2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Serpilcim dublex ise zaten lazım benim mesela hemen yan odam bebiş odası o yüzden geceleri lazım değil gündüz de ağlasa zaten duyarım 108m2 ev . Hayırlısıyla bir ev alsak da biz de taşınsak daha büyük 1 eve üffff sığmıyorum diycem ama gülmeyin ok eşyam var bebişin de çok oldu

ya elimden geldiğince takip ediyorum ya bak ağlarım masal da üzülür sonra Bu arada sen kaç gibi girersin hergün ona göre kesin geliyim

ay ne biliym şimdi sabah erken girmemem heralde ama arkadaşım 2 bucukta işe
gideceğine göre işte 2 bucuğa kadar gelirim p.tesi mutlaka gelmeye çalışıcam...
belki sabahta girerim onlarda kalıcam bi gece çünkü...

wenicede indirim varmış % 70 hemde 5 liraya cok güzel elbise aldım

Serdem kız sen explorer mı kullanıyosun yoksa mozilla firefox mu ? Resimler açılmıyo dedin ya, mozilla kullanıyosan bi yöntem söyliycektim, belki açılır o zaman. :))

AY EVET ASLINDA ÇıSEMıN ıNADINA DOĞURMAK LAZIM:d:d:d: YOK YOK doğurmayalım yazıkkk ama sende erken gel olur muu

unuturmuyuz hiç eksikliğin hissedilecek gerçekten :))

burda en çok konuşan benim kesin vır vır vır buluşmada öyle değildim ama değil mi?
yaaaa aslında genede çok konuştm aramızda en az konuşan nurcancığımdı..
ama hiçbirimiz sıkılmadık hee nasıl da kaynaştık hemenkaydirigubbakcemile3

cnm evt sana gerekli değil, ama inan ben sıkıldım büyük evden , bende kardeşimin evine özeniyorum, ohh mis gibi 2+1 herşey elinin altında, birdaha taşınırsam düzayak olsun istiyorum, buda eziyet, hele çocuk olunca ben artık in çık bittim valla

hemde hiç sıkılmadım ben, sanki senelerdir tanıyomuşum gibiydi, çokta eğlendimmmm :içelim:

ay kızlar serpil didem o garson neydi öle yaaa
dediğini hala unutamıyorumkaydirigubbakcemile3

hahahha manyak kafayı takmıştı bize, ne demişti dur, anlaşarak mı hamile kaldınız demişti manyak, ona neyse, evt biz hepimiz aynı gece yatağa girdik tövbe tövbe

Evet düz ayak evler daha kullanışlı oluyo.Evlenmeden önceki evim iki katlıydı.Ben de düz ayak seviyorum. Hele çocukla dublex ev zor olur. Bizim evde 2+1 , gerçi biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu ama şimdilik yetiyo bize. Zaten kızımda gelince 3 kişi olucaz. Koltuklarım çok kullanışlı olduğu için kalmaya gelenler rahat rahat yatabiliyolar. Salonda 2 koltuk açılıyo.Yemek odasında da bi tane açılan L koltuk var. Yani ev küçükte olsa eşyalarla kullanışlı hale getirilebiliyo. :)))

hemde hiç sıkılmadım ben, sanki senelerdir tanıyomuşum gibiydi, çokta eğlendimmmm :içelim:
ben de ben de vakit nasıl geçti anlayamadım yav hele o otopark maceramızı hiç unutamıyorum.hee bi de ben eşime söyledim söyledim am o fikrin benden çıktığını
söylemedim valla sizin üstünüze attım:roflol::roflol::roflol:ne uyanıkım ama anlatmazsam da olmazdı beee...kaydirigubbakcemile3

hahahha manyak kafayı takmıştı bize, ne demişti dur, anlaşarak mı hamile kaldınız demişti manyak, ona neyse, evt biz hepimiz aynı gece yatağa girdik tövbe tövbe

ay evet aynen öyle demişti hele bana takmıştı yok hesap almicammı senden ne
öle bişi demişti neymiş çok beklemişimmiş laubali şeyyyyklava:siz gelene kadarda geldi
gitti bişiler dedi bana allahım yaaa.

Serdem kız sen explorer mı kullanıyosun yoksa mozilla firefox mu ? Resimler açılmıyo dedin ya, mozilla kullanıyosan bi yöntem söyliycektim, belki açılır o zaman. :))
Explorer kullanıyorum canım:.((

O da doğru ama ne güzel her şey her yere sığar

Dövesim gelmişti keşke dövseydik rahatlardık

Eşim cep tel. düşürmüş cebinden arabayla da üstünden geçmiş blackberry idi hem de şirketin zimmetli tel.u napıcaz üffff

ben bu aksam gidicem saat 7 7,5 gibi işin yoksa beraber gideriz

Olur canımmm, o zaman saat belirleyelim, tam saatinde orda olurum ben. opuyorumnanaktan Kontörüm yok , ama yine de sana numaramı yazarım özelden.kaydirigubbakcemile3 O zaman ben şimdiden yemeğimi pişirmeye başlıyim. akşama işim kalmasın. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız pın sen nie bana çisem dion bakiiimklava: burda herkes çiğdem dio bana hepside bilio adımı aslında

Ben de sana Defne diyorum, bana kızmıyosun. kaydirigubbakcemile3

düz ayak müz ayak benim evde kocaman yaavvv 4 tane oda buyuk buyuk bitanesi küçük
çocuk odası dana kadar mutfak at koştur kocaman giriş antre.
sil sil bitmiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…