2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bende elniselerimi aldim iste. Kina icin elbisem,bindalli, gelinlik, kina icin tepsi, cerezlik,kinasi filan iste vede cegizlik alisverisi ;=)))) Sabah 9'da cikip aksam dokuzda eve variyorduk. Her gün. He bide nikah yüzükleri, sonra pirlantami sectim ;=))) Sonra nikah basvurusunu filan hallettik.... ;=)))

oooo masallah, sen hepsini halletmisin :) güzel telaslar ama dimi :)

oooo masallah, sen hepsini halletmisin :) güzel telaslar ama dimi :)
Cok yorulduk ama, ki simdi hastayim :çok üzgünüm: Ha bide davetiyeler, sonra benim askima takacagim hediyeyi sectik, ay cok yoruldum ama...ama herseyim hazir sayilir, sadece dügün müzigini, süslemeyi ve nikah fidanini halletmemiz gerekiyor, he bide kameraci, ama numarali verdi dügün mekani elimize, bi telefon ile halledebiliriz yani... COk HEYCANLANIYORUM ARTIK....

jtosik canım maşallah herşeyin hazır nerdeysee:)))

daha benim bu saydıklarının çoğu eksikk baya hızlısın:))

düğüne ne kadar zaman var??

Cok yorulduk ama, ki simdi hastayim :çok üzgünüm: Ha bide davetiyeler, sonra benim askima takacagim hediyeyi sectik, ay cok yoruldum ama...ama herseyim hazir sayilir, sadece dügün müzigini, süslemeyi ve nikah fidanini halletmemiz gerekiyor, he bide kameraci, ama numarali verdi dügün mekani elimize, bi telefon ile halledebiliriz yani... COk HEYCANLANIYORUM ARTIK....

nikah fidanlari ne kiz? :uhm: eee zaman yaklastikca artik heycan cogalir :)
gecmis olsun

jtosik canım elbisende yüzüğünde çook güzell bayıldımm:)))

canım haklsın istanbula geldiğin için hallettin hepsini. en güzelini yapmışsın ama:) profilde istanbul görünüyo ama herhalde gelecekteki yeri yazmışsın:) yada kalbinin attığı yeri

jtosik canım elbisende yüzüğünde çook güzell bayıldımm:)))
Sagol canim. Hele yüzüklere nisanlim ve ben bayildik, hic baska kuyumcuya gitmedik.
ayyy çok hoş bi elbiseee aynısının kırmızılısından istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim diger renkleride vardi. Ben Bakirköyde aldim. Istersen magazanin ismini veririm.

Back
X