ben bürükselde yaptırdım 10.günüm kan tahlili yaptırdım sonuç negatif zaten dr yarın yaptırmamı söylemişti yani birgün önce olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum eşim hastaneyi aramış demişlerki sizin transfer 2.gün oldu daha 4 gün sonra yaptırmanız gerekiyordu eşimde dr niye 11.gün dedi ozaman demiş bir hata olmuş siz 4 gün sonra yine yaptırın demişler ya bu kadar ciddiyetsizlik olurmu ne diye 4 gün daha beni ümit ettireceksiniz ki birde sizin dr aptalmıda 11.gün diyor neyse gerçek para kadar işinede önem veren hastane arıyorum kızlar lütfen yardım çok kötü durumdayım
Anaa,SDSMT hoşgeldin canım. Nerelerdeydin sen bakiim. :1hug:
Hiç merak etme ben de martta başlıyorum tüp bebeğe. Aynı karışık duyguları ben de yaşıyorum. Umarım geçer ve mutlu haberler alırız hepimiz.
kızlar benim yumurta topandıktan 2gün sonra transfer oldu 10.gün kan tahlilim 2 çıktı hastaneyi aradığımda çok erken yapmışsın o yüzden çıkmaz 4 gün daha beklemem gerektiğini söyledi fakat ben olsa kan değeri yüksek çıkardı diye düşünüyorum ilaç kullanmayı o yüzden kesmeye karar verdim sizce hastane doğru söylüyor olabilir mi ne yapacağımı şaşırdım ama bana dr transfer günü zaten 11.gün tahlil yaptır demişti yani yarın şimdide hata olmuş daha 4 gün sonra çıkar diyorlar lütfen yardımcı olun boş yere tekrar ümitlenmek istemiyorum sizce ilaçlara devam edeyimmi
canım senın asıl gunun yarınmı bence tekrar bı baktır sonra ıcınde bısey kalmasın hem sureklı netlıkkazanmamıs durum boylece netlık kazanır ılaclarınıda bence sonuc netlesınceye kadar bırakma sımdı ıkı ıhtımal var yada yok o yuzden kullan bence bak benımde 9.gun sonuc 6.17 cıktı ben devam edıyom ılaclaarm ınsallah ec yerlesme olmusturda sonuc yuksek cıkar hayırlısıysa tabııııııı
Kızlar merhaba,
Geçmişi şimdi okuyabildim.
Öncelikle tatlı hamişlerimiz Bluenight ve Tuğbaaa'yı çokk çok çok öpüyorum. Allah tamamına erdirsin canlarım.:CüvCüv:hihoyyyt
MonaRoza hadi bakalım dokuz annesi. Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. :teytey:
Özlem79, Manolya41, DilberimK, Mona Roza ve Biv'ciğim,
Kızlar, test işini zamanı gelmeden çok kafaya takmamak lazım. Herkeste tutunma süresi farklı olur. Herşey morale bağlı. Olmayacak şeyi bile Rabbim isterse oldurur. Kaldı ki hepimizin zaten olacak bebişleri buna çok inanıyorum. Bir an önce transferi olan arkadaşlarımdan da güzel haberler bekliyorum. :dance:
Edebiyatçı16 ve Nesrinbar,
Mayısı beklemek zor ama sabır... az kaldı. Sizin de mutlu haberleriniz alacağız nasıl olsa.
Özlemözlem tatlım annelik nasıl gidiyor. Bu sürecin tadını çıkar artık hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme canım.
Simall'cığım fıstığım sen neler yapıyorsun. Umarım bir şey kaçırmadım.
Bu arada bu topici açan arkadaşımız MEHAY en son hamileydi. Ondan bir haber var mı. Umarım bizi terk etmemiştir.
Hepiniz çokkkk seviyorum. a.s.
kızlar benim yumurta topandıktan 2gün sonra transfer oldu 10.gün kan tahlilim 2 çıktı hastaneyi aradığımda çok erken yapmışsın o yüzden çıkmaz 4 gün daha beklemem gerektiğini söyledi fakat ben olsa kan değeri yüksek çıkardı diye düşünüyorum ilaç kullanmayı o yüzden kesmeye karar verdim sizce hastane doğru söylüyor olabilir mi ne yapacağımı şaşırdım ama bana dr transfer günü zaten 11.gün tahlil yaptır demişti yani yarın şimdide hata olmuş daha 4 gün sonra çıkar diyorlar lütfen yardımcı olun boş yere tekrar ümitlenmek istemiyorum sizce ilaçlara devam edeyimmi
hayır canım saymıyolar benım 20 oldu transfer 2.gun transfer edıldı test tarıhı 4 mart
ben bürükselde yaptırdım 10.günüm kan tahlili yaptırdım sonuç negatif zaten dr yarın yaptırmamı söylemişti yani birgün önce olsa zaten çıkardı diye düşünüyorum eşim hastaneyi aramış demişlerki sizin transfer 2.gün oldu daha 4 gün sonra yaptırmanız gerekiyordu eşimde dr niye 11.gün dedi ozaman demiş bir hata olmuş siz 4 gün sonra yine yaptırın demişler ya bu kadar ciddiyetsizlik olurmu ne diye 4 gün daha beni ümit ettireceksiniz ki birde sizin dr aptalmıda 11.gün diyor neyse gerçek para kadar işinede önem veren hastane arıyorum kızlar lütfen yardım çok kötü durumdayım
jel kullanan arkadaşlar ayıpolacak ama sizde kaşıntı oluyormu[/QUOTE
sendemi aynı dururmdasın ölüyorumkaşıntıdan yok böyle bişey inanılmaz rahatsız oluyorum
canim benden 10.gun kan tahlili istediler.sonuc 0.35 cikti.inanamadilar.embriyolar 10-11 hucreli tutma olasiligi %80 di dediler.12.gun tekrar tahlil istediler sonuc 0.0.gorusmeye gittigimde 1 den yukari hic cikmadimi degerin dediler.bende hayir en yuksek 0.35 dedim.senin sonucun 2 umut var 1 den dusuk oldugu zaman hic umut olmuyor benim oyle oldu.sen moralini yuksek tut gec tutunmus olabilir 4 gunde olsa bekle ilaclara devam et umudunu yitirme sakin hamile olma sansin var.(1 den yukari degerin)bol bol dua et moralini yuksek tut cnm..
hayır canım saymıyolar benım 20 oldu transfer 2.gun transfer edıldı test tarıhı 4 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?