• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

cnm annem benden 1 sokak üstte zaten. şimdilik burdayız bakalım. burası rahat. ya bu eve bir türlü ısınamadık. satacağız sanırım. annemin karşı dairesi eşimin amcasının orasını istiyoruz. hem işe başlayınca da iyi olur annem bakacak bebeğime o zman. hemde iyi olur yaaa bakalım hayırlısı neyse o olsun canım yaaahihoyyyt

hayırlısı olsun canım.. kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız.. ama şimdi kayınvalidesiniz yanii.. kız sonra kayınvaliden alınmasın bana baktırmıyor ona baktırıyor dye :)) ayy herşey sorun.. Allah benim annem de alt katımda :) kayınvalidemin laf etmeye hakkı olmayacak :))

ya kıslar bişi dicem.
doktor bana kan şurubu verdi ama 4-5 gündür içemiyorum yaaa ne olacak bu halim böleeee

hayırlısı olsun canım.. kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız.. ama şimdi kayınvalidesiniz yanii.. kız sonra kayınvaliden alınmasın bana baktırmıyor ona baktırıyor dye :)) ayy herşey sorun.. Allah benim annem de alt katımda :) kayınvalidemin laf etmeye hakkı olmayacak :))

canım benim annem derken kayınvalidemden bahsettim .annem alanyada benim. ailem orda yaşiiii

ya kıslar bişi dicem.
doktor bana kan şurubu verdi ama 4-5 gündür içemiyorum yaaa ne olacak bu halim böleeee

söyle değiştirsin canım... başka bir ilaç verebilir sanırım dimi ama... ozamana kadarda yiyebildiğin kan yapan şeylerden yemeğe çalış...

demetimm sen görmedin sanırsam benim kızım oluyorrrr:) inş..
bu arada ALLAH dışarıdakilerin evsizlerin yardımcısı olsun.. şükür bir çatımız var.. o nasıl rüzgar öyle.. nasıl soğuk.... en şanslılar da bebişlerimiz:) sıcacık yerdeler karınları tok altları temiz her daim...:)

bu arada ALLAH dışarıdakilerin evsizlerin yardımcısı olsun.. şükür bir çatımız var.. o nasıl rüzgar öyle.. nasıl soğuk.... en şanslılar da bebişlerimiz:) sıcacık yerdeler karınları tok altları temiz her daim...:)

yaa demet teyzeziii görmedin seen prenses geliyooooo hihoyyyt

Amiin amiin canım Allah bütün evsizlere yardım etsiinn :( çok şükür Allaha binlerce şükür ki başımızı sokacak yerimiz vaar... burası da çok soğuk çok rüzgarlı... elektrkler gidip heliyor anlık anlık korkuyorum kocam da gelmedi henüzz vuuu

kıslaarr benim kociiş geldi biz yemek yiyelimmm görüşmek üzereee.... otpm hepiniz... demetcimms en de arayı uzatma.. daha sık geeell :) öptuumm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla farketmemedim canım yaaa ne güzel. sağlıkla kucağına al inşallahhh...
çok sevindim canım yaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla farketmemedim canım yaaa ne güzel. sağlıkla kucağına al inşallahhh...
çok sevindim canım yaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aminn tatlımmm hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inş.. ilk sayfaya bir göz at istersen kızlar erkekler.. liste renklendi...

cnm annem benden 1 sokak üstte zaten. şimdilik burdayız bakalım. burası rahat. ya bu eve bir türlü ısınamadık. satacağız sanırım. annemin karşı dairesi eşimin amcasının orasını istiyoruz. hem işe başlayınca da iyi olur annem bakacak bebeğime o zman. hemde iyi olur yaaa bakalım hayırlısı neyse o olsun canım yaaahihoyyyt

ama demetcim olmaz ki bu yaaaaaaaa biz anamızdan 500 km uzaktayız burda aynı memlekette bile olmayanlar var bize yazık değel mi? :çok üzgünüm:

Kızlar herkese günaydın dün gelemedim çok yoğun işler ayrıca iş yerimde de çok sorunlarım var umarım doğumdan sonra başka 1 işe gireceğim bankalara müracaat ediyorum bakalım hayırlısı olmazsa 1-2 sene bebişe bakarım diyorum. Anlıyacağınız bu ara o yüzden pek gelemiyorum dün de 1 ark. doğurmuştu bebiş görmeye gittik kızlar müthişti kapkara saçları vardı işallah ben de kucağıma alırım diye tüm gece dua ettim tabii sizin için de. Ben fırsat bulursam gelirim ama dediğim gibi bu ara çok zor. Gördüğüm kadarıyla herkes iyi maşşallah biz de çok iyiyiz de göbiş çok şişti neyse buna da şükür daha şişsin işallah. C.tesi randevum yine yazarım size çok öpütük sizi

günaydın güzel anneler tatlı bebişler biz geldikk. ama sizler henüz gelemediniz kardan dolayı sanırım burasıda çok soğuk bugün donduk sabah.

Kızlar herkese günaydın dün gelemedim çok yoğun işler ayrıca iş yerimde de çok sorunlarım var umarım doğumdan sonra başka 1 işe gireceğim bankalara müracaat ediyorum bakalım hayırlısı olmazsa 1-2 sene bebişe bakarım diyorum. Anlıyacağınız bu ara o yüzden pek gelemiyorum dün de 1 ark. doğurmuştu bebiş görmeye gittik kızlar müthişti kapkara saçları vardı işallah ben de kucağıma alırım diye tüm gece dua ettim tabii sizin için de. Ben fırsat bulursam gelirim ama dediğim gibi bu ara çok zor. Gördüğüm kadarıyla herkes iyi maşşallah biz de çok iyiyiz de göbiş çok şişti neyse buna da şükür daha şişsin işallah. C.tesi randevum yine yazarım size çok öpütük sizi

günaydın Didemcim... benim de işler karışık iş yerinde ve ben de doğumdan sonra ayrılmayı düşünür oldum açıkçası... şimdi demet sen ben... acaba diyorum hamilelik mi bizi son haddeye getiren :))) ne dersin? :) çünkü şu günlere kadar katlanma kat sayım daha yüksektiii akannehir

günaydın güzel anneler tatlı bebişler biz geldikk. ama sizler henüz gelemediniz kardan dolayı sanırım burasıda çok soğuk bugün donduk sabah.

günaydın canım... biz de geldik ne yazık ki :))) sabah bir kalktık heryer bembeyazz.. evde oturunca izlemesi güzelde.. dışarı çıkıp biyerlere gitmek ölüüm :S

Gunaydın Kızlar,

ikili test kan sonuclarını alan arkadaslar fbeta hcg degerlerini benle paylasabilirler mi?
Bu deger 50 altında ise erkek 50 ustunde ise kız olurmus diyorlar bakalım dogru cıkacak mı?

Back
X