2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sakın idrarda bakma çıkmama ihtimali yüksek moralin bozulur sonra sabrın kalmadıysa eğer 10. gün kanda baktırırsın canım yerimseniben

sdmst ınsallah canım ama sabah kaltım ve kullandıgım jelle bırlıktı kahverengı akıntı geldı adetmı oluyorum yukselmedei galiba

canım bence o kahverengi lekede güzel bir gelişme..çünkü tutunma kanaması olabilir.öbür türlü olsa kahverengi değil daha kırmızı regli gibi olurdu.. bence sen daha fazla kendini sıkıp stres yapma....çünkü sen sters yaptıkca bebişinde stres yapar yerimseniben

kızlar uzun protokol uygulayanlar!!!! reglin ikinci günü çağırmıştı beni doktor o gün bugün:) acaba neler yapılıyor bilgisi olan varmı?

canım tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama büyük ihtimal önce bir jinekolojik ultrasonla muayne olursun. yumurta durumuna bakılır.ona göre ilaç ve dozajı söylenir.. ilaçlarına başlarsın.benim öyle olmuştu.

tum arkadaslarım tesekkurler desteklerınız ıcın lekelnmem sabah kaltım wc gıttım oldu bı daha olmadı ınsallah yarın yukselır

sakın idrarda bakma çıkmama ihtimali yüksek moralin bozulur sonra sabrın kalmadıysa eğer 10. gün kanda baktırırsın canım yerimseniben

canancım meraba bende transferden sonra 9.gün kanda baktırdım ama değer 2 çıktı eşim hastaneyi aradı negatif diye hayır çok erken bakmışsınız daha 4 gün sonra bakmanız gerekiyordu demişler ama 9.günde olsa değer biraz daha gebelik yönünde çıkmazmıydı sence hastane 9.gün ya hiççıkmaz yada az bir değer çıkar demiş ama kafam çok karışık bende yarın tekrarmı yaptırsam diyorum yoksa c.tesimi beklesem yarın transferden sonra 12.günüm ama benim 2.gün transfer edildi

kızlar sormayın başıma geleni dün işden eve bi geldim eve hırsız girmiş lcd ekran tv takılar 800 usd eşimin cep telefonunu almış polisler geldi ev berbat dağınık ve benim transferimin 6.günü gelde üzülme strese girme

canım çok büyük geçmiş olsun ya benimde evime girmişlerdi arkadaşlardelikafaduldenve benimkiler tutmuştu.umarım seninde aynı şey olur.dua etmiştim bu sıkıntının sonunda güzel bir haber almak için ve almıştım ya hadi inşallah giden tv olsun ya meleklerin kalsın

merhaba canım bende mayısta 3. için yola çıkıyorum Allah hepimizin yolunu ışıklarla ve meleklerle aydınlatsın.canım inan bana öyle sıkıntılar yaşadım ama hala dimdirek ayakta devam.melekler inatçı biz onlardan inatçı kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım inşallah kalbindekilere kavuşursun bir ana önce Allah yardımcın olsun...a.s.

arkadaşım erken yapmışsın tahlili yarın tekrar yaptır bakalım sonuç ne olur eğer tutunmuşsa değerde yükselme olur.

biv canım çok geçmiş olsun ya...Cana gelecek mala gelsin de..Strese girme sakın....

evet canım aynen öyle oldu:) 16 martta yumurta toplama olacakmış hadi bakalım:Saruboceq: inşallahhh!!!

ahhh canım çok geçmiş olsun, ama üzülme dediği giibi giden maddi şeyler olsun meleklerin gelsin gerisi olur, üzülme lütfena.s.

biv cok uzuldum canim basina gelene...Allah buyuktur yedirmesin o paralari ona....kendini yorma sakin...

geçmiş olsun canım sana bişey olmasın moralini bozma biliyorum kolay değil ama napcan mala gelsin cana değil allah yardımcın olsun canının sıkma üzülme senin üzülmemen gerekiyor ama tamammı kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz cnm:teselli:

selam kizlar nasilsiniz kimler tedavide???

selam mehay 2009 yılını başlatan sensin öncelikle san teşekkür ederim.ben mayısta 3. denemeyi yapıcam bakalım bu sefer gelicekler mi melekler.ben okuyorum msjlrı galiba hamilesin.güzel bir duygu değilmi.benim bir düşüğüm var ama yinede o duyguyu kısada olsa yaşamaktan çok mutluyum umarım bir gün devamıda gelir...

dilberimk canım nasılsın var mı bir olumsuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…