben eker onu 130 alırm :jeyyar: bıde bı tane olsun hoppp kocamla kayarızz kaydirigubbakcemile4 :jeyyar: :jeyyar: :roflol:

al kıs ...O gördüğüm yatak örtüsünün nevresimi ise hiç kaçırma derim.yerimseniben

kızlar bende birllantın yatak örtüsünü beğendim ama böcüün dedii diil Lisu modeli... çok şeker yaw... kenarlarında fiyonkları war çok romantik... fiyatıda iimiş... ilk defa bukdrlık bi yatak örtüsü beğendim bi bakın sizce nası... 450ytlmiş...

kızlar bende birllantın yatak örtüsünü beğendim ama böcüün dedii diil Lisu modeli... çok şeker yaw... kenarlarında fiyonkları war çok romantik... fiyatıda iimiş... ilk defa bukdrlık bi yatak örtüsü beğendim bi bakın sizce nası... 450ytlmiş...

canem resmini koysana bakalımmkaydirigubbakcemile5

baktımmmmmmmm sahiden zevklerimiz benziyormuş çünkü bende çok beğendim yaa çok zarif
aldıysan güle güle kullan canım

kızlarrrr dondurma kasesi aldım çeyizime...
vede almışken ailemle iftardan sonra açılışını yaptım dayanamayıp. tabakta nasıl göründüğünü merak ettimmmsırnaşık şey

my.php

Son düzenleme:
aşkolsun kızlar hepinize cok kırıldım
o kadar ceyiz alısverisine dalmışsınız ki baska yazılanları görmüyonuz bile
senağlama

kızlar bende geldim ama işim var cv hazırlıyorum.
dua edin kızlar hayırlısı ise bu iş olsun. mesajlarınızı okuyamadım ama buraya ugramadanda gecemiyorum arkadaslar.size iyi sohbetler görüsürüz

almadım daha cnm sadece beğendim katologdan bi de yakından görmek lazım...kaydirigubbakcemile5

evet cnm brillantın bayisi bulunduğun şehirde varsa şanslısın
bnm bulunduğum şehirde ne yazıkki yok
nevresim ve pike takımların tamammı ?
bende henüz daha yatak örtüsü almadım onu en sona bırakmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar.............
Okarauzum Kusura bakma yazını görmemişim...Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin.

evet cnm brillantın bayisi bulunduğun şehirde varsa şanslısın
bnm bulunduğum şehirde ne yazıkki yok
nevresim ve pike takımların tamammı ?
bende henüz daha yatak örtüsü almadım onu en sona bırakmayı düşünüyorum

var cnm bi kaç tane bayii yani sitesinde öle diyo... ama beğendiğim model warmı ellerinde bilemiyeceğim... gerçekten çok hoşuma gitti şimdiye kdr baktığım modellerin içinden sanırım en beğendiğim diyebilirim...alınacak daha ne çok şey var yaa... ne alacağımı şaşırdım... sürekli bişeyler araştırıorum şu mu bu mu... ztn kararsız bi insanım...

herkes nereye gitti yaa uyuo musunuz?
kızlar mikser ne aldınız ben philips Mikser HR1560 düşünüorum fikri olan var mı?

Back
X