2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bir umut aşılama çokkolay bir işlem bende denedim ilk seferde tuttu ve dünyaya ğeldi 1,5 yaşında kaybettim allah sağlıklı evlatlar versin canım

inşallah canım ya.herkesin belirtisi farklı oluyor ama tuttuklarında bende aynı şeyleri hissetmiştim.öyle dua ediyorum sizler için seninde güzel haberini alıcaz inşallah içini rahat tut.

allah razı olsun canım.geçmiyor günler ya çok heyecanlanıyorum birazda korkuyorum bakalım büyük gün 9 mart...:lepi:

SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.tebrik ederim seni ve eşini.allahım bağışlasın ya acayip moral oluyor bunar çok sevindim aç kollarını annesi geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok tesekkur ederım canım allah herkeze hepınıze bu duyguyu yasatsın.kımseyı bu duygudan mahrum etmesın.burda hamıle haberlerını alınca allahım bende buraya hamıleyım dıye yazabılecekmıyım dıye dusunurdum allah nasıb ettı darısı sızlerın basına hergun dua edıyorum.allahım ısteyen herkeze nasıb et dıye.hepınızın olacak allahın ıznıyle.benım 3 denememdı.bu kez cok rahattım hıç streslı degıldım sızde rahatlatın kendınızı ınan bunun etkısıde vardır.

Kızlar merhaba,

Geçmişi şimdi okuyabildim.

Öncelikle tatlı hamişlerimiz Bluenight ve Tuğbaaa'yı çokk çok çok öpüyorum. Allah tamamına erdirsin canlarım.:CüvCüv:hihoyyyt

MonaRoza hadi bakalım dokuz annesi. Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. :teytey:

Özlem79, Manolya41, DilberimK, Mona Roza ve Biv'ciğim,
Kızlar, test işini zamanı gelmeden çok kafaya takmamak lazım. Herkeste tutunma süresi farklı olur. Herşey morale bağlı. Olmayacak şeyi bile Rabbim isterse oldurur. Kaldı ki hepimizin zaten olacak bebişleri buna çok inanıyorum. Bir an önce transferi olan arkadaşlarımdan da güzel haberler bekliyorum. :dance:

Edebiyatçı16 ve Nesrinbar,
Mayısı beklemek zor ama sabır... az kaldı. Sizin de mutlu haberleriniz alacağız nasıl olsa.

Özlemözlem tatlım annelik nasıl gidiyor. Bu sürecin tadını çıkar artık hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme canım.

Simall'cığım fıstığım sen neler yapıyorsun. Umarım bir şey kaçırmadım.

Bu arada bu topici açan arkadaşımız MEHAY en son hamileydi. Ondan bir haber var mı. Umarım bizi terk etmemiştir.

Hepiniz çokkkk seviyorum. a.s.

gözünaydınnnn allah saglıklı bir şekilde bebeklerini kucagına almayıda nasip etsinnn.....aminn.sonrada tüm olmayanlara isteyenlere versin aminnnnn.

:CüvCüv:saol cnm benim ewet rabbim isteyen herkese bir an önce nasib etsin...21 martta keseyi görmeye gidicez inş.ve doktor tek çocuk dedi...ben hep hayırlısı olsun diye dua etmiştim...rabbim böyle uygun görmüş...laelaelaelaelae

merhaba kızlar bende mayıs haziran gibi tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse inşallah. ama benim ikinci bebeğim olacak. birincisi 5 yaşında oda tüpbebek.

kızlarrr uzun süredir foruma giremiyordum....fakat bu biraz iyi olmuş çünkü çok fazla güzel haberler okudum... hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.hepinizi çok öpüyorum.Allah sağlıkla sıhatle bir nefeste kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.:1hug:

ben bu aralar çok değişik bir durumdayım.heyecanlı,korkulu, ne biliyim duygularımı tartamıyorum,ne hissettiğimi anlayamıyorumfisfisfis martın 14ünde 2.tüp bebek tedavime başlayacağım ama sanki günler bir türlü geçmiyor... ister istemez eğer buda tutmazsa korkusu var.aslında böyle düşünmeyi hiç istemiyorum ama elimde değil...ilk seferdede tutmaması için hiç bir problem yoktu doktorum %90 diyordu ama %10 luk olumsuz durum denk geldi bana a.s herşeyde bir hayır vardır demekki ozaman zamanı değilmiş. ama dediğim gibi ister istemez karamsar oluyorum....

Anaa,SDSMT hoşgeldin canım. Nerelerdeydin sen bakiim. :1hug:
Hiç merak etme ben de martta başlıyorum tüp bebeğe. Aynı karışık duyguları ben de yaşıyorum. Umarım geçer ve mutlu haberler alırız hepimiz.

transferin 7. günü 2 tane empriyo var 25.02.2009 transfer tarihi :1no2:

cnm benim hiç sancım olmadı gaz sancısı dışında ama çok sancısı olupta hamile olan arkadaşlar var...sen rahat ol...sakın test falan yapayım deme... seni stresten başka hiç bir şeye sokmuyo cnm...bende çok ağladım hiç belirtim yok acaba hamile değilmiyim diye ama hamişim hamd olsun rabbime... darısı inş. senin başına...uzan ayaklarının altınada yastık koy...dinlen olurmu...eğilip kalkma fazla cnm benim... hamiş haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

ben bürükselde yaptırdım 10.günüm kan tahlili yaptırdım sonuç negatif zaten dr yarın yaptırmamı söylemişti yani birgün önce olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum eşim hastaneyi aramış demişlerki sizin transfer 2.gün oldu daha 4 gün sonra yaptırmanız gerekiyordu eşimde dr niye 11.gün dedi ozaman demiş bir hata olmuş siz 4 gün sonra yine yaptırın demişler ya bu kadar ciddiyetsizlik olurmu ne diye 4 gün daha beni ümit ettireceksiniz ki birde sizin dr aptalmıda 11.gün diyor neyse gerçek para kadar işinede önem veren hastane arıyorum kızlar lütfen yardım çok kötü durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…