merhaba ben güvende yaptırdımgüvende yapan arkadaş varmı
merhaba canım ben güvende yaptırdım,bu üçüncü 2 keredır aynı yerde yaptırıyorumMerhaba Bluenigh,
Ben Etlik Zübeyde Hanım'da tüp bebeğe başlayacağım.Ya sen.:dance:
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ilk tüp bebek denemem çok kafama takılan oluyo banada yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gündür lucrin kullanıyorum erken kanamamız oluyomu yoksa sonuna kadar kullanılıyomu cevaplarsanız sevinirim:uhm:
merhaba benım cumartesı toplanıp salı yerlestırmışlerdı ama oyle soyluyorlarsa demekkkı beklenenden once gelişmiştir olabilir sorun etmearkadaşlar meraba bugün hastaneden aradılar 6 yumurta döllemişler 4 tanesi olgunlaşmış sizce iyimi cuma günü toplanmıştı pazar yani yarın transfer olacak sizce erkenmi sorun varmıdır hastaneden yok dediler ama bilmiyorum bana erken transfer ediyolar gibi geldi yumurta toplandığı günde sayılıyormu sayılıyorsa 3.gün ama bilmiyorum cvp lütfen
merhaba bende senin gibi yeniyim ama burdaki msjları okudukça dahada rahatlıyorum.tüp bebek tedavisinde benim doktorum tüplerin ne durumda olduğunun bir önemi olmadığını söylemişti.umarım doktorum yanılmamıştır.benim rahmim çok küçük çünkü adet görmüyorum o yüzden bebeşlerimi kaybettim rahimde tutunamadılar.umarım rahim içinde sorunun yoktur.umutla kal
merhaba canım bende kıst var iki kere cekildi,ilkinde anastezi almadan yaptılar.10 dk falan surdu acımıyor dedıler aslında dayanılmayacak bırsey degıl ama ben acıya pek dayanıklı degılım agrı esıgım zayıf ikincisinde yenı yumurta toplama işleminde uyutuyorlar bılıyosun ozaman onuda cektıler.istersen uyuturlararkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılar
Canım hoşgeldina.s. merak etme burası ilaç gibi bir yer, inanılmaz bir motivasyon, çok doğru bir yerdesin, geçmeyen günlerin ilacı, senin içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ilk tüp bebek denemem çok kafama takılan oluyo banada yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gündür lucrin kullanıyorum erken kanamamız oluyomu yoksa sonuna kadar kullanılıyomu cevaplarsanız sevinirim:uhm:
kızlar bana transferi 2.gün yapıyorlar siizce neden yada şöyle sorayım hani genelde 3.gün transfer oluyorya yumurta toplandığı günüde sayıyor musunuz cvp lütfen
MONA ROSA merheba.ben adet göremiyorum bu yüzden rahim içi çok küçük.operasyonlar geçirdim yapışıklık vardı ayrıca rahimde.daha sonra herşey düzeldi 16 embiriyo oluştu fakat bu seferde bende ödem toplama olayı oldu tedaviye 6 ay ara verdim.ama en sonunda 3 tane transfer edildi.mutlu haber 3 taneside tuttu.fakat bir hafta sonra düşük gerçekleşti.sebep olarak şekerimin yükseldiğini ve rahmin küçük olduğu söylendi.sonra dondurulmuş embriyolar transfer edildi bu sefer hiç tutmadı.bakalım 3. deneme için mayısta yollara düşücez yine.meleklerim bekliyordur umarım...
mona rosa anladığım kadarıyla eşinde sorun var.bizde sorun her ikimizdede var.ger yumurta toplamadan önce eşimden tesa ile sperm alınıp hareketli olanlar seçiliyor.allahtan hareketli sperm bulunuyor.dna testi yapıldı bize genetik olarak düzgün ama hareket yok bizdede.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin
merhaba.evet dun yenıden basladım tedavıye ama kafam cok karısık .yenı bır yerde yaptırıyorum.hayırlısıyla bakalım.
allahım bu hafta nasıl geçicek,kalp atışlarını duyabilecekmiyim çok korkuyorum. inşallah rast gider ..
tadaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar inşallah güzel haberlerinizi alırız...burda hep birlikte seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?