2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım senın kısa protokolmu yoksa uzunmu ben adetın 3 gunu basladım ve 8 gun falan kullandım lucrını.benım kısa protokoldu.su anda beklemedeyım.transferım yapıldı bır hafta sonra ogrenıcem

arkadaşlar meraba bugün hastaneden aradılar 6 yumurta döllemişler 4 tanesi olgunlaşmış sizce iyimi cuma günü toplanmıştı pazar yani yarın transfer olacak sizce erkenmi sorun varmıdır hastaneden yok dediler ama bilmiyorum bana erken transfer ediyolar gibi geldi yumurta toplandığı günde sayılıyormu sayılıyorsa 3.gün ama bilmiyorum cvp lütfen

canım, benimde senin gibi 2. gün oldutransferim. banada aynı şekilde sorun yok dediler, herhalde bildikleri birşey vardır. Doktorum bana riske atmak istemiyorum dedi

merhaba benım cumartesı toplanıp salı yerlestırmışlerdı ama oyle soyluyorlarsa demekkkı beklenenden once gelişmiştir olabilir sorun etme

arkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılara.s.a.s.a.s.

arkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılar

canım çok büyük geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın allahım tüm isteyenlere versin bana moral vermişsin çok ama çok teşekkürler..

merhaba canım bende kıst var iki kere cekildi,ilkinde anastezi almadan yaptılar.10 dk falan surdu acımıyor dedıler aslında dayanılmayacak bırsey degıl ama ben acıya pek dayanıklı degılım agrı esıgım zayıf ikincisinde yenı yumurta toplama işleminde uyutuyorlar bılıyosun ozaman onuda cektıler.istersen uyuturlar

Canım hoşgeldina.s. merak etme burası ilaç gibi bir yer, inanılmaz bir motivasyon, çok doğru bir yerdesin, geçmeyen günlerin ilacı, senin içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oluyorsunuz insan motive oluyor sagolasın canum ya allah herkese gönlündekini versin amin.

kızlar bana transferi 2.gün yapıyorlar siizce neden yada şöyle sorayım hani genelde 3.gün transfer oluyorya yumurta toplandığı günüde sayıyor musunuz cvp lütfen

merhebe bende yeniyim sitede ama tedavi sürecim bayağı uzun.Allah yardımcın olsun.lucrini lucrini sana doktorun bırak diyene kadar kullanıyorsun.benim kanamam olmadı.umarım burada yardımlaşabiliriz.kaydirigubbakcemile5

kızlar bana transferi 2.gün yapıyorlar siizce neden yada şöyle sorayım hani genelde 3.gün transfer oluyorya yumurta toplandığı günüde sayıyor musunuz cvp lütfen

merhaba manolya beninde 2. yapıldı.cumartesi yumurta toplandı.pazartesi transfer olacaktı.doktorumuz embriyoların iyi şekilde bölündüğünü gelişimleri normal olduğu için 2. gün olduğunu söyledi.bence bu senin için güzel bir şey.umarım yanılmıyorumdur.iyi şanslar güzel haber ver bizlere...

canım allah umutlarımızı boşa çıkarmasın.umudumuzu kaybetmeyelim.sperm bulunması da çok güzel.hiç olmayanlar da var biliyorsun.
üniversitedeki üroloji doktoru eşimin tahlilllerine bakmış.sizden çok daha kötüler tüp bebekle çocuk sahibi oldular.sizin bebek üzerine bahse bile girerim diye şaka bile yapmış.dün 5. gündü prregonda.cetrotideleri de kullanmaya başladık dün.10-11 mmlik yumurtalarım.doktor endometrium var gibi dedi yanındaki asisitana.üniversite ya,benim biraz canım sıkıldı bu cümleye sordum hocaya.kesin değil ama var gibi dedi.bu cümle kafamı karıştırdı çok.eğer tüp bebek tutmazsa bir de laparoskopi yapalım dedi.dün gece çok ağladım.bebişime bu kadar yaklaşmışken ...dye.ama bu tür hastaları zaten tüp bebeğe yolllamıyorlar mı?hem benim kesin de değil.bu nasıl iş yaaaaa

merhaba.evet dun yenıden basladım tedavıye ama kafam cok karısık .yenı bır yerde yaptırıyorum.hayırlısıyla bakalım.

allahım bu hafta nasıl geçicek,kalp atışlarını duyabilecekmiyim çok korkuyorum. inşallah rast gider ..
tadaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar inşallah güzel haberlerinizi alırız...burda hep birlikte seviniriz

Hayatım bu hafta inşallah sen bebiş/bebişlerinin kalp atışlarını ben ve benim gibi aynı tarihlerde transfer yapılanlarda pozitif sonuçlar alırız. Allah hepimizin yanında olsun canım...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…