Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım ve ümidim yoktu şimdi daha olumlu bakıyorum tüm hamişleri tebrik ediyorum. Allah hayırlısı ile kucaklarına almayıda nasip etsin. bende 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. yarın ikinci aşılamam yapılacak. 6 senelik evliyim ve sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum...Hepimize bebişlerimizi kucağımızı almayı nasip etsin inşaallah....
hadi arkadaşım bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz allahım senide sevindirir inşallah
canımarkadaslar sımdı geldım 6.17 olan sonucum 19.8 cıktı ama cok yuksek bı sonuc degıl hAYIRLISI
jel kullanan arkadaşlar ayıpolacak ama sizde kaşıntı oluyormu[/QUOTE
sendemi aynı dururmdasın ölüyorumkaşıntıdan yok böyle bişey inanılmaz rahatsız oluyorum
canım bu konuy daha önce hiç dile geldimi acaba bir çaresi yokmu ki bu kaşıntı olayının
canımarkadaslar sımdı geldım 6.17 olan sonucum 19.8 cıktı ama cok yuksek bı sonuc degıl hAYIRLISI
kinder benim 9 emriyom vardı 2. gün.buğün 7 ye düşmüş .6 sı çok iyi gelişiyormuş.senin nasıldı?biraz anlatsana.benim hastanem memorial,seninki hangisi?
sdmst ınsallah canım ama sabah kaltım ve kullandıgım jelle bırlıktı kahverengı akıntı geldı adetmı oluyorum yukselmedei galiba
fisfisfisfisfisfisArkadaşlar sağlıklı embriyo oluşupta gebelik oluşmayan tüpbebek denemeleri sonrası uygulanan ko kültür diye bir yöntem var, bu yöntemi deneyen varmı içinizde?
embriyonun rahimde tutunmasını artırabilecek yöntemlerle ilgili bilgisi olan var mı?
benim iki tüp bebek denememde de sağlıklı emriyolar oluştu ama gebelik oluşamadı bir türlü.
şimdi üçüncü denemeye mayıs-haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. bu konularda bilgisi olan varsa fikri olan varsa paylaşımlarına şimdiden tüşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?