yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul[/Q edaamm ben varım kızlar inşll nisanda belli olacak
ekledim tulipe cim insallah hepimiz basarili oluruz!!!!
canlarım 13.gün değerim 126.49 hamişimmmmmmmmmmm...herkese nasib etsin allahım.....
inşallah canım ya.herkesin belirtisi farklı oluyor ama tuttuklarında bende aynı şeyleri hissetmiştim.öyle dua ediyorum sizler için seninde güzel haberini alıcaz inşallah içini rahat tut.
cok tesekkur ederım canım allah herkeze hepınıze bu duyguyu yasatsın.kımseyı bu duygudan mahrum etmesın.burda hamıle haberlerını alınca allahım bende buraya hamıleyım dıye yazabılecekmıyım dıye dusunurdum allah nasıb ettı darısı sızlerın basına hergun dua edıyorum.allahım ısteyen herkeze nasıb et dıye.hepınızın olacak allahın ıznıyle.benım 3 denememdı.bu kez cok rahattım hıç streslı degıldım sızde rahatlatın kendınızı ınan bunun etkısıde vardır.SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.tebrik ederim seni ve eşini.allahım bağışlasın ya acayip moral oluyor bunar çok sevindim aç kollarını annesi geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözünaydınnnn allah saglıklı bir şekilde bebeklerini kucagına almayıda nasip etsinnn.....aminn.sonrada tüm olmayanlara isteyenlere versin aminnnnn.
merhaba kızlar bende mayıs haziran gibi tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse inşallah. ama benim ikinci bebeğim olacak. birincisi 5 yaşında oda tüpbebek.
kızlarrr uzun süredir foruma giremiyordum....fakat bu biraz iyi olmuş çünkü çok fazla güzel haberler okudum... hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.hepinizi çok öpüyorum.Allah sağlıkla sıhatle bir nefeste kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.:1hug:
ben bu aralar çok değişik bir durumdayım.heyecanlı,korkulu, ne biliyim duygularımı tartamıyorum,ne hissettiğimi anlayamıyorumfisfisfis martın 14ünde 2.tüp bebek tedavime başlayacağım ama sanki günler bir türlü geçmiyor... ister istemez eğer buda tutmazsa korkusu var.aslında böyle düşünmeyi hiç istemiyorum ama elimde değil...ilk seferdede tutmaması için hiç bir problem yoktu doktorum %90 diyordu ama %10 luk olumsuz durum denk geldi bana a.s herşeyde bir hayır vardır demekki ozaman zamanı değilmiş. ama dediğim gibi ister istemez karamsar oluyorum....
kızlar karnımda sancılar basladı yoksa reglmi oluyorum...
KAÇINCI GÜNÜN CNM BENİM..VE EMBROYO KAÇINCI GÜN TRANSFER EDİLDİ:1hug:
transferin 7. günü 2 tane empriyo var 25.02.2009 transfer tarihi:1no2:
kızlar karnımda sancılar basladı yoksa reglmi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?