2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba,

Bende aranıza yeni katıldım ve ümidim yoktu şimdi daha olumlu bakıyorum tüm hamişleri tebrik ediyorum. Allah hayırlısı ile kucaklarına almayıda nasip etsin. bende 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. yarın ikinci aşılamam yapılacak. 6 senelik evliyim ve sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum...Hepimize bebişlerimizi kucağımızı almayı nasip etsin inşaallah....

aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun...yerimseniben

kinder benim 9 emriyom vardı 2. gün.buğün 7 ye düşmüş .6 sı çok iyi gelişiyormuş.senin nasıldı?biraz anlatsana.benim hastanem memorial,seninki hangisi?

Dilberimk ikiye katlama var daha neeee.........
Tebrikler bence oldu bu iş......

canımarkadaslar sımdı geldım 6.17 olan sonucum 19.8 cıktı ama cok yuksek bı sonuc degıl hAYIRLISI

canım benim inş dahada katlanacak inş hamişsin be canım birde sana sormak istediğim birşey var sen 6.17 çıktığında kaçıncı günündün transfer ettiğin günüde sayıyor musun

nevra tesekkur ederım canım ınsallah dahada katlanır
manolya canım6.17 cıktıgında transfer gununu saymadım 9.gundu

canımarkadaslar sımdı geldım 6.17 olan sonucum 19.8 cıktı ama cok yuksek bı sonuc degıl hAYIRLISI

canım sonucunda ikiye katlanma var. daha ne yerimseniben bence artık sende bir :CüvCüv: belki çoğul gebelik değildir.... sonucun dahada katlanacak bak görürsün:dance:

sdmst ınsallah canım ama sabah kaltım ve kullandıgım jelle bırlıktı kahverengı akıntı geldı adetmı oluyorum yukselmedei galiba

fisfisfisfisfisfisArkadaşlar sağlıklı embriyo oluşupta gebelik oluşmayan tüpbebek denemeleri sonrası uygulanan ko kültür diye bir yöntem var, bu yöntemi deneyen varmı içinizde?
embriyonun rahimde tutunmasını artırabilecek yöntemlerle ilgili bilgisi olan var mı?
benim iki tüp bebek denememde de sağlıklı emriyolar oluştu ama gebelik oluşamadı bir türlü.
şimdi üçüncü denemeye mayıs-haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. bu konularda bilgisi olan varsa fikri olan varsa paylaşımlarına şimdiden tüşekkür ederim.

kinder benim 9 emriyom vardı 2. gün.buğün 7 ye düşmüş .6 sı çok iyi gelişiyormuş.senin nasıldı?biraz anlatsana.benim hastanem memorial,seninki hangisi?

canım benim 16 yumurtam toplandı.ertesi gün arayıp 16 nın 13 ü dölllendi.dediler sonra ben 2 sonra dayanamayıp aradım hastaneyi napıyo bebişlerim diye dediler 11 e düştü transfer günü hala 11 tane duruyordu.2 tane 1.kalite yerleştirdiler bakalım pazartesi sonuç tarihim hayırlısı geri kalan 9 tanesinide dondurduk.birde empriyolog yaşın genç olduğu için 2 empriyo yeterli dedi. bizde öyle yaptık.hatta % verdiler %70 tek %40 çoğul %30 hiç olmama ihtimali varmış valla orasını rabbim bilir herkesede nasip eder inşallah...:teselli::teselli:

Mayıs-Haziran gibi üçüncü deneme için yola çıkacağım, inşallah iyi olur.
ikişer embriyo oluşmuştu önceki denemelerde gebelik oluşmamıştı yine aynı şeyleri yaşamak ihtimali beni ürkütüyor......

kızlar uzun protokol uygulayanlar!!!! reglin ikinci günü çağırmıştı beni doktor o gün bugün:) acaba neler yapılıyor bilgisi olan varmı?

arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek yaptırdım, transferden sonra bugün 9. gün tahlil yaptırsam çıkarmı, kandamı yaptırcam yoksa idrarda mı yaptırsam bekleyecek sabrım yok, bana bi fikir verin yarın 10. gün ne yapsam acaba..... tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

arkadsim ko kultur nedir bilmiyorum.benim tup bebek denememde 3 embriyo yerlestirildi ucude 10-11 hucreli cok kaliteliydi ama tutunmadi.tutunmama nedenleri,rahimde iltihap yapisiklik,genetik bozukluk,birde esinden gelen hucreyi vucudun mikrop olarak gorup vucuttan atiyor.nedenleri bunlardir dediler.genetik test verdim sonuc bekliyorum.rahim filmi cekindim dun rahim agzi yapisikti ugras sonucu yapisikligi acik film cekebildile rrahimin belli bi bolgesinde iltihap toplanmis cumartesi gorusmeye gitcem gerekirse ameliyat olcam belkide bu yuzden tutunmadi.birde 3 ay bagisiklik asisi olcam oda esimden kan alip belli hucreleri secip bana asiliycaklar ki vucudum esimin hucrelerine alissin transferden sonra mikrop sanip vucuttan atmasin diye.benimde inslh haziranda denemem olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…