Senin de oğlun olacak. hiçbiri birbirinin yerini tutmaz ama üzülme. Allah anneni aldı ama bak oğlunu verdi sana.
Ben de kimseyi istemiyorum. bi de çok müdahale edip insanın huzurunu kaçırıyorlar. ilk bebeğimde tecrübesizim diye resmen salak gibi olmuştum. kim ne dese onu yapıyodum sonra çok zor toparlandım. şimdi sitemiyorum kimseyi ben bakarım bebeklerime
Benimki kıldır biraz. benimle de acaip inatlaşır. benim reflüm var ve karabiber beni mahvediyor. yemek yaprken hep anne karabiber koyma diye söyledim. ama hep inatla koydu. bi kere eşim mutfakta beni görmediler. annesine anne koyma karabiber dideme dokunuyo eddi. böyle omuzunu silkerek olmaz bişey diye doldurdu karabiberi. inadına yapıyor resmen. Ama eltim tatlıda vanilya sevmez (dokunma değil sevmiyo sadece) tatlı yapıyodsu bigün z.. sevmez vanilya diye koymadı. ya beninki basit bi sevmeme olayı değil. ben k.biberli yiyince gece boyu reflüden uyuyamıyorum sonra da çıkarıyorum
Ya dün olan olayı anlatıcaz haftasonu dayımlara gidelim mangala dedi ok. dedim izmitte yaşıyorlar ama etleri biz alalım dedi ben de neden dedim? Şart mı yani diye kızdı bana. Onlar gelirken 1 paket pişmaniye getiriyorlar biz 2-3 gün gezdirip ağırlıyoruz ellerini ceplerine attırmadan biz her gittiğimizde elimiz kolumuz dolu gidiyoruz orada dışarı çıksak biz hesabı ödüyoruz anlamıyorum ya ben bu işi. Gitmeyelim o zaman ben ince hesap yapamam dedi
hiiiiiii öyle deme pisim yaaa çok kötü oldum şimdi ben:çok üzgünüm:yeminle gözlerim doldu annen e malum olur ve üzülür deme öylemafoldumbeno seni görüyordur ben çok inanıyorum...
Ya dün olan olayı anlatıcaz haftasonu dayımlara gidelim mangala dedi ok. dedim izmitte yaşıyorlar ama etleri biz alalım dedi ben de neden dedim? Şart mı yani diye kızdı bana. Onlar gelirken 1 paket pişmaniye getiriyorlar biz 2-3 gün gezdirip ağırlıyoruz ellerini ceplerine attırmadan biz her gittiğimizde elimiz kolumuz dolu gidiyoruz orada dışarı çıksak biz hesabı ödüyoruz anlamıyorum ya ben bu işi. Gitmeyelim o zaman ben ince hesap yapamam dedi
BU kocalar hep mı böyle yaaa. kendi ailelerine gelince akan sular duruyor. biz de abisine gideriz yaptığım yemeği oraya götürtür. onlar bize gelecekleri zaman bana onu da pişir bunu da yap abim şunu sever. ya ben oraya gidince kuru ekmek çıkıyo önümde. benim de emeğime yazık. böyle söyleyince biz örnek olalaım. biz iyisine yapalım diyo. hiç de örnek olmuyoruz. enayi oluyoruz bence
Ayy cnm sen anlattıkça beni fenalıklar basıyo inan şu an.sanki kendime yapılmış gibi hissediyorum yazdıklarını bi an için..nasıl insanlarmış aklım hayalim almıyo inanki..eğer onlar böyle düşüncesiz ve inatsa sende öyle ol tatlım.herşeyi pat pat söyle.aa ne o öyle yaa..bende mesela benim k.valide bana pek bakmaz yanımda kalmaz gibime geliyor..annemde sürekli ben yokken baksın sana, ilgilensin gece filan kalsın filan diyo da, valla sizin anlattıklarınızdan sonra acaba sürekli gelmemesi karışmaması dahamı iyi diye düşünmeye başladım inanınkii..çünkü kimden duysam bebeğe anneden başka kimse iyi bakamaz,kendisi bakar diyor..bende bizim k.valide pek ilgilenmez diye endişeleniyordum ama sanırım kendim bu işin üstesinden gelmeye çalışacağım..kendi annem de normalde zaten hemen gelecekte abimin eşi yani gelinimizde hamile hatta nerdeyse haftalarımız bile bir..onunda kimsesi yok.o yüzden annem izmirde biraz biraz bana kadın ikiye bölünerek yardım etcek..napalım yapcak bişey yok..annemin olmadığı zamanlarda k.valide artık..allah yardımcımız olsun ne diyeyimm.inşallah sıkıntı sinir yaşamadan atlatırız ilk günlerimizi..
yA DAYININ SUÇU YOK bizimki cengaver gibi wcye gidip filan ödüyor diğerleri de yarım ağaz teklif ediyorlar.... Kaynanamda sabah Allah size çok verir siz kardeşini okuttunuz evlendiriyorsunuz diyor daha düğünü de bize yıkacak. ben de içimden Allah veriyor ama verdiğini siz yiyorsunuz dedim
oNLAR EV BORCU ödüyormuş ya dublex bahçeli ev aldı emekli ve çalışıyor arabası var benim bebişim olacak sence kim daha iyi durumda? Yok ama yazıkmış asıl bana yazık ya ne evim var ne bir şey. Valla tüm sülalesine aynısını yapıyor ver ver verrrrr.
eşimin annesine karşı yüzü çok yumuşaktır. hiiiç bişey diyemez. ama bu sefer ben koyucam tavrımı. tamam torunları ne kadar gelmesinler desem de gelecekler. ama görüp gitsinler. 1,5 yıl aynı evde yaşadık. oğlum için katlandım ama artık tahammülüm yok hiçbirine. daha yeni rahat erdim.
siercim sen hiç arkadaşım yok ankarada diye yakınıyordun dimi tatlım?ilk zamanlardan hatırlıorm kaç ay öncesinden o sendin dimi?ay bu kızda benim gibi diodum:))))
gunaydın kızlarrr
nasılsınız ben uykudan kendımı acamıyorum bu aralar ne guzel erken kalkardım
boyle olunca sucluluk duyuyorum oğlusumu ac bırakıyorum dıye
[ı]benim artık beni arayacak annem bile yok mafoldumben[/ı]
[canım benim çok üzüldüm şimdi
Çiğdoş kaçtı
Kesinkes söyle cnm bu sefer..tavrını belli et.eşinde anlayışlı olsun biraz.erkekler zaten ne çekiyo ki.kusura bakmasınlar.herşeye biz katlanıyoruz. o yüzden senin öyle özel bi döneminde senin dediğini yapacak kusura bakmasın yanii..
dün akşam belim sırtım feci ağrıyodu benimde gerçi her akşam ağrıyo.nasıl oturcağımı uzancağımı bilemiyorum o anlarda..eşime baktım bi yandan,oooohhh rahat rahat yayılmış oturuyo vücudunda hiç bi yerinde bişey yok kafasında tilkiler dolaşmıyo bizim gibi..ne adil dünya ya dedim..ne kadar şanslısınız dedim.ben burda oturcak pozisyon bulamıyom senin hiç bi yerinde bişey yok aynısın..ayy ne bileyim birden bi sinir bastı işte benii :)))))) o da bişey diyemedi tabii..uğraşmayayım demiştir heralde içinden arada kafayı yiyo bizim karıı...ama napayımm bazen gıcık oluyom iştee..
o yüzden tatlım erkekler ne istersek yapmak zorundalar böyle zamanlarda..hakkımız yanii..
Evet cnm bendimm ooogerçi böyle deyince angel (burcu) çok kızıyo bana biz yokmuyuz aşkolsun diyo bana..o ve bi arkadaşımız daha var ama onlarlada görüşemiyozki öle sık sık..gurbette olmak çok farklı yaşayan bilir işte cnmm..
Hoşgeldin cnm..sorma aynı durum bendede var.havalardanmııııı hamileliktenmiiii anlamadım gittii..sabahları işe gelmek yatağımdan kalkmak zulm geliyo banada...şu izin zamanına bi gelsem diyom ama daha çok varr..çünkü ben allah izin verirse bi sıkıntımız olsa bebişle, son 3 hafta kala ayrılmak istiyorum..mecburen tabii.doğumdan sonrası için iznim çok olsun diye napayımm..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?