Çiğdoş kaçtı
hayır cnm ben de teldeydim ama ben geçmişe de bakıorm sen gibi dalmıyorm sonuncu sayfayakaydirigubbakcemile3
arkadaşım aradı yarn akşam ablasının düğünü varya t.dağda.2 kız kardeş ikisiylede çok iyiyiz düğünlerimizde grup şeklinde oynarız hep en son işte bu kız evlenecek bizden ve ben düğünün de göbek atamayacağım:çok üzgünüm:ama üzülmüyorumda valla ne yalan söyliyeyim oğlusum karnımda ya banane gerisiinden...kaydirigubbakcemile3
Kızlar öğle tatili başladı.bende ayıptır sölemesi bi ağdaya gideyim dedim :kedi: alt taraf ne alemde orayıda göremez oldum valla uzun zamandırr kaydirigubbakcemile3 bi yolunayım geleyim..öğleden sonra görüşürüz yinee..annecimm çok acıycak ama napayımm..hamileyken sanki heryerim daha çok acıyo ağda da..hormonlardanmı hassaslaştıkmı anlamadımm.bu arada ağdacım da hamile göbişli göbişli çok komik oluyooz ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm siziiiii...opuyorumnanaktan
e çiğdemcim senin annen hayattayken baban bu kadınla mıydıki?yada şöyle sorayım anne-baban ayrımıydılar?annem beni çeyizimi düğünümü yaptı falan demişsin bebiş karnındayken mi vefat etti annen?kusura bakma cnm üzülüyorsan hiç cevaplama...
yaaa ama ya erken doğrurursam bi de tekirdağdakaydirigubbakcemile3Niye atamıycaksın göbek. benim dr.um halay bile çekebilrisin demişti.
Kızlar öğle tatili başladı.bende ayıptır sölemesi bi ağdaya gideyim dedim :kedi: alt taraf ne alemde orayıda göremez oldum valla uzun zamandırr kaydirigubbakcemile3 bi yolunayım geleyim..öğleden sonra görüşürüz yinee..annecimm çok acıycak ama napayımm..hamileyken sanki heryerim daha çok acıyo ağda da..hormonlardanmı hassaslaştıkmı anlamadımm.bu arada ağdacım da hamile göbişli göbişli çok komik oluyooz ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm siziiiii...opuyorumnanaktan
günün geçmişine bakayım dedimde yetişemeyeceğim vazgeçtim okumaktan.:):)
herkese iyi günler olsun hayırlı cumalarımız olsun inşallah.konuşmayın kocaları kaynanaları boşverin:)
bebeklerden güzelliklerden konuşalım.morale ihtiyacımız var. benim nefesim daraldı bile bikaç yazıyı okuyunca.
benim kızçem maşallah kıpır kıpır yine.izmir çok sıcak buroda klimayı açıyorum 2 gündür yinede sıcak yinede sıcak :)
yaaa ama ya erken doğrurursam bi de tekirdağdakaydirigubbakcemile3
anam kızmayın bana ama nası gidiyonus yaa ben hayatta gidemem:1shok:
Annemle babam boşanmışlardı, 6 sene oldu. Babam tekrar evlendi.
Benim annem vefat ettiğinde ben 4 haftalık hamileymişim. Çünkü bayramdan sonra doktora gitmiştik, 5,5 haftalık hamile çıkmıştım. Yani ne benim ne de annemin haberi yoktu durumumdan. Ayın sonundan sonuna adet gördüğüm için şüphelenmedik hiç. 9 gün gelmeyince evde test yaptık (+) çıktı. Sonra doktora da gittik. Orada hesapladılar.
kızlar nasılsınız bakalım biz bugün biraz yorgunuz dün kızımın alışveriini yaptık cok şükür alışverişi bitirdik ufak tefek şeyler kaldı :))) siz neler yapıyorsunuz geçmişi okuyamadım ama gene konu kaynanalar sanırım :))
hayatta orama ağda yapmadım da yaptırmadım da yaptırmam da.... Bir elimde ayna 1 elimde jilet halledicem artık ben en son aldığımda görüyordum sağdan soldan azıcık ama artık imkansız haftaya almam lazım doktora gitmeden üfffff
hmm anladım canım toprağı bol olsun anneciğinin.ne kadar tuhaf dimi anneni kaybettin ama bebişin gelio
kızlar nasılsınız bakalım biz bugün biraz yorgunuz dün kızımın alışveriini yaptık cok şükür alışverişi bitirdik ufak tefek şeyler kaldı :))) siz neler yapıyorsunuz geçmişi okuyamadım ama gene konu kaynanalar sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?