kızlar dedem vefat etti........
annem,anneannem çok kotu.be dik durmaya calısıyorum.
başınız saolsun canım:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb nerden görebilirim tabakları aslında annem bana fazla fazla aldı ama onlar çeyize alındığında ben ortaokula gidiyordum yeniden zevkime göre alcam
Kızlar daha önce siteye de resmini koymuş olduğum Schafer marka tabak-çatal-kaşık setim geldiiiii hihoyyyt Merak edenler, benden haber bekleyenler olduğu için düşüncelerimi hemen paylaşmak istiyorum ki tabaklar çok şık. Nastasia'nın da dediği gibi desenleri aynen resimde göründüğü gibi canlı. Tabaklar bana göre normal bir tabagın olması gereken kalınlıkta (tabi zevk meselesi diye belirtiyorum yine). Velhasıl ben çok beğendim. Almak isteyen arkadaşlarımın bilgisine yerimseniben
Kızlar daha önce siteye de resmini koymuş olduğum Schafer marka tabak-çatal-kaşık setim geldiiiii hihoyyyt Merak edenler, benden haber bekleyenler olduğu için düşüncelerimi hemen paylaşmak istiyorum ki tabaklar çok şık. Nastasia'nın da dediği gibi desenleri aynen resimde göründüğü gibi canlı. Tabaklar bana göre normal bir tabagın olması gereken kalınlıkta (tabi zevk meselesi diye belirtiyorum yine). Velhasıl ben çok beğendim. Almak isteyen arkadaşlarımın bilgisine yerimseniben
hayrlı olsun cnm laa bana laf atmısın aradada heee delü :dilcikar: senın sevdın seyı bende severım bebem allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ıkınızede bu arada bu tabağınn altı baktığım yerde plastıktı sızdede ole mı sarı renklı desnde hasırdı servısı :sm_confused:
ya beım baktım mağazadakı cok tuhaf geldı bakk tabaklarında pek sorun yoktu ama kasıkları falan demır kısmlerı pastan beter olmstu dusun daha kullanılmadan o halı almıs sonra kız benı caydrdı resmen o yuzden amerıkan servısı sadece sarı oland hasırdı ok guzeldı