2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdoş kaçtı

hayır cnm ben de teldeydim ama ben geçmişe de bakıorm sen gibi dalmıyorm sonuncu sayfayakaydirigubbakcemile3
arkadaşım aradı yarn akşam ablasının düğünü varya t.dağda.2 kız kardeş ikisiylede çok iyiyiz düğünlerimizde grup şeklinde oynarız hep en son işte bu kız evlenecek bizden ve ben düğünün de göbek atamayacağım:çok üzgünüm:ama üzülmüyorumda valla ne yalan söyliyeyim oğlusum karnımda ya banane gerisiinden...kaydirigubbakcemile3

Niye atamıycaksın göbek. benim dr.um halay bile çekebilrisin demişti.

Kızlar öğle tatili başladı.bende ayıptır sölemesi bi ağdaya gideyim dedim :kedi: alt taraf ne alemde orayıda göremez oldum valla uzun zamandırr kaydirigubbakcemile3 bi yolunayım geleyim..öğleden sonra görüşürüz yinee..annecimm çok acıycak ama napayımm..hamileyken sanki heryerim daha çok acıyo ağda da..hormonlardanmı hassaslaştıkmı anlamadımm.bu arada ağdacım da hamile göbişli göbişli çok komik oluyooz ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm siziiiii...opuyorumnanaktan

Ben c.tesi gtiim. ohh rahatladım. ama gerçekten hamilelikte daha çok acıyo bilmiyorumkismile

Annemle babam boşanmışlardı, 6 sene oldu. Babam tekrar evlendi.

Benim annem vefat ettiğinde ben 4 haftalık hamileymişim. Çünkü bayramdan sonra doktora gitmiştik, 5,5 haftalık hamile çıkmıştım. Yani ne benim ne de annemin haberi yoktu durumumdan. Ayın sonundan sonuna adet gördüğüm için şüphelenmedik hiç. 9 gün gelmeyince evde test yaptık (+) çıktı. Sonra doktora da gittik. Orada hesapladılar.

Niye atamıycaksın göbek. benim dr.um halay bile çekebilrisin demişti.
yaaa ama ya erken doğrurursam bi de tekirdağdakaydirigubbakcemile3

anam kızmayın bana ama nası gidiyonus yaa ben hayatta gidemem:1shok:

eFSANUR HOŞGELDıN CANIM BıNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERıM HEDıYE ıÇıN eline emeğine sağlık en güzel elbisesi kızımın hele şapkaya bayıldık resmi varmış sende koysana hediyeleşme topiğine herkes görsün de kıskansınlar kızımın elbisesini...

ohh siercim git valla tertemiz.ben 2 haftaya anca zamanı gelecek ozaman gideceğim ama acısına katılıyorum çok acıyoo.birde genital bölge kılları çoğalıp kalınlaşırmış bu dönemde felaket diken gibi

hayatta orama ağda yapmadım da yaptırmadım da yaptırmam da.... Bir elimde ayna 1 elimde jilet halledicem artık ben en son aldığımda görüyordum sağdan soldan azıcık ama artık imkansız haftaya almam lazım doktora gitmeden üfffff

Ay evet ya, dün gece bizim derece 27'yi gösteriyordu. Kocam alışık horul horul uyudu. Yine uykusuz kalan ben oldu. Hoşgeldin şekerim bu arada.

yaaa ama ya erken doğrurursam bi de tekirdağdakaydirigubbakcemile3

anam kızmayın bana ama nası gidiyonus yaa ben hayatta gidemem:1shok:

Yok be doğurmazsın erken.

Ben ilk zamanalr çok çekiniyodum. 1-2 derken alışıyo insan. şimdi öyle rahtıma geliyo ki, yarım saatte işlem tamam. evde olsa ohooo 3 saat uğraşmam lazım. çocukla çok zor

Ya kızlar bende gıdeceĞım aĞdaya ama ınanrmısınız felaket korkuyom:'( benım normalde gıkım Çıkmazdı aĞda yapılıken o kadar rahatım yanı ama Şımdı kaŞımı alırken bıle acıyo hele bırde hamılelıkten sonra hep jılet vurdunm artık ııce acıtır

kızlar nasılsınız bakalım biz bugün biraz yorgunuz dün kızımın alışveriini yaptık cok şükür alışverişi bitirdik ufak tefek şeyler kaldı :))) siz neler yapıyorsunuz geçmişi okuyamadım ama gene konu kaynanalar sanırım :))

Tüy dökücü kullanıyorum ben. Ne yapayım artık ayaklarımı göremiyorum ayaktayken, orayı mı göreceğim??

hmm anladım canım toprağı bol olsun anneciğinin.ne kadar tuhaf dimi anneni kaybettin ama bebişin gelio

Hoşgeldin, alışveriş bitmiş iyi de olmuş. Konumuz sadece kaynanalar değil, tüm kabuslarımız aslında.

Maşallah bi ben kaldım hazırlık yapmayan. bi tek hediyeleşme için hediyenmi alırken aynı takımın kız için olanını aldım. bşka bişey almadım. kızım doğacak olsa abisinin ve kuzeninin eskilerne kalacak yavrum benim. yuh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…