selam dejavu transferin ne zaman olduallahım bu hafta nasıl geçicek,kalp atışlarını duyabilecekmiyim çok korkuyorum. inşallah rast gider ..
tadaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar inşallah güzel haberlerinizi alırız...burda hep birlikte seviniriz
ya üye olmak için çok uğraştım üye oldum şimdide kimse ile konuşamıyorum bendemi bir problem var anlamadım
mrb hoşgeldin aramıza mesajla sorar yada sorununu yazarsan cevap geliyor senin sorun neydi yazda paylaşalım.
oh ya nihayet ses veren oldu sağol canım .dün çatlatma iğnemi vuruldum yarın sabah yumurtalarım toplanacak ben memorilde tedavi görüyorum sen nerede
ben adana ikinci deneme tüp bebege başladım şimdi ilaçla başlıyoz.senin ilkmi birde sorunun neydi hangi aşamaları yaptın allahım tüm isteyenlere versin emegimiz boşa çıkmasın inşallah.
benim ikinci micro denemem birinci hiç tutmadı 2005 de denedim şu anda ikinci denemem memorialde deniyorum yarın nasipse inşallah yumurtalarım toplanacak inşallah kaliteli olurlar dua edelim birbirimize sanırım cumaya transfer olur
Tedavin hayırlı olsun canım.Doktorun kim bende orada tedavi görüyorum.Doktorum hale hanım p.tesi günü hamile olduğumu örendim.İnş.seninde güzel haberlerini duyarız.
ben yarın gidicem yumurta toplamaya tedaviye ocak26da başladıkaaa evet olabilir ben salı günü kese görmeye gidicem
Benim tüp bebek 2. denemem 1. tutmuştu aslında 19 haftalıkken kaybettim.Şimdi dondurulmuş embriyolar transfer edildi.10 taneydi 5 i çözüldü 1 tanesi birinci kalitede çıktı 3 tane transfer edildi.
canım allah umutlarımızı boşa çıkarmasın.umudumuzu kaybetmeyelim.sperm bulunması da çok güzel.hiç olmayanlar da var biliyorsun.
üniversitedeki üroloji doktoru eşimin tahlilllerine bakmış.sizden çok daha kötüler tüp bebekle çocuk sahibi oldular.sizin bebek üzerine bahse bile girerim diye şaka bile yapmış.dün 5. gündü prregonda.cetrotideleri de kullanmaya başladık dün.10-11 mmlik yumurtalarım.doktor endometrium var gibi dedi yanındaki asisitana.üniversite ya,benim biraz canım sıkıldı bu cümleye sordum hocaya.kesin değil ama var gibi dedi.bu cümle kafamı karıştırdı çok.eğer tüp bebek tutmazsa bir de laparoskopi yapalım dedi.dün gece çok ağladım.bebişime bu kadar yaklaşmışken ...dye.ama bu tür hastaları zaten tüp bebeğe yolllamıyorlar mı?hem benim kesin de değil.bu nasıl iş yaaaaa
9 senelik evliyim senin duan kabul olur banada dua et beslenme konusunda dikkat ettiğin birşeyler oldumu
Bol bol sıvı gıdalar tüketmeye çalıştım.Şimdi daha fazla dikkat ediyorum bende aşırı kansızlık olduğu için demir vitamini almaya çalışıyorum.Dualarım seninle inş. rabbim yüzünü güldürür.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?