arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek yaptırdım, transferden sonra bugün 9. gün tahlil yaptırsam çıkarmı, kandamı yaptırcam yoksa idrarda mı yaptırsam bekleyecek sabrım yok, bana bi fikir verin yarın 10. gün ne yapsam acaba..... tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
sdmst ınsallah canım ama sabah kaltım ve kullandıgım jelle bırlıktı kahverengı akıntı geldı adetmı oluyorum yukselmedei galiba
kızlar uzun protokol uygulayanlar!!!! reglin ikinci günü çağırmıştı beni doktor o gün bugün:) acaba neler yapılıyor bilgisi olan varmı?
sakın idrarda bakma çıkmama ihtimali yüksek moralin bozulur sonra sabrın kalmadıysa eğer 10. gün kanda baktırırsın canım yerimseniben
kızlar sormayın başıma geleni dün işden eve bi geldim eve hırsız girmiş lcd ekran tv takılar 800 usd eşimin cep telefonunu almış polisler geldi ev berbat dağınık ve benim transferimin 6.günü gelde üzülme strese girme
Mayıs-Haziran gibi üçüncü deneme için yola çıkacağım, inşallah iyi olur.
ikişer embriyo oluşmuştu önceki denemelerde gebelik oluşmamıştı yine aynı şeyleri yaşamak ihtimali beni ürkütüyor......
Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım ve ümidim yoktu şimdi daha olumlu bakıyorum tüm hamişleri tebrik ediyorum. Allah hayırlısı ile kucaklarına almayıda nasip etsin. bende 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. yarın ikinci aşılamam yapılacak. 6 senelik evliyim ve sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum...Hepimize bebişlerimizi kucağımızı almayı nasip etsin inşaallah....
canancım meraba bende transferden sonra 9.gün kanda baktırdım ama değer 2 çıktı eşim hastaneyi aradı negatif diye hayır çok erken bakmışsınız daha 4 gün sonra bakmanız gerekiyordu demişler ama 9.günde olsa değer biraz daha gebelik yönünde çıkmazmıydı sence hastane 9.gün ya hiççıkmaz yada az bir değer çıkar demiş ama kafam çok karışık bende yarın tekrarmı yaptırsam diyorum yoksa c.tesimi beklesem yarın transferden sonra 12.günüm ama benim 2.gün transfer edildi
canım tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama büyük ihtimal önce bir jinekolojik ultrasonla muayne olursun. yumurta durumuna bakılır.ona göre ilaç ve dozajı söylenir.. ilaçlarına başlarsın.benim öyle olmuştu.
kızlar sormayın başıma geleni dün işden eve bi geldim eve hırsız girmiş lcd ekran tv takılar 800 usd eşimin cep telefonunu almış polisler geldi ev berbat dağınık ve benim transferimin 6.günü gelde üzülme strese girme
selam kizlar nasilsiniz kimler tedavide???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?