evet canım doğum kanalında herhangi bir kasılma olmazken bebek yapıyor hatta bazen ard arda yapıyor ilk başlarda kormuyordum gerilip içetde kendine yer açtığını düşünüyordum ama korkmaya başladım nie böyle yapıyor die
bi kaç site yorumlarındada bazı annnelerde vajina kasılması hissedilmediği sadece bebek kasılması yaşandığı ve bunların doğuma hazırlık hatta erken doğum belirtisi olduğunu yazıyordu dr sormak için sabırsızlanıyorum
ama yarın dr randevusu olan ve bu durumu yaşayan ark sorarsa bizlerde paylaşsın lütfen
benim randevum pazartesi günü eyvahedigeldismile
ben koçtaşdan aldım kızlar pempiş pempişçok sevdim ben ne plastik ne değil değişik bişi parlak parlak 5 tanesi 3 milyon...
malena aynı durum bende de var idrarda protein çıkınca telaş yapmışlardır muhtemelen benim tansiyonumda 13-8 ondan aşağı inmiyor ve idrarımda protein değer 1 senin kaç? ayaklarım şişti ama çalışırken evdeyken çok şükür sorun yok ama gerçekten bol su iç benim herhalde günde 2,5 3 litreyi buluyor içdiğim su bide drunu bilgilendir ihmal etme
ya bi soru daha size.şimdi ben t.dağa gidicem orada çok beğendiğim bi kuaförüm var.
perçemlerimi kestirmek istiyorum ama korkuyorum da yaaa şu batıl inançlardan.önlerim çok uzadı.
kestireyim şöyle azıcık şekilli olsun diyorum ama içime de sinmiyor inanmadığım halde ne yapsam kiii???
anam ne havası söndürecekler benim hava mı yarın gidiyoruz diye fitillendi herkes.Havanı sevsinler son günü ya bastı gidiyor elbet döner gelirsin yanımıza
Ben de azizbebeden aldım rica ettim kadına bulamıyorum hiç 1 yerde diye 30-40 tane askı verdi bana
didem sen bi siteden çikolata siparişi veriyordun ya adresi neydi onun bide çikolatalar ne kadar muhafaza edilebilir ki acep
canım sağlık ocağında renkli bir kağıtla baktılar idrara değerini söylemedi hemşire ama çok az dedi sadece. ayak şişliği de dediğin gibi ben de çalşırken çok oluyordu ama evdeyim 10 gündür ve hemen hemen hiç kalmadı gibime geliyordu. tuz kesme olayına gelince ben hiç buna dikkat etmedim ne yazık ki. ama bu günden itibaren keseceğim.
Çİğdoş ne çabuk geldin kız aferin sana yoksa küsücektim
cANIM ben sadece resmini görün diye site adı verdim yoksa melodinin fabrikası bizim evin yanı ben oradan alıcam hastaneye giderken aynı gün ya da 1 gün önce gittim beğendim acil bir durumda da eşim hemen alıcak yakın çünkü bu sıcakta en fazla 1-2 gün durur ya da dolapta da çok durunca güzel olmuyor ama sezeryan ya benim o güne beklerse bebiş 1 gün öncesi gidip alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?