inşallah doğuranı döverimklava:
sırf çiğdem'in inadına doğursam mı acaba?
ya elimden geldiğince takip ediyorum ya bak ağlarım masal da üzülür sonraBu arada sen kaç gibi girersin hergün ona göre kesin geliyim
bende hıçkırık ara sıra oluyo,ama dün o çıt sesini duyunca hemen araştırdım. Kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de silivride'yim, bana yakına geliyosun. Kaydirigubbakcemile3 eşimin akrabaları var tekirdağ'da ama daha gitmek kısmet olmadı. Kaydirigubbakcemile3
Sırf Çİğdem'in inadına doğursam mı acaba?
wenicede indirim varmış % 70 hemde 5 liraya cok güzel elbise aldım
unuturmuyuz hiç eksikliğin hissedilecek gerçekten :))
Serpilcim dublex ise zaten lazım benim mesela hemen yan odam bebiş odası o yüzden geceleri lazım değil gündüz de ağlasa zaten duyarım 108m2 ev . Hayırlısıyla bir ev alsak da biz de taşınsak daha büyük 1 eve üffff sığmıyorum diycem ama gülmeyin ok eşyam var bebişin de çok oldu
burda en çok konuşan benim kesin vır vır vır buluşmada öyle değildim ama değil mi?
yaaaa aslında genede çok konuştm aramızda en az konuşan nurcancığımdı..
ama hiçbirimiz sıkılmadık hee nasıl da kaynaştık hemenkaydirigubbakcemile3
aaaaa , bugün gider bakarım hemennn.teşekkür ederim canımmm. Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay kızlar serpil didem o garson neydi öle yaaa
dediğini hala unutamıyorumkaydirigubbakcemile3
AY EVET ASLINDA ÇıSEMıN ıNADINA DOĞURMAK LAZIM:d:d:d: YOK YOK doğurmayalım yazıkkk ama sende erken gel olur muu
cnm evt sana gerekli değil, ama inan ben sıkıldım büyük evden , bende kardeşimin evine özeniyorum, ohh mis gibi 2+1 herşey elinin altında, birdaha taşınırsam düzayak olsun istiyorum, buda eziyet, hele çocuk olunca ben artık in çık bittim valla
ben de ben de vakit nasıl geçti anlayamadım yav hele o otopark maceramızı hiç unutamıyorum.hee bi de ben eşime söyledim söyledim am o fikrin benden çıktığınıhemde hiç sıkılmadım ben, sanki senelerdir tanıyomuşum gibiydi, çokta eğlendimmmm :içelim:
hahahha manyak kafayı takmıştı bize, ne demişti dur, anlaşarak mı hamile kaldınız demişti manyak, ona neyse, evt biz hepimiz aynı gece yatağa girdik tövbe tövbe
Explorer kullanıyorum canım:.((Serdem kız sen explorer mı kullanıyosun yoksa mozilla firefox mu ? Resimler açılmıyo dedin ya, mozilla kullanıyosan bi yöntem söyliycektim, belki açılır o zaman. :))
cnm evt sana gerekli değil, ama inan ben sıkıldım büyük evden , bende kardeşimin evine özeniyorum, ohh mis gibi 2+1 herşey elinin altında, birdaha taşınırsam düzayak olsun istiyorum, buda eziyet, hele çocuk olunca ben artık in çık bittim valla
hahahha manyak kafayı takmıştı bize, ne demişti dur, anlaşarak mı hamile kaldınız demişti manyak, ona neyse, evt biz hepimiz aynı gece yatağa girdik tövbe tövbe
ben bu aksam gidicem saat 7 7,5 gibi işin yoksa beraber gideriz
kız pın sen nie bana çisem dion bakiiimklava: burda herkes çiğdem dio bana hepside bilio adımı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?