2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam dejavu transferin ne zaman oldu

ya üye olmak için çok uğraştım üye oldum şimdide kimse ile konuşamıyorum bendemi bir problem var anlamadım

merhaba mona rosa dun bruksel tup bebek merkezınde basladım tedavıye. 2 denememdede sansınız cok yuksek dedıler ve olmadı .dun de doktorum sansın yuksek kolay sızın ısınız dıyor ama sonuc yok bakalım bu sefer ınsallahhh. bızım sorun morfolık. brukselde ımsı ıle deneyecekler. bu sefer dıgerlerı gıbı ıcımde heyecan yok bılmıyorum belkı dıgerlerı basarısız oldu ye onun ıcındır.

mrb hoşgeldin aramıza mesajla sorar yada sorununu yazarsan cevap geliyor senin sorun neydi yazda paylaşalım.

oh ya nihayet ses veren oldu sağol canım .dün çatlatma iğnemi vuruldum yarın sabah yumurtalarım toplanacak ben memorilde tedavi görüyorum sen nerede

oh ya nihayet ses veren oldu sağol canım .dün çatlatma iğnemi vuruldum yarın sabah yumurtalarım toplanacak ben memorilde tedavi görüyorum sen nerede

ben adana ikinci deneme tüp bebege başladım şimdi ilaçla başlıyoz.senin ilkmi birde sorunun neydi hangi aşamaları yaptın allahım tüm isteyenlere versin emegimiz boşa çıkmasın inşallah.

ben adana ikinci deneme tüp bebege başladım şimdi ilaçla başlıyoz.senin ilkmi birde sorunun neydi hangi aşamaları yaptın allahım tüm isteyenlere versin emegimiz boşa çıkmasın inşallah.

benim ikinci micro denemem birinci hiç tutmadı 2005 de denedim şu anda ikinci denemem memorialde deniyorum yarın nasipse inşallah yumurtalarım toplanacak inşallah kaliteli olurlar dua edelim birbirimize sanırım cumaya transfer olur

Tedavin hayırlı olsun canım.Doktorun kim bende orada tedavi görüyorum.Doktorum hale hanım p.tesi günü hamile olduğumu örendim.İnş.seninde güzel haberlerini duyarız.

Tedavin hayırlı olsun canım.Doktorun kim bende orada tedavi görüyorum.Doktorum hale hanım p.tesi günü hamile olduğumu örendim.İnş.seninde güzel haberlerini duyarız.

ya çok sevindim rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin benimde doktorum hale hanım belkide karşılaşmışızdır.

Benim tüp bebek 2. denemem 1. tutmuştu aslında 19 haftalıkken kaybettim.Şimdi dondurulmuş embriyolar transfer edildi.10 taneydi 5 i çözüldü 1 tanesi birinci kalitede çıktı 3 tane transfer edildi.

9 senelik evliyim senin duan kabul olur banada dua et beslenme konusunda dikkat ettiğin birşeyler oldumu

canım benimde endometriyumda sorun tespit edildi hemde transferden bir gün önce ve hoca yapmadı çünkü kalınlaşma yok denecek kadar azdı.hoca yapsak bile tutmayacak dedi.sebebini laparaskopi yaparak buldular.rahimde yapışıklık vardı.operasyonla temizlediler.embiriyolar dondurulmuş olduğu için 3 ay bekledik.daha sonra sorun olmadan rahim kalınlaştı ve bebişler tutundu.maalesef sonra düşük oldusenağlama.sakın korkma laparaskopiden genel anestezi aldım ve her şey dahil 45 dak.sürdü.meraklanma ve korkma bunların hepsi geçicek bebişler gelicek bizlere doğru

9 senelik evliyim senin duan kabul olur banada dua et beslenme konusunda dikkat ettiğin birşeyler oldumu

Bol bol sıvı gıdalar tüketmeye çalıştım.Şimdi daha fazla dikkat ediyorum bende aşırı kansızlık olduğu için demir vitamini almaya çalışıyorum.Dualarım seninle inş. rabbim yüzünü güldürür.:1hug:

tutunması için ananas,kuru incir kivi tavsiye ediyorlar sende denedınmi ben şimdiden başladım yemeye faydalı olur diye umuyorum yumurta toplamada çok acı duydunmu

canım inşallah mutlu haberi alırsın insan sizlerden gelen güzel haberleri duyunca dayanma gücü 2 katına çıkıyor dualarımız seninle

hiç duymadım aslında bana sadece bol bol su içmem gerektiği söylendi.yumurtaların toplanırken uyuyorsun zaten uyandığındada hiçbir ağrın olmuyor.Kendine geldikten sonra odaya kahvaltı gelicek kahvaltını yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğinde hastaneden ayrılabilirsin sakın bu işlemden korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…