2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben koçtaşdan aldım kızlar pempiş pempişçok sevdim ben ne plastik ne değil değişik bişi parlak parlak 5 tanesi 3 milyon...

Arkadaslar herkese slm. Gulayla doğru söylüyor ben dün yazmıştım o karında taslasma hissi bebek değilmiş rahimmis. Erken dogum olabilirmiş doktor bana iğne verdi. Ama anladığım kadarıyla hemen hemen hepimizde oluyo çok endiselenmeyelim. Saglikla zamanında alalım kucaklarımıza

evet ben tuzsuz yiyorum sıfır tuz ekmeği bile tuzsuz alıyoruz bide ağır şeyler yememeye çalışıyorum ha tabi özellikle protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor her akşam et yiyorum süt,yoğurt, yumurta

didem sen bi siteden çikolata siparişi veriyordun ya adresi neydi onun bide çikolatalar ne kadar muhafaza edilebilir ki acep

malena aynı durum bende de var idrarda protein çıkınca telaş yapmışlardır muhtemelen benim tansiyonumda 13-8 ondan aşağı inmiyor ve idrarımda protein değer 1 senin kaç? ayaklarım şişti ama çalışırken evdeyken çok şükür sorun yok ama gerçekten bol su iç benim herhalde günde 2,5 3 litreyi buluyor içdiğim su bide drunu bilgilendir ihmal etme

ben koçtaşdan aldım kızlar pempiş pempişçok sevdim ben ne plastik ne değil değişik bişi parlak parlak 5 tanesi 3 milyon...

CANIM BENıM; BENDE KOÇTAŞTAN ALDIM PEMBıŞ PEMBıŞ... 10-15 TANE ALDIM..
Bı DE SÜSLÜLERDEN ALDIM;AYYY ÇOK GÜZELLER YA...
hihoyyyt
SÜSLÜLERDE BUNLAR:

canım sağlık ocağında renkli bir kağıtla baktılar idrara değerini söylemedi hemşire ama çok az dedi sadece. ayak şişliği de dediğin gibi ben de çalşırken çok oluyordu ama evdeyim 10 gündür ve hemen hemen hiç kalmadı gibime geliyordu. tuz kesme olayına gelince ben hiç buna dikkat etmedim ne yazık ki. ama bu günden itibaren keseceğim.

Valla ben yaptırdım kesim, hatta yine aldıracağım uçlarından. Batıl bence de. boshayallersmile

Havanı sevsinler son günü ya bastı gidiyor elbet döner gelirsin yanımıza
anam ne havası söndürecekler benim hava mı yarın gidiyoruz diye fitillendi herkes.
fısır fısır üffff ne bela bunlar yaaavvv çatlasınlar işte oooooh kaynanamıda alıyorm gidiorm
gezmelere gerisine ..... düşer...

Ben de azizbebeden aldım rica ettim kadına bulamıyorum hiç 1 yerde diye 30-40 tane askı verdi bana

nasıl askı kız cicili bicili mi yoksam plastik falan mı amaaaaan herşeryleri cicili bicili
askıları da plastik pmbe ya da mavi oluversin dimi ama...

didem sen bi siteden çikolata siparişi veriyordun ya adresi neydi onun bide çikolatalar ne kadar muhafaza edilebilir ki acep

cANIM ben sadece resmini görün diye site adı verdim yoksa melodinin fabrikası bizim evin yanı ben oradan alıcam hastaneye giderken aynı gün ya da 1 gün önce gittim beğendim acil bir durumda da eşim hemen alıcak yakın çünkü bu sıcakta en fazla 1-2 gün durur ya da dolapta da çok durunca güzel olmuyor ama sezeryan ya benim o güne beklerse bebiş 1 gün öncesi gidip alıcam.

malena ihmal etme drunla görüş konuyu ve normal bi idrar tahlili yaptır tabi hemen panik yapmana gerek yok bende protein için ayrıca bi idrar tahlili yaptırıcam umarım iyi çıkar tuzsuz ye ve protein ağırlıklı beslen.

şükürler olsun ki ben kendiliğinden tuzdan soğudum. Eskiden çok severdim ama şimdi yiyemiyorum..herşey çok tuzlu geliyor. Bize artık tuzun faydası yok. Ödemden gereksiz şişmemizden başka bir işe yaramaz artık.

ben peyniri bile suda bekletiyorum tuzu çıksın diye ekmek tuzsuz elime tuzluğu almıyorum zeytin falan hiç yemiyorum çünkü kolay kolay çıkmaz tuzu
ama benim tansiyon sorunum olduğu için böyle sizler sakin tamamen tuzsuz yemeyin yani tansiyon sorununuz yoksa çünkü oda zararlı vucudun tuzada ihtiyacı var ama az

hmmm saağol cnm yarın annemler eminönü gidicekte liste yapıyyorum şekerler için değişik süslerden sipariş edicem bide aklıma son anda çikolata geldi ama daha vakit var karışık değişik şekerler çikolatalar olsun istedim de olmadı babası doğduğu gün izmitten alsın bi 20 tane fln ekleriz şekerlerin yanına tekrar sağol

ayy şimdi mayıs annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ne kadar duygusal şeyler nerdeyse ağlayağım yaa aceba bizimki nasıl olacak

Selammm, ben geldim sonunda. Kocam işe geç gidiyo da , o yüzden ara ara bakıyodum yazılanlara. Arada bilgisayarı alıyodu çünkü. Bende bugün çok kötüyüm, belime bi ağrı girdi sabah, bir de karın ağrısı.Neyse kahvaltıyı hazırladım cokacimcoook, yedikten 10 dk sonra herşey geri çıktı. Yalnız ben banyoya yetişene kadar holdeki bütün halılar,banyo paspası falan battı. kafamçokkarıştı Sonra bi halsizlik geldi bana.Neyse ki şimdi geçti, daha iyiyim. opuyorumnanaktan Siz nasılsınız kızlar? Ben normal bebek askısı aldım.6 tanesi 1.750 tl. kaydirigubbakcemile3 Resimlerde vardır askınında resmi.Askıyla beraber çekmiştim bazı kıyafetleri. Defne'cim dün habersiz gidince anladım zaten bi terslik olduğunu.Haber vermeden çıkmazsın sen zaten.Yani tanıdığım kadarıyla. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…