2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

buarada american servisleri nasıl canım ?detaylı resim çekip koyabilirmisin acaba ?

Canım benim tabaklarım ofiste hala, dün eve götüremedim biraz ağır da koli. Cep telefonumun kamerası da o kadar kaliteli olmadıgından ofiste foto cekemedim; ancak arka sayfalarda (sanıyorum 580lerde) Nastasia çekip koymuştu fotoları çok güzel bir şekilde. Oraya bakabilirsin yerimseniben Ben de eve götürünce çekerim fotosunu ama biraz geç olabilir :utangac: Şu kadarını söyleyebilirim ama Amerikan Servislerinin üstündeki desen tabakların üstündeki ile aynı yerimseniben

gunaydın kızlar benımde dugun gunum bellı fakat daha babama soramadım:(
kayın babamlar mayıs dıolar ama ben yınede babamın agzından duyayımda ona göre yazıcam ınsalah bukez sorun cıkmazda ıstedıgımız tarıhte evlenırız.
cbell gule gule kullan tabaklarını:)

Günaydın kızlaaar

alevcim niye için rahat değil ?

canım bi tuhafım ya salonda alışılmıştan farklı olarak pistin sadece sol tarafında ve balkonda masalar var.sanki küçük sıkıcı gibi geliyor bazen öyle gelmiyor ne bilim ben.Oturur vazıyette 800 kişi alıyor pistin her yanı masalı değil sol kısımda sağda merdivenler var görmüşsündür canım sitesini yazmıştım herkes çok beğendi ama ne bilim tuhaf oluyorum ama orayı tutucaz hizmeti de iyi.Belki de ilçesini sevmediğimden nişanlımın oturduğu ilçede ama ben nikahı da saloda yapıp biraz güzellik katıcam ama içim bi tuhaf umarım geçer.

merhaba kızlarrr yarın nikahım varr....
en kısa zamanda çılgın nikah fotolarımla dönücem araıza geriiii
bekleyinn benii anacımmmmmmm
:sm_cool: :sm_cool::dance:

gunaydın kızlar benımde dugun gunum bellı fakat daha babama soramadım:(
kayın babamlar mayıs dıolar ama ben yınede babamın agzından duyayımda ona göre yazıcam ınsalah bukez sorun cıkmazda ıstedıgımız tarıhte evlenırız.
cbell gule gule kullan tabaklarını:)

canım hayırlısı olsun demek ki aynı ay evlenicez ay tarihini merak ediyorum kaçı olacak acaba benim 23 mayıs bu hafatsonu salonda günümüzü alıcaz inşallah

1005618dl8.jpg

1005620vu6.jpg

1005623av2.jpg

1005624rk4.jpg

1005626ji7.jpg

işte taze taze sıcak sıcak fotolar...

canım yeni gördüm fotoları.fotoları eklediğin günlerde misafirlerimiz vardı nete girememiştim.takım çok şık duruyor canım.çok beğendim.american servisler hasır mı ?onların dokuması nasıl?şimdiden güle güle kullan hayırlı olsun a.s.

canım yeni gördüm fotoları.fotoları eklediğin günlerde misafirlerimiz vardı nete girememiştim.takım çok şık duruyor canım.çok beğendim.american servisler hasır mı ?onların dokuması nasıl?şimdiden güle güle kullan hayırlı olsun a.s.

Hayır canım, daha önceki mesajımda da söyledigim gibi pembeli takımın amerikan servisi hasır degil. Sarı bir set var internette onun amerikan servisi hasır sadece.

kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:

ne demek canım aramızdasın bile.Hayırlısı olsun canım yeni nişanlanmışsın.Allah tamamına erdirsin.

kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:

hosgeldın cnm hayrlı olsunn ıns a.s.

kızlar kk cok yavas gelemedım ya cokta ısm vardı cok yorgunum
nasılsınız hepınız
sszzkk daha soramadın mı aksam sorcam demıstın oncekı gun ıns bukez olur aksılık olmasın amın
burcum cnm benım cok sevındım ılk evlı sn olcaksın bende en son galıba
sıcel nasılsın cnm alev perle turuncu
turuncu yenı avatarın hayrlı olsun adını unutuklarıım kızmasın emı

hayırlı olsun
benimde 7.ayda

CbeLL canım lilanın american servisleri nasıl peki ? o mesajını kaçırdım ben :utangac: turkiyem hoşgeldin canım nişan resimlerini bekliyoruz a.s.

arkadaşlar düğünleri nerde yapacağız düğün salonlarını sevmiyorum ama restorantlar çok pahalı dün nişanlımla bi kaç yer baktık 400 kişilik bi düğün 25 milyara geliyo.çünkü restorantla anlaşıyorsun ama herkes şirketleşmiş
RESTORANTTA KİŞİ BAŞI 30 YTL
DİYORLARKİ PASTAYI DIŞARDAN BİZ YAPTIRIRIZ KİŞİ BAŞI 3 YTL
MASA SÜSLEME MASA BAŞI 2 YTL
SANDALYE SÜSLEME SANDALYE BAŞI 3 YTL
MÜZİK 800 YTL
VİDEO 800 YL
VS...
YANİ RESTORANTTA VEYA ÖYLLE Bİ ORTAMDA BUNLARIN HEPSİ AYRI AYRI PARA
DÜN KADIKÖY PENDİK ARASI 5 YERE BAKTIK FİYATLAR BUNLAR
HAYALLERİMDEKİ GİBİ Bİ SALON BULABİLİRMİYİMKİ

selam kızlar bend e aranıza yeni katıldımm.. bu kış nişanlanıyorum inşşallah seneye yazın d a düğünüm olcak.. Hepinizi öpüyorum gelin adaylarııııı kaydirigubbakcemile3

Bu arada tam bize göre bi konu açtım.. Çeyizlerimizin fiyatlarıyla resimlerini koyalım diye.. Buradan aldıklarınızı koymuşsunuz bayıldım hepsine.. Ama kardeşime yeniden göstermek için açtığımda bulamadım arada kaynamış sayfalar.. Oraya koyarsanız hem daha kolay buluruz cicilerimizi ne dersiniz?

Back
X