2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım çok üzüldüm.ben ankarada yaptırıyorum hacettepede.çok ilgili ve cana yakınlar zaten üniversite hastanesi olduğu için para için yapmıyorlar işlerini.ama benim hocam kendi tüp bebek hastanesini açtı.çok ta ünlüdür bu alanda tarık aksu.ama orsı özel para konusunda bir bilgim yok.tarık hocanın hastanesi hrs hastaneleri anakara. umarım yardımcı olur.araştır istersen.birde güven hastanesi var orasıda çok başarılı.sevgiyle...

[sıze="2"]selam kızlar sizlerin yardımına ihtiyacım var adanada yasayan bi arkadasıma tüp bebek merkezi arastırıyorum bildiğiniz dalında iyi olan merkezleri bana bildirirmisiniz simdiden hepinize teskkür ederim rabbim gönlünüzde olanı çok geçmeden kucağınıza koysun :) lütfen yardım edin arkadaslar [/sıze]

canım sen martın kaçında başlayacaksın bellimi?? belki aynı gün başlarız..tedavimiz aynı döneme geliyor.ne güzel.haberleşiriz artık :1rolleyes: destek oluruz birbirimize...

kızlar bugün transferimin 5.günü feci belim ağrıyor.transfer olan arkadaşlar sizler bu sürecte neler yaptınız devamlı yatıp dinlendinizmi .ben işe gidiyorum hatamı yaptım acaba gerçi işyerimde rahatım işim masa başı akşama kadar kalmıyorum saat 4 de evdeyim ne yapayım dersiniz izin almam gereklimi.
işe arabayla gidiyorum araba kullanmamda sakınca varmı.doktor gidebilirsin dedi ama sizlere danışmak istedim

kızlar benim yumurta topandıktan 2gün sonra transfer oldu 10.gün kan tahlilim 2 çıktı hastaneyi aradığımda çok erken yapmışsın o yüzden çıkmaz 4 gün daha beklemem gerektiğini söyledi fakat ben olsa kan değeri yüksek çıkardı diye düşünüyorum ilaç kullanmayı o yüzden kesmeye karar verdim sizce hastane doğru söylüyor olabilir mi ne yapacağımı şaşırdım ama bana dr transfer günü zaten 11.gün tahlil yaptır demişti yani yarın şimdide hata olmuş daha 4 gün sonra çıkar diyorlar lütfen yardımcı olun boş yere tekrar ümitlenmek istemiyorum sizce ilaçlara devam edeyimmi

canım senın asıl gunun yarınmı bence tekrar bı baktır sonra ıcınde bısey kalmasın hem sureklı netlıkkazanmamıs durum boylece netlık kazanır ılaclarınıda bence sonuc netlesınceye kadar bırakma sımdı ıkı ıhtımal var yada yok o yuzden kullan bence bak benımde 9.gun sonuc 6.17 cıktı ben devam edıyom ılaclaarm ınsallah ec yerlesme olmusturda sonuc yuksek cıkar hayırlısıysa tabııııııı

canım sen hastanenin dediğini yap kesinilkle ilaçlarını kesme sakın.biz herşeye zaten hazırlıklı değilmiyiz ya olumlu sonuçlanırsa bu ihtimali gözden kaçırma bu yüzdende ilaçlarını bırakma :1hug::1hug::1hug:

canım benim günüm yarın biliyordum ama bu defa hastanedeki kişi yarın değil cumartesi diyor bişey daha sorucam sizce transfer günü sayılıyormu

canım benim :1hug: herkesi hatırlamışsın ne güzel. ben iyiyim regl olmayı bekliyorum sabırsızlıkla bugün yarın olacak inşallah sonra ikinci aşamaya geçicem, günler zor geçiyor insan sabırsızlanıyor, kendimi dışarı atıyorum bikaç gündür zaman daha çabuk geçsin diye :roflol: Allah hepimize sabır versin..bende hepinizi çok seviyoruma.s. siz olmasanız bu kadar dayanma gücü bu kadar sabır bu kadar umudu nerden bulacaktım a.s.a.s.a.s.

yaa canım benim benim ilk denemem çok tecrübem yok ama bence acele etme ilaçlarınıda kesme cumartesi tekrar yaptır testi ne kaybedersin ki düşünsene, acele etme lütfenşutarafagitti moralini yüksek tut lütfen, belli olmaz:1hug:

BİV canım merak etme bel ağrıları olabiliyor. Kendini fazla dinlememeye çalış. Çalışmak iyi bence çünkü daha çabuk zaman geçiyor

canim benden 10.gun kan tahlili istediler.sonuc 0.35 cikti.inanamadilar.embriyolar 10-11 hucreli tutma olasiligi %80 di dediler.12.gun tekrar tahlil istediler sonuc 0.0.gorusmeye gittigimde 1 den yukari hic cikmadimi degerin dediler.bende hayir en yuksek 0.35 dedim.senin sonucun 2 umut var 1 den dusuk oldugu zaman hic umut olmuyor benim oyle oldu.sen moralini yuksek tut gec tutunmus olabilir 4 gunde olsa bekle ilaclara devam et umudunu yitirme sakin hamile olma sansin var.(1 den yukari degerin)bol bol dua et moralini yuksek tut cnm..

saol canım ümitsiz yaşanmıyor birde senin gbi duyarlı arkadaşlarda senin gibi dediler aynı beklemeye karar verdim hayırlısı inş olur

hayır canım saymıyolar benım 20 oldu transfer 2.gun transfer edıldı test tarıhı 4 mart

canım bugün 4 mart test sonucun ne oldu merakla bekliyorum... inşallah pozitif hamileyim diye bağıracaksın burada...:Saruboceq: çabuk gel bak merakla bekliyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…